Big Brother
Posted 22 March 2007 - 10:24 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 March 2007 - 10:29 AM
Posted 22 March 2007 - 10:45 AM
Posted 22 March 2007 - 10:46 AM

Posted 22 March 2007 - 01:00 PM

Posted 22 March 2007 - 05:12 PM
Ful so ze posle... jaz sem jo komaj se dobila. Tako da dvomim. V vecjih centrih - hipermarketih imas gotovo vec moznosti.
Je pa se druga moznost nakupa: internet.
Posted 22 March 2007 - 06:07 PM
Folk se mi prav smili.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 March 2007 - 06:28 PM

sicer pa, da povem še jaz, da so mi tekmovalci popolnoma neinteresantni, nezanimivi in nasploh dolgočasni, naloge, ki jih podeljuje BB (

Posted 22 March 2007 - 07:05 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 22 March 2007 - 07:49 PM
Ma ja, sem prav pricakovala tak odziv. Da boste zacele s takimi, kako lahko kdo to sploh gleda pa da je to valda samo folk, ki nima nobenega lastnega zivljenja...hkrati pa v tej temi veselo kritizirate kanditate vse pocez. Samo gledate pa nikoli ne. Kao.
Jaz kartice niti nisem kupila zase, pa ne da bi s tem opravicevala njen nakup, ker priznam, da bom vseeno si BB kdaj pogledala ravno na ta nacin.
Stane pa 10 Eurov neomejen dostop, to pa tudi ni ne vem kolko. Prednost kartice je pa zame prav v tem, da si lahko pogledam kadar zelim in kadar imam cas, ker ga v casu predvajanja po tv pac nimam.
Posted 22 March 2007 - 08:07 PM

Posted 22 March 2007 - 10:30 PM

Okej, meni je Jasmina v faco na smrt odurna, jaz je ne bi zalizala, pa če mi kdo da milijon. In zobe ma vse ornk čudne, vsak ji drugače stoji, roko na srce, tak pač je. In jaaa, saj si je boga in si ni sama kriva. :-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 March 2007 - 10:41 PM
Pa ni moj namen tle moralizirat, tudi nimam nič proti tistim, ki gledajo.
Posted 22 March 2007 - 10:43 PM
Jaz tega tudi načeloma ne spremljam, ker me ne zanima glih, kaj uganja 12 debilčkov v zaprti hiši, ampak moja mama ima to v ozadju, ko je na sporedu.

Sem pa gledala otvoritev Big Brotherja. :-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 March 2007 - 11:17 PM
Ful so ze posle...
Folk se mi prav smili.

Okej, meni je Jasmina v faco na smrt odurna, jaz je ne bi zalizala, pa če mi kdo da milijon. In zobe ma vse ornk čudne, vsak ji drugače stoji, roko na srce, tak pač je. In jaaa, saj si je boga in si ni sama kriva. :-)
Okej, kako potem definiraš Bajuka, če je ona na smrt odurna? Mislim, eno lestvico s pravimi razmerji moraš imeti... Jaz bi za milijon eurov zalizala tudi Bajuka... taka sem

Posted 22 March 2007 - 11:21 PM
Bajuka definiram kot moškega, ki ga ne bi, pa če bi bil edini moški na svetu. Prav voham ga, kako smrdi.

No, morda sem res prepotencirala (ali pa tudi ne... v mojem svetu je ekstremov v negativno smer šepajoš in v neskončnost), v glavnem, meni je Jasmina grozno odvratna. :-)
Posted 23 March 2007 - 09:07 AM
Posted 23 March 2007 - 09:59 AM
Posted 23 March 2007 - 10:33 AM
mislim da niso zbrali "pravih"kandidatov,niso mi nekak fajn klapa
Se strinjam. Jaz sem gledala samo prvič, otvoritev, ravno da sem vidla vse kandidate. In se mi zdi da ful ne pašejo skupaj, se ne klapajo. Meni ne potegnejo, tako da najbrž nebom več gledala.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 March 2007 - 11:04 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users