Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#161 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 January 2008 - 10:30 PM

Jokam. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#162 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2008 - 10:39 PM

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#163 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 January 2008 - 10:49 PM

Drogica - Tr00 je nasprotje od Fake. wink.gif Zdej si tudi ti tr00.

Božiček pa Dedek mraz sta krneki, ena naključno postavljena datuma. Nikola je tr00 ker pride na Sv. Nikoli tongue.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#164 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2008 - 11:01 PM

Kakšne pa kvasiš!!! Deda Mraz pride takrat, ko je sneg in mraz. cry.gif Deda Mraz je lep, ves v belem... Božiček pa je v rdečem, kot neki buzi... mislim - in kakšno je to ime, Božiček? Če mene vprašate, prav trapasto. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#165 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 06 January 2008 - 11:15 PM

Phe. Men je Božiček lepši od Dedka Mraza.
  • 0

#166 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 January 2008 - 11:22 PM

(jst sem zgori namesto Božiček v prvem stavku napisala Miklavž, ups)
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#167 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2008 - 11:22 PM

Nimaš okusa za prave moške. closedeyes.gif

• 0

#168 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 January 2008 - 08:22 AM

^^Tako, tako.

Poleg dejstva, da je dedek Mraz boljši ded'c, naj vas spomnim, da je on edini tr00 - ali se spomnite kakšne pesmice smo peli kot otroci:

Siva kučma, bela brada,
topel kožuh, zvrhan koš.
Joj, že prišel je med nas
stari, dobri dedek Mraz.
Joj, že prišel je med nas
stari, dobri dedek Mraz.
- nismo rekli božiček wink.gif

Božiček se je šele kasneje pojavil in želel v naših srcih nadomestiti Dedka Mraza, ampak mi že vemo, kdo je tukaj tr00 prinašalec daril. Božiček mi ni všeč, ker je pijandura (halo, vedno ima rdeč nos), hoče da mu babe na kolenih sedijo (perv), izkorišča delovno silo (elves pa to biggrin.gif ), pa kr neki se sili in hoče bit ta glavni. Kot da mu bomo nasedli. smile.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#169 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 January 2008 - 10:30 AM

WORD!!!

• 0

#170 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 07 January 2008 - 10:51 AM

Joj kakšne imate. Saj vseno kdo nosi, samo da so darila. tongue.gif

Čeprav pri naši ljubi babici je tako, da stalno neko neuporabno stvar kupi. Izjema so nogavice, ki so se mi zdi še edino kar zna kupit. Če kupi kakšno oblačilo, kupi tako, da ga res ne morš nosit. Še pidžame ne. Letos sem dobila kričeče roza pidžamo z nekimi čipkastimi volančki in rožicami, najhuje pa, da je poliesterska in če si jo oblečem je kot bi imela plastično vrečko oblečeno. Bljah. Pa smo ji vsi že namigovali da naj nam ne kupuje nekih bedarij, ker imamo čusto drugačen okus kot ona, pa si ne da rečt. No, vsaj za rojstni dan raje da denar.
  • 0

#171 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 January 2008 - 11:10 AM

QUOTE(Kalypso @ 7. 1. 2008 - 10:51) View Post
Joj kakšne imate. Saj vseno kdo nosi, samo da so darila. tongue.gif

To maš pa tudi prav.
V tem primeru verjamem tudi v velikonočnega zajca. laugh.gif

• 0

#172 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 07 January 2008 - 01:34 PM

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

In v tooth fairy!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#173 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 07 January 2008 - 03:37 PM

QUOTE(Kinky @ 6. 1. 2008 - 14:12) View Post
  • uhane (ki jih nikoli ne bom nosila) od tašče sad.gif

Kok je moglo biti grozno igrat da so ti všeč biggrin.gif tongue.gif
Poznam to! Ja ja...
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#174 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 January 2008 - 05:55 PM

danes sem od sodelavke dobila še zapoznelo darilo - Revlonovo maskaro Luxurious Lengths v odtenku blackest black.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#175 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 January 2008 - 07:17 PM

