Pralni praški, mehčalci & ostala čistila
Posted 13 March 2012 - 07:58 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 March 2012 - 08:56 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 March 2012 - 07:27 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 March 2012 - 12:44 PM
Posted 27 March 2012 - 12:23 AM
Posted 27 March 2012 - 07:36 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 27 March 2012 - 11:03 AM
Posted 01 April 2012 - 08:57 AM
Edin struktura smrklja me mal moti, pa ne vem kolk dozirat... Če bom čez kak mesec še navdušena, ga bom nardila za babico, teto, mamo, taščo in vsakemu dala po en liter, me zanima kakšen bo odziv :=)
Posted 01 July 2012 - 11:02 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 July 2012 - 03:25 PM
Bolj je problem pri črnih cunjah, ker pri vseh tekočih praških za črno še vedno ostanejo bele sledi.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 December 2012 - 07:27 AM

Jaz se bom tudi spravila tole narest, ko začnem laufat svoj pralni stroj.
Zanima me kaj uporabljate za pomivalce - katere tablete/praške? Ali pomivalca na vsake toliko kaj spucate (brez da bi dodale posodo in s čim - soda?)
Pa še a je soda za vse enaka - za čiščenje, pranje perila, a so to različne vrste sode?
Posted 07 December 2012 - 07:37 AM
Za pomivalca uporabljam tablete, bom pa naslednjič kupilo čistili v prahu. Sem pa prbala namesto čistila uporabiti kis in sodo pa ni dobro opral.
Posted 07 December 2012 - 08:26 AM

Posted 07 December 2012 - 08:50 AM
Posted 07 December 2012 - 08:54 AM
jaz tudi ... ampak so tudi njihove tabele različne po kvaliteti.Jza za pomivalca kupujem stvari od dm-ja. Sem zadovoljna s kvaliteto, isto moja mami.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 07 December 2012 - 08:57 AM
jst bom zdej prvič v življenju operirala s pomivalnim strojem, hehe
Posted 07 December 2012 - 09:14 AM
Posted 07 December 2012 - 03:54 PM
meni so za pomivalca zakon tablete iz Mullerju, mislm da so Blink vem pa da so 11v1, zelo poceni, nikol se mi še ni zgodilo da se nebi raztopili ali slabo pomili
Posted 07 December 2012 - 06:10 PM
A za pomivalni stroj tudi obstaja kakšna bolj naravna alternativa, kot pri pralnem stroju domač pralni gel, kis in soda? Za očistit pomivalni stroj v tistem mailu, ki ga je tudi Rea kopirala pa piše, da zliješ noter 1 liter belega kisa in zalaufaš prazen stroj. Samo jaz ne vem, kam naj to zlijem. Pri fantu nimajo nobenega takega predalčka, ki bi se sam odprl, kot piše tam. Če ga zlijem kar tako direkt v stroj pa najbrž vse odteče v cev, ali ne?
Posted 07 December 2012 - 10:16 PM
Kam pa dajo detergent ali tableto?
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users