Ana, predvsem so mi trde in “tanke”. Pa ze po parih pranjih mi ratajo “grde”. Za fitness so kul
Pa si sure, da imaš točno te iz linka?
Ker te fuul niso tanke, pa tudi trde niso... hm, ne vem, pomojem imamo različna dojemanja.
Posted 30 November 2017 - 03:17 PM
Ana, predvsem so mi trde in “tanke”. Pa ze po parih pranjih mi ratajo “grde”. Za fitness so kul
Pa si sure, da imaš točno te iz linka?
Ker te fuul niso tanke, pa tudi trde niso... hm, ne vem, pomojem imamo različna dojemanja.
Posted 30 November 2017 - 03:40 PM
Posted 30 November 2017 - 04:32 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 November 2017 - 04:41 PM
Posted 01 February 2018 - 11:17 AM
Ker za enkrat ne bom imela predalnika z nizkimi predali, bo moral biti pribor pospravljen drugače.
Za enkrat sem našla tole rešitev:
http://www.mixi-cara...t_id=1010394624
Je mogoče kdo zasledil še kaj podobnega?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 February 2018 - 12:07 PM
Jaz bi jih dala kar v kozarce in postavila na pult/mizo nekam. Lahko tudi v kozarce za vlaganje ali kaj podobnega:
Posted 01 February 2018 - 12:32 PM
iiii dobra ideja!
Hvala!
Put A Kilt On It!
Posted 01 February 2018 - 04:10 PM
Kami, mislim da sem v Leclercu videla nekaj podobnega. Ideja od Anouk mi je zelo všeč, lahko pa uporabiš tudi kakšne lončke od rož, ki so masivni in jih lahko dobro opereš.
Posted 07 February 2018 - 10:40 AM
Kje se lahko kupi cenejši tapison?
Potrebovala bi večjega (320 x 330) saj je parket precej bolj uničen, kot smo pričakovali in ga zdaj ne bi menjali.
Put A Kilt On It!
Posted 07 February 2018 - 10:48 AM
Posted 07 February 2018 - 10:54 AM
Jaz se strinjam z M. Ali pa klik parket. Pojdi v Bauhaus pogledat, pomojem bi se našlo kaj primernega za ok ceno, pa sama lahko položiš.
Posted 07 February 2018 - 11:14 AM
Bauhaus ima kar nekaj opcij, ja, prav za tapisone je pa tudi Kreatina opcija ali pa Kemplast (vse imaš v BTCju).
Mislim, da je celo možno ga po 6 eur dobit za m2?? Zdaj tuhtam, koliko smo mi plačali za en velik komad.. se ne spomnim.
Imaš ga v dveh širinah, 3 in 4 m. Se mi zdi. Ali pa 2 in 3 m. Puh, res ne vem več. :/
Ima pa Bauhaus tudi veliko izbiro in so cenovno tu-tu.
Se pa strinjam z Ano, če je možno in ni take razlike v ceni, raje kaj drugega.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 February 2018 - 11:17 AM
Hvala. Bom preverila še druge opcije
Put A Kilt On It!
Posted 07 February 2018 - 12:31 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 June 2018 - 07:25 AM
Kje bi lahko kupila nekaj, kar bi preprečevalo treskanje vrat?
Da ob sili zablokira udarce, drugače se pa vata še vedno lepo zapirajo s kljuko (tudi če malo težje).
Imamo precej prepiha in tudi ko hočeš lepo zapret vrata s kljuko, ti jih zabije, če nisi res zbran.
Put A Kilt On It!
Posted 14 June 2018 - 08:25 AM
če ima še kdo prepih: zamenja se guma na vratih za debelejše in dobila nasvet, da lahko poskusim s sistemom od omaric za "mehko zapiranje" in bom videla, če bo kaj pomagalo.
Put A Kilt On It!
Posted 05 July 2018 - 09:27 PM
Kje bi lahko pogledala za preproste bele krožnike? Bila sva v Merkurju pa so vsi grdi ali iz melamina. Sploh nisem vedela, da ta cenena jajca še prodajajo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 July 2018 - 09:30 PM
Posted 06 July 2018 - 02:41 PM
Posted 07 July 2018 - 08:21 AM
Fiducia Ali Alpeks, imajo za gostince robo. Lahko kupuješ po kosih.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users