Jump to content

Photo

Jedilnice

• Please log in to reply
171 replies to this topic

#161 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 27 November 2024 - 02:49 PM

Ja. Midva imava oba višje delovne mize (je mož naredil), ker so nama standardne prenizke, pri jedilnih pa niti on nima problema.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#162 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 19 February 2025 - 09:04 AM

Stol MOLINO - temno siva

Tale stol mi je ful lep pa cena je sprejemljiva. 

• 0

#163 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 19 February 2025 - 10:50 AM

Mhm! Cena se mi zdi dobra.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#164 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 19 February 2025 - 01:28 PM

Tudi meni je lep. Glede cene se tudi strinjam.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#165 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 February 2025 - 02:01 PM

Lep je! Imajo jih se v zeleni, so tudi lepi. Noro lepi bi mi bili v kombinaciji zelene + barva lesa oreh, temna.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#166 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 25 February 2025 - 11:45 AM

Js mam zelo podobne. Fajn material je, samo obrišeš. Čeprav jaz bi raje cele lesene, bom enkrat ob priliki zamenjala.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#167 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 18 March 2025 - 10:28 AM

Jedilniški stol Hanna oblazinjen » Leseni jedilniški stoli iz masive | kuhinjski in barski stoli » Artles

Tele sva vzela. S črnim oblazinjenjem. 

• 0

#168 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 25 March 2025 - 10:04 AM

Lepi.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#169 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 25 April 2025 - 07:32 PM

Stol MOLINO - temno siva

Tale stol mi je ful lep pa cena je sprejemljiva. 

Danes sem šla ta stol v živo sprobat in je za mojo velikost zelo neudoben, ker ima sedalo predolgo za moje kratke noge in mi, če se vsedem čisto nazaj bingljajo v zraku :) Tudi naslonjalo mi ne sede lepo na ledveno del.

Je pa tale model stola noro udoben in tudi v živo zelo lep, ker ni tako bikast Edino cena me živcira, ker ne vem, če sem pripravljena dat toliko za stole, kljub popustu.

https://www.ilambien...-stol-almada-1/

• 0

#170 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 25 April 2025 - 07:44 PM

Bellini, pri takih nakupih si jaz rečem, da je bolje, da samo enkrat boli (ko se odločiš+plačaš), kot da se potem vsakic, ko stvar uporabljaš, žreš in se sekiraš ;) Pa s popustom dejansko niso tako zelo ful dragi, sploh, sploh, če so kvalitetni. Najini so bili 8 let nazaj cca 180Eur na kos pa sva jih morala par let nazaj že dat na novo preoblečt (umetno usnje je popokalo in se začeli res grdo luščiti po 2h letih uporabe), kar ni bil zanemarljiv strošek (dejansko bi za ta denar dobila enake nove, samo potem bi bila čez dve leti na istem ... Tako sva pa izbrala eno menda zelo trpežno tapetniško blago, ki se - vsaj zaenkrat - super drži).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#171 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 25 April 2025 - 08:58 PM

Mah ne vem, če so kvalitetni glede na ceno. Samo tu imajo tako začetno ceno, vsi drugi ponudniki imajo že osnovno ceno 200 eur tak da mi tole deluje bolj marketing. Je pa to bosanski proizvajalec in kolikor vidim na njihovi spletni strani pride tak stol doli 180km kar je 90 eur. Toliko o tem. Je pa blago mikrofibra, ki naj ne bi pivnala tekočin in je zato lahka za vzdrževat, noge so pa masivni hrast, tak da recimo lahko upravičijo to ceno glede na ostalo sranje, ki je na voljo v naših trgovinah. Imam sicer še ene Ikeine nagledane, ki so seveda tretjina te cene, ampak imajo v seriji tudi bar stolčke, ki bi pasali v kompletu, pa bom potem videla kaj bom vzela.
  • 0

#172 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 26 April 2025 - 04:47 AM

Jaz tudi pri stolih ne bi "šparala", oz. tam do 200€ na kos bi še požrla za res res dobre stole.
Midva sva dala za najine nihajne stole iz Lesnine nekih 55/kos, znižani iz 70 ali 80, podnožje bi sicer lahko bilo boljše, a za to ceno so super, po 3 letih je blago brez praske, kaj šele da bi se luščilo, pa je ravno tako umetno usnje. Da bi se začel po 2 letih luščit stol za 200€, ga reklamiram.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users