Od:

brata: keramičen čeveljček s peto (za GSM), dekorativni metuljček
staršev: torbica za ven, set za nohte
babi: 30 EUR, cookije walkers
babi in dedi: 30 EUR
fant: šal in rokavice dorothy perkins v ciklamni barvi
fantova mama: set svečk, dišečih olj, dišečih palčk, labello, skodelica
teta: 20 EUR, skodelica
sošolka 1: roza plišast pujsek iz moje sobe
sošolka 2: nici obeski za telefon
prijateljica: kneipp olja za kopanje
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#176 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 07 January 2008 - 10:33 PM

Da še jaz napišem, kaj sem dobila:

Od Nastje in fanta: lepo rumeno-rdečo škatlico, ki mi paše v sobo, logona kremo za telo, boržua lak za noktije, lindt bonbone

Mami: uno oilily torbo

Ati: kodralnik za lase, pa itak mi vedno neki kupujeta

Tašča, tast: kopletek spodnjega perila beti, ful lušen, čokolada

Babica: 20 € (stiskaška bijač, pa ful ma keša) biggrin.gif

S Tomažem pa sva si vzajemno kupila stvari za sobo.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#177 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 January 2008 - 03:52 AM

Men mami vedno rece k potozm kej glede tega, da je vsak svojga dnarja gospodar in da odloca vsak sam kako ga bo zapravu, lol, a res mami?
Sam res, djmo roko na srce, ce nekdo res da denar za eno stvar recimo 20 al pa 50 eurov pa je teb grdo, ja dj rajs kes! Jz hocm mamci sam to razlozit wink.gif .
Sam mene je pa babi letos presenetla veste! Prvic po 10 letih nisem dobila iste roza pizame, stevilka 44, iz frutira z rozo na desni joski!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif NO, 1 leto se je zmotla, pa mi kupla tako modro pizamo, matr sem nesramna, haha.
Opa babi!!! No, mi je kupla tako lepo spodnjo majco iz ful fing materjala, ampak najbolj pa cenm to, ker si je 85 let stara zenska zpomnla k sm 1x pohvalla njeno spodnjo majco da kok je lepa pa da mi je vsec, in mi je sla isto kupt! Svaka cast. pa pustmo to, da ze 3 dni klice fotra pa mami pa brata na gtelefon ce smo ji kam dal al pospravl kraco k si jo je skuhala, mene bo pobral,res me bo laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#178 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 08 January 2008 - 09:16 AM

Rea, crkujem! laugh.gif laugh.gif
  • 0

#179 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 January 2008 - 12:07 PM

Fora naše babice je ta, da je res polna keša, ampak nobenmu NIČ ne da, res, najbolj stiskaški človk na svetu je. Midve z Dragico, ko sva njene vnučke, ji nč ne pomenva, no. Pa sej to, kak se ona obnaša že skos, je druga zgodba, postmo to, bi lahk tri ure pisala. Meni je sam absurd to, da je tak cheap, da ji je škoda še sami seb kej boljšega kupt za jest, nam itak pa nč ne da. Če je dala mami pa fotru (njenmu sinu) tud 20€ za praznike, kr tak v roko, pa nič druga. Pa sta stara 52 in 59 let, totalno neprimerno uglavnem. Pa nama z Dragico tud kr tko 20€ potisnla, men pa za 21. rojtni dan 50€ v raztrgani kuverti, v kateri je dobla račun od elektro Celje. Nč ne rečem, ok, dala je kokr je dala, sam lahk bi mal lepše vse nardila, kako čokolado zraven pa lepo kuverto, itd. Ne pa da mi je tisto strgano in zmečkano kuverto na mizo zabrisala in adijo. Pa da ne omenim, da skos jamra, dje letos za praznike (vse skup) za nas VSE (vključno tudi s Tomažem in Matejem) za darila dala 120€ in kak je to hudo in grozno, da ne rečem, da bi bla revna (pol neb nič pričakovala), ampak ko ma keša ko solate. Pa sej pravim, tl sploh ne gre za denar, ampak za odnos, ki je bruhalen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#180 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 January 2008 - 12:34 PM

smile.gif sej morda pa ima zato toliko denarja. Ker nobenemu nič ne da. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users