Jump to content

Photo

Laki za nohte

• Please log in to reply
1373 replies to this topic

#161 nanka

nanka

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 10 March 2008 - 09:53 PM

QUOTE(vrana @ 21. 1. 2007 - 12:08) View Post

Punce, kateri nadlak najbolje opravlja svojo nalogo??

meni je najboljši Essie Good to go. posuši vsak lak, ne glede na to, koliko plasti je. ko si jaz delam francosko, uporabim podlak, belega za konice in 3 plasti laka, potem pa še Good to go in ta vse posuši. res pa je, da je to moj prvi hitrosušeči lak in ga nimam s čim primerjati
  • 0

#162 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 March 2008 - 01:20 PM

QUOTE(Immortelle @ 12. 12. 2007 - 15:56) View Post

Immortelle, kje se ta lak dobi, kej veš? Verjetno ne držijo v Sloveniji? rolleyes.gif

Tega si je moja prjatlca nabavla in jst si ga bom tud (ko mi nohti zrastejo in dobim keš laugh.gif ) woot.gif :
IPB Image
IPB Image
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#163 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 March 2008 - 01:46 PM

Za na noge bi bil krasen, taki punčkasto pink, za na roke mi nekako ne sede - stvar okusa pač.

Ona viola zgoraj je pa ista kot od ESSIE Viva La Vespa.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#164 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 March 2008 - 01:51 PM

O, thx, bom šla prečekirat.

Ta mi je tut hud happy.gif :
IPB Image
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#165 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 21 March 2008 - 02:14 PM

Takega pink sem jaz mela od Mavale, polnoprekriven.

Jaz sem se pa zaklela, da ne kupim več drugih, razen Collistar lakov, ker so res fenomenalni. wub.gif cool.gif
Ampak par dni nazaj so imeli v Mullerju in Limoniju samo te tri odtenke iz spomladanske kolekcije. unsure.gif confused.gif WTF
IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#166 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 21 March 2008 - 02:14 PM

Kako se kaj obnese Essie Podlak s proteini? Potrebovala bi en dober podlak pa niti nevem a naj sploh kupujem prav podlak a naj uporabljam kar nadlak namesto podlaka.
IPB Image
  • 0
We must let go to live on.

#167 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 March 2008 - 02:48 PM

Tale Organdi od Chanela mi je noro dober. Se mi zdi, da je pri takih pinky lakih tanka linija med preveč vpadljivim in cheap ter na drugi strani sofisticirano girly (torej nežno in nedolžno, ampak vseeno lepo in classy, če me kdo zastopi) in tale Organdi vsekakor ni cheap.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#168 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 March 2008 - 08:01 PM

Essie Good To Go je res super yes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#169 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2008 - 09:34 PM

Tale od MACa mi je ful lep.

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#170 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 March 2008 - 10:13 PM

Meni pa so zelo zanimivi nekateri od OPI. Po vrsti so:

1. Chiffon
2. Glamour
3. Original
4. Signature

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#171 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 March 2008 - 10:16 PM

Signature je taka krasna barbi roza, ful mi je všeč barva!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#172 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2008 - 10:18 PM

Ojoj, meni pa od OPI tam zgoraj prav noben ni všeč.
Čist preveč bleščičasto in cheap mi delujejo te barve.
So mi kateri drugi všeč... nekateri rdeči odtenki, pa temno viola... itd.

• 0

#173 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 April 2008 - 02:22 PM

IPB Image

Tega sem gledla v drogeriji in je res noro lep, taki poseben. smile.gif

Sam kje je finta pri Chanel lakih, da imajo na slikah taki lepi kvadratni pokrovčev v drogeriji pa takega rebrastega, okroglega ? huh.gif
  • 0

#174 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 April 2008 - 06:27 PM

Ma to je bedno pri Chanel lakih, namreč ta dvojni pokrovček. Imam en njihov lak doma in mi gre to rahlo na živce. Ta kvadratasti je tak, da se ga dol sname in je potem spodaj tapravi, okrogli in rebrasti pokrovček, na katerem je tudi čopič pritrjen. Tisti zgornji, kvadratasti je pa samo za okras, da se lepše sklada s stekleničko.

V drogerijah imajo večinoma testerje brez teh zgornjih kvadratastih pokrovčkov in jih dol snamejo, verjetno zato, da se ne bi pogubili al kaj, ne vem. Potem ko kupiš lak, dobiš ta okrasni pokrovček zraven.
  • 0

#175 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 April 2008 - 07:26 PM

Dilema hvala, meni pa ni bilo jasno zakaj je v drogeriji taki grdi laugh.gif
  • 0

#176 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 07 April 2008 - 07:36 PM

Kateri laki se vam zdijo najbolj obstojni?

Jaz sem zadnje čase prav nad vsemi obupana, da to ni res. Essie podn (po parih urah prve praskice), Essence, She itak, Temno vijola "Bourjuisa" (nevem kaj se napiše laugh.gif )je šel v koš po 3 mesecih. Še najbolj obstojen se mi zdi Rimmelov mlečne barve, ki zdrži prav šokantno dolgo.
Saj mogoče je tudi z mano kaj narobe, morebiti pričakujem preveč? Kako dolgo vam zdržijo? Ob normalnih vsakodnevnih opravilih (pomivanje posode...).
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#177 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 April 2008 - 07:56 PM

Sama sem sprobala tri lake Bopurjois, nekaj S-he in 2 Revlonova. Mogoče še kakšnega, a že ni omembe vreden, če se ga ne spomnem.
Essie ne poznam.

Edino pohvalo lahko namenim Revlonovim, ki so mi nedotaknjeni (še plavat sme šla z njim) ostali 4 dni. Komot bi imela še peti dan, če me ne bi rahlo motilo krušenje.
Moram poudarit, da posodo perem z rokavicami.

Na nogah ostnane tudi čez teden dni. Ajde, resimo tam 2 tedna. Z majhnimi popravki tudi tri, a ni več tako lepo, ker noht preveč zraste.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#178 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2008 - 08:03 PM

Meni se zdijo najbolj obstojni od Revlona in Collistarja.
Ne zaostajajo tudi Essie in BourJois.
  • 0

#179 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 07 April 2008 - 08:25 PM

Pri Essie bi recimo lahko izpostavla minije, kjer sta 2 odtenka od 4 ih, ful obstojna, ostala dva povprečno. Ta velika 2 pa sta obadva na istem nivoju.

Bom mogla nehat gospodinjit laugh.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#180 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 April 2008 - 08:31 PM

Ti kar pridno gospodiniji naprej, a pri tem uporabljaj rokavice. wink.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users