Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#161 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 March 2007 - 10:24 AM

Take stvari poneumljajo če že sam misliš na njih, ne pa da jih še gledamo. biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#162 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 22 March 2007 - 10:29 AM

možno je tut nakup prek simobila...pejt tja na njihovo stran pa vse piše. MOja cimra je tko kupila.
  • 0

#163 voice

voice

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 22 March 2007 - 10:45 AM

nimam na simobilu fona:)
  • 0

#164 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 22 March 2007 - 10:46 AM

kompliciraš tongue.gif
  • 0

#165 voice

voice

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 22 March 2007 - 01:00 PM

smile.gif...ok ae neki...a to kartico prodajajo v vsakem merkatorju?...tud bl na vasi:)
  • 0

#166 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 22 March 2007 - 05:12 PM

Ful so ze posle... jaz sem jo komaj se dobila. Tako da dvomim. V vecjih centrih - hipermarketih imas gotovo vec moznosti.

Je pa se druga moznost nakupa: internet.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#167 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 22 March 2007 - 06:07 PM

Ful so ze posle...

Folk se mi prav smili. huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#168 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 22 March 2007 - 06:28 PM

nevem, od kje jim volja in predvsem čas to gledat smile.gif

sicer pa, da povem še jaz, da so mi tekmovalci popolnoma neinteresantni, nezanimivi in nasploh dolgočasni, naloge, ki jih podeljuje BB ( rolleyes.gif ) so neumne in brezvezne .. samo izguba časa smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#169 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 22 March 2007 - 07:05 PM

ma ja... še za to kartico dat nevemkolk evrov ma no way...rajš grem v mullerja tongue.gif
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#170 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 22 March 2007 - 07:49 PM

Ma ja, sem prav pricakovala tak odziv. Da boste zacele s takimi, kako lahko kdo to sploh gleda pa da je to valda samo folk, ki nima nobenega lastnega zivljenja...hkrati pa v tej temi veselo kritizirate kanditate vse pocez. Samo gledate pa nikoli ne. Kao.

Jaz kartice niti nisem kupila zase, pa ne da bi s tem opravicevala njen nakup, ker priznam, da bom vseeno si BB kdaj pogledala ravno na ta nacin.

Stane pa 10 Eurov neomejen dostop, to pa tudi ni ne vem kolko. Prednost kartice je pa zame prav v tem, da si lahko pogledam kadar zelim in kadar imam cas, ker ga v casu predvajanja po tv pac nimam.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#171 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 22 March 2007 - 08:07 PM

Ni se ti treba opravičevat. Koliko ljudi pa tu bere naše skrite želje, spovedi, vtise današnjega dne, drzne dogodke, intimne izpovedi... Ej, mi vsi smo Big Brother! biggrin.gif
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#172 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 March 2007 - 10:30 PM

QUOTE(Katrin @ 20. 3. 2007 - 23:29) View Post
A zaradi tistega zamaknjenega zobka je grda ko prašič? Đizus, kakšni standardi... down.gif

Okej, meni je Jasmina v faco na smrt odurna, jaz je ne bi zalizala, pa če mi kdo da milijon. In zobe ma vse ornk čudne, vsak ji drugače stoji, roko na srce, tak pač je. In jaaa, saj si je boga in si ni sama kriva. :-)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#173 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 March 2007 - 10:41 PM

No, jaz sem pa ena tistih, ki tega resnično ne more gledat. In nisem gledala niti Bara in ničesar sploh od takih resničnostnih zadevščin. Čutim do tega strašen upor, ne bom besedičila zakaj, ker nisem trenutno v filingu, ampak si skoraj raje izkopljem oči, kot pa da bi to gledala. =)

Pa ni moj namen tle moralizirat, tudi nimam nič proti tistim, ki gledajo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#174 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 March 2007 - 10:43 PM

Jaz tega tudi načeloma ne spremljam, ker me ne zanima glih, kaj uganja 12 debilčkov v zaprti hiši, ampak moja mama ima to v ozadju, ko je na sporedu. wacko.gif
Sem pa gledala otvoritev Big Brotherja. :-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#175 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 22 March 2007 - 11:17 PM

QUOTE(Jinadaze @ 22. 3. 2007 - 20:07) View Post

Ful so ze posle...

Folk se mi prav smili. huh.gif

thumbup.gif

QUOTE(Jenna @ 23. 3. 2007 - 0:30) View Post

Okej, meni je Jasmina v faco na smrt odurna, jaz je ne bi zalizala, pa če mi kdo da milijon. In zobe ma vse ornk čudne, vsak ji drugače stoji, roko na srce, tak pač je. In jaaa, saj si je boga in si ni sama kriva. :-)

Okej, kako potem definiraš Bajuka, če je ona na smrt odurna? Mislim, eno lestvico s pravimi razmerji moraš imeti... Jaz bi za milijon eurov zalizala tudi Bajuka... taka sem wink.gif
  • 0

#176 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 March 2007 - 11:21 PM

Bajuka definiram kot moškega, ki ga ne bi, pa če bi bil edini moški na svetu. Prav voham ga, kako smrdi. laugh.gif
No, morda sem res prepotencirala (ali pa tudi ne... v mojem svetu je ekstremov v negativno smer šepajoš in v neskončnost), v glavnem, meni je Jasmina grozno odvratna. :-)
  • 0

#177 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 23 March 2007 - 09:07 AM

Men tut ni všeč po izgledu, pa še totalno primitivna je. Drgač pa jst tut ne gledam tega sranja, vsega skup sem gledala 2 min in lih takrat je ta Jasmina neki razlagala, pa sem si rekla, tega pa mi res ni treba gledat, živa groza!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#178 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 23 March 2007 - 09:59 AM

meni je tudi brez veze tale Big brother,sicer tu pa tam poškilim,ampak je full dolgočasno,ne vem ,mislim da niso zbrali "pravih"kandidatov,niso mi nekak fajn klapa,recimo Bar mi je bil bolj gledljiv
  • 0

#179 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 March 2007 - 10:33 AM

QUOTE(TiTa @ 23. 3. 2007 - 9:59) View Post

mislim da niso zbrali "pravih"kandidatov,niso mi nekak fajn klapa

Se strinjam. Jaz sem gledala samo prvič, otvoritev, ravno da sem vidla vse kandidate. In se mi zdi da ful ne pašejo skupaj, se ne klapajo. Meni ne potegnejo, tako da najbrž nebom več gledala.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#180 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 23 March 2007 - 11:04 AM

Ja sej v tem je fora, da dajo not 12 različnih karakterjev, potem naj se pa znajdejo, če se znajo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users