Ljubezen na daljavo ?
Posted 13 November 2006 - 10:31 AM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 13 November 2006 - 10:34 AM
Pocakajta malo s pluvanjem
Vidva pa tud naslednic preberta komu je namenjeno in zakaj, preden zacneta udrihat...OK!?
Joj, joj, joj, joj, joj, joj ... kje ti tle vidiš vsaj senco udrihanja in pljuvanja? PA KAJ NEKATERI RES NE PRENESETE, ČE SE NE STRINJAJO VSI Z VAMI? Nisva s Hsulom nič pljuvala, samo izrazila sva mnenje, da je malo neumno za najine pojme trikrat citirat nekega člana samo zato, da potem pod vsak citat napišeš SE NE STRINJAM.

Pa sej ti je že Hsul napisal.
Posted 13 November 2006 - 10:38 AM
Oprosti, kje pa jaz pljuvam po kom? Pač stilsko in vsebinsko je tvoj post pomankljiv. Nisem reklel da je off topic, in nikakor nisem žalil.
Se mi zdi, da ni bistveno pomankljiv!
Jaz sem vse svoje argumente navezajoce na citirane poste ze zdavnaj napisal in se mi ne zdi smiselno ponavljanje! Bilo je pa na strani Michelle, da bi jih morala prebrati in razumeti, preden napise svoj post o ironiji in razumevanju!
Vem, da nisi zalil in tudi jaz nisem!
PS: DiLeMa...pa si ti prebrala kaj je napisala Michelle???
Posted 13 November 2006 - 10:41 AM
PS: DiLeMa...pa si ti prebrala kaj je napisala Michelle???
Sem prebrala, razumem tvoj point popolnoma. Samo mislim, da je bil pač tvoj odgovor pretiran, ni bilo treba za dokazovanje enega zelo preprostega dejstva trikrat na veliko citirat samo zato, da spodaj napišeš 'se ne strinjam'. Konec koncev strinjanje niti ