Jump to content

Photo

90-dnevna dieta

• Please log in to reply
355 replies to this topic

#161 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 01 February 2006 - 06:45 PM

Sonchika kako gre dieta?
  • 0

#162 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 February 2006 - 07:56 PM

Mislim, da kar gre. Čeprav grešim zadnje čase. Ampak od jutri dalje bom pa spet pridna. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#163 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 February 2006 - 07:59 PM

Jst sm mela danes OH dan in sem se tako nabutala sladkarij za večerjo, da mi gre na kozlanje! biggrin.gif Pa sej je jutri sadni dan ... se tolažim! biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#164 Kyara

Kyara

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 100 posts
  • Interests:razno

Posted 19 April 2006 - 06:28 PM

laugh.gif dobra ideja, če se še jaz pridružim, bo še dosti več, hehehehehe
Pa bom probala, ni vrag, da ne bi gratalo....še meni. twisted.gif
  • 0

#165 smarties

smarties

sramežljivec

• Člani
  • 81 posts

Posted 13 May 2006 - 04:48 PM

Jst sm tud ze 3 tedne na dijeti.Shujsala sm ze 4 kg.
  • 0

#166 Bai

Bai

sramežljivec

• Člani
  • 37 posts

Posted 14 May 2006 - 06:21 PM

1.dan-beljakovinski. Za zajtrk jeste sadje, ampak sadje je ogljikov hidrat. za kosilo jeste meso, zraven pa kruh, ki je tudi ogljikov hidrat (veliko vrst kruha vsebuje tudi škrob) . v tem dnevu ne smete jesti stročnic, ker vsebujejo škrob. Zakaj potem lahko kruh?
2.dan-škrobni. Morate jesti škrob, to so stročnice krompir. Zravn ne smete jesti mesa (zakaj??? če je meso beljakovina, stročnice pa tudi vsebujejo beljakovine, pa jih lahko jeste)
3.dan-ogljikovhidratni dan. Lahko jeste jedi iz bele moke in sladkarije, te pa tudi vsebujejo škrob. Zakaj potem sploh ločujete škrobni in OH dan?
4.dan-sadni. Sadje vsebuje precejšne količine sladkorja, zato se vam, če ga pojeste preveč dvigne raven insulina v krvi, ta pa pripomore k nasanku maščobnih zalog. Sadje je OH in zakaj se potem ne sme jesti drugih OH?
5. 3krat v 90 dneh je vodni dan. Shujšal naj bi za 2 kilograma. Za izgubiti ali pridobiti 1g špeha je potrebno pojesti ali pokuriti približno1500kcal. Torej z vodnim dnem pokuriš 3000000 kcal. To na žalost ni mogoče in na vodni dan na žalost ne izgubite špeha.

Ali mi lahko nekdo prosim razloži kaj ločujete pri tej dieti, ker ubistvu jeste skoraj vsak dan OH (s škrobom)in beljakovine?
Drugače pa vso srečo pri hujšanju
  • 0

#167 smarties

smarties

sramežljivec

• Člani
  • 81 posts

Posted 14 May 2006 - 09:36 PM

QUOTE(Kyara)
laugh.gif dobra ideja, če se še jaz pridružim, bo še dosti več, hehehehehe
Pa bom probala, ni vrag, da ne bi gratalo....še meni. twisted.gif

seveda da ti bo ratalo.
  • 0

#168 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 15 May 2006 - 03:32 PM

Bai, mal prevec se sprasujes...js is pravim: dokler deluje in se po njej pocutim 100x bolje, k ce se je ne drzim, ce mam zarad tega leps kozo....zakajbi tolk sprasvala?

no, js zacnem naslednji pondelek..zdle se s srednjo solo zakljucim, pol pa tole smile.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#169 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 May 2006 - 03:34 PM

Bai, ni fora v ločevanju, ampak v zmanjšanju vnosa kalorij, ki je pri tej "dieti" zelo učinkovito.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#170 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 15 May 2006 - 03:48 PM

meni osebno so vse diete brezvezne, ki se pol ko začneš normalno jest itak nazaj zrediš.
pa kaj bi se nekaj mučo, če lepo zmerno in uravnotaženo ješ, se giblješ ti nima kaj bit wink.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#171 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 16 May 2006 - 06:56 PM

men to ni blo dost...pac ne vem...mogoce je na psihi...raje mam doloceno, kaj lahko jem, da pol res zmanjsam vnos biggrin.gif
kr drgac se mi kr zdi...pa sej...ka pa je se tole oops.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#172 smarties

smarties

sramežljivec

• Člani
  • 81 posts

Posted 04 June 2006 - 02:16 PM

a je kdo na tej dijeti?
  • 0

#173 *Vanilija*

*Vanilija*

sramežljivec

• Člani
  • 35 posts

Posted 11 June 2006 - 01:46 PM

Hey! wink.gif

Ta dieta se mi zdi zelo zanimiva in obetavna, zato se je nameravam jutri lotit. Sam se mi je porodilo nekaj vprašanj in upam da mi bo nanje lahko kdo odgovoril.
Zanima me v katero skupino spada stročji fižol; ali pod zelenjavo ali prav tako v škrobna živila? To me zanima tudi za gobe; ali štejejo enako kot zelenjava ali pa spadajo v katero drugo skupino?
Zanima me predvsem za gobe, saj se mi zdijo veliko težje in težke za prebavit kot zelenjava (govorim po izkušnjah mojega želodca tongue.gif ).

