Novoletna darila
Posted 06 January 2008 - 10:30 PM
Posted 06 January 2008 - 10:39 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 January 2008 - 10:49 PM
Božiček pa Dedek mraz sta krneki, ena naključno postavljena datuma. Nikola je tr00 ker pride na Sv. Nikoli
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 January 2008 - 11:01 PM
Kakšne pa kvasiš!!! Deda Mraz pride takrat, ko je sneg in mraz.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 January 2008 - 11:15 PM
Posted 06 January 2008 - 11:22 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 January 2008 - 11:22 PM
Nimaš okusa za prave moške.
Posted 07 January 2008 - 08:22 AM
Poleg dejstva, da je dedek Mraz boljši ded'c, naj vas spomnim, da je on edini tr00 - ali se spomnite kakšne pesmice smo peli kot otroci:
Siva kučma, bela brada,
topel kožuh, zvrhan koš.
Joj, že prišel je med nas
stari, dobri dedek Mraz.
Joj, že prišel je med nas
stari, dobri dedek Mraz. - nismo rekli božiček
Božiček se je šele kasneje pojavil in želel v naših srcih nadomestiti Dedka Mraza, ampak mi že vemo, kdo je tukaj tr00 prinašalec daril. Božiček mi ni všeč, ker je pijandura (halo, vedno ima rdeč nos), hoče da mu babe na kolenih sedijo (perv), izkorišča delovno silo (elves pa to
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 January 2008 - 10:30 AM
WORD!!!
Posted 07 January 2008 - 10:51 AM
Čeprav pri naši ljubi babici je tako, da stalno neko neuporabno stvar kupi. Izjema so nogavice, ki so se mi zdi še edino kar zna kupit. Če kupi kakšno oblačilo, kupi tako, da ga res ne morš nosit. Še pidžame ne. Letos sem dobila kričeče roza pidžamo z nekimi čipkastimi volančki in rožicami, najhuje pa, da je poliesterska in če si jo oblečem je kot bi imela plastično vrečko oblečeno. Bljah. Pa smo ji vsi že namigovali da naj nam ne kupuje nekih bedarij, ker imamo čusto drugačen okus kot ona, pa si ne da rečt. No, vsaj za rojstni dan raje da denar.
Posted 07 January 2008 - 11:10 AM
To maš pa tudi prav.
V tem primeru verjamem tudi v velikonočnega zajca.
Posted 07 January 2008 - 01:34 PM
In v tooth fairy!
Posted 07 January 2008 - 03:37 PM
- uhane (ki jih nikoli ne bom nosila) od tašče

Kok je moglo biti grozno igrat da so ti všeč
Poznam to! Ja ja...
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 07 January 2008 - 05:55 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 January 2008 - 07:17 PM
brata: keramičen čeveljček s peto (za GSM), dekorativni metuljček
staršev: torbica za ven, set za nohte
babi: 30 EUR, cookije walkers
babi in dedi: 30 EUR
fant: šal in rokavice dorothy perkins v ciklamni barvi
fantova mama: set svečk, dišečih olj, dišečih palčk, labello, skodelica
teta: 20 EUR, skodelica
sošolka 1: roza plišast pujsek iz moje sobe
sošolka 2: nici obeski za telefon
prijateljica: kneipp olja za kopanje
Posted 07 January 2008 - 10:33 PM
Da še jaz napišem, kaj sem dobila:
Od Nastje in fanta: lepo rumeno-rdečo škatlico, ki mi paše v sobo, logona kremo za telo, boržua lak za noktije, lindt bonbone
Mami: uno oilily torbo
Ati: kodralnik za lase, pa itak mi vedno neki kupujeta
Tašča, tast: kopletek spodnjega perila beti, ful lušen, čokolada
Babica: 20 € (stiskaška bijač, pa ful ma keša)
S Tomažem pa sva si vzajemno kupila stvari za sobo.
Posted 08 January 2008 - 03:52 AM
Sam res, djmo roko na srce, ce nekdo res da denar za eno stvar recimo 20 al pa 50 eurov pa je teb grdo, ja dj rajs kes! Jz hocm mamci sam to razlozit
Sam mene je pa babi letos presenetla veste! Prvic po 10 letih nisem dobila iste roza pizame, stevilka 44, iz frutira z rozo na desni joski!!!!
Opa babi!!! No, mi je kupla tako lepo spodnjo majco iz ful fing materjala, ampak najbolj pa cenm to, ker si je 85 let stara zenska zpomnla k sm 1x pohvalla njeno spodnjo majco da kok je lepa pa da mi je vsec, in mi je sla isto kupt! Svaka cast. pa pustmo to, da ze 3 dni klice fotra pa mami pa brata na gtelefon ce smo ji kam dal al pospravl kraco k si jo je skuhala, mene bo pobral,res me bo
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 08 January 2008 - 09:16 AM
Posted 08 January 2008 - 12:07 PM
Posted 08 January 2008 - 12:34 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users