Upam, da mi bo uspelo, nekatera živila že ločujem, uradno pa začnem z dieto jutri ermm.gif wink.gif

Aja pa še nekaj me zanima. Tiste, ki pravite da ste zgubile s to dieto že določeno število kg, se vam to tudi pozna na hlačah in na sploh na telesu ali je to samo izločena voda? ermm.gif: Kakšne druge učinke ste še opazile? Zasledila sem že nekaj z uravnavanjem pritiska in z lepšo kožo, ampak me še vedno zanimajo vaše izkušnje. smile.gif oops.gif wink.gif
  • 0

#174 Inči

Inči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 295 posts
  • Interests:vse po malem

Posted 11 June 2006 - 02:28 PM

Sm šla extra v knjigo gledat in tuki maš fižol na škrobni dan. Za gobe pa ne vem tuko not je sam en recept z gobami (no kolker sem jst na hitr tole preletela) in sicer palačinke s šampijoni in to se šteje pod OH dan...sam verjetno je to zardi palačink IPB Image
  • 0

#175 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 June 2006 - 03:01 PM

QUOTE(sonchika)
Bai, ni fora v ločevanju, ampak v zmanjšanju vnosa kalorij, ki je pri tej \"dieti\" zelo učinkovito.

Vraga je smile.gif po 14ih dnevih(tolk sm zdržala) sm se zredila za kilo. give me a break pa zmanjšan vnos kalorij biggrin.gif
(diete sem se držala srednje strogo smile.gif )
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#176 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 June 2006 - 05:51 PM

Hja, ne vem če bo držalo. Jaz sem se silila pojesti manj in se mi je po 1 tednu skrčil želodec in niti nisem mogla pojesti veliko.
Je pa res, da je dieta malo mimo. Drži to, da poješ manj in zaradi tega shujšaš. Od samega ločevanja pa dvomim.
  • 0

#177 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 June 2006 - 02:47 PM

QUOTE(sonchika)
Hja, ne vem če bo držalo. Jaz sem se silila pojesti manj in se mi je po 1 tednu skrčil želodec in niti nisem mogla pojesti veliko.
Je pa res, da je dieta malo mimo. Drži to, da poješ manj in zaradi tega shujšaš. Od samega ločevanja pa dvomim.

Ja ni lih tako. Fora ločevanja je ravn v tem, da ti ločiš beljakovine in pa ogljikove hidrate zato, ker se različno hitro prebavljajo in jih zato zaradi presnove ni fajn skup jest. Če pa to dvoje ločiš, se ti pa presnova pospeši in hitrejš pokurš vse te kalorije in ne pride tolk do nabiranja maščob.

Je pa sigurno zame ena od bolj humanih diet. Ješ lahko praktično skoraj vse, pa tudi količinsko ni tako malo, da bi stradal.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#178 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 June 2006 - 02:54 PM

QUOTE(*Vanilija*)
Aja pa še nekaj me zanima. Tiste, ki pravite da ste zgubile s to dieto že določeno število kg, se vam to tudi pozna na hlačah in na sploh na telesu ali je to samo izločena voda? ermm.gif: oops.gif wink.gif

Ja prve dni, ko začneš z dieto se izloči voda. Ponavadi prav na hitro izgubiš ene 2-3kg. Potem pa se začne počasi še ostala maščoba kurit.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#179 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 June 2006 - 04:55 PM

QUOTE(miss*sixty)
QUOTE(*Vanilija*)
Aja pa še nekaj me zanima. Tiste, ki pravite da ste zgubile s to dieto že določeno število kg, se vam to tudi pozna na hlačah in na sploh na telesu ali je to samo izločena voda?  :?:    :oops:  :wink:

Ja prve dni, ko začneš z dieto se izloči voda. Ponavadi prav na hitro izgubiš ene 2-3kg. Potem pa se začne počasi še ostala maščoba kurit.

A pol mam lah dieto sam za 3 dni biggrin.gif ermm.gif:
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#180 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 June 2006 - 06:38 AM

biggrin.gif Čez 3 dni pa kile gor, potem pa jok in na drevo. biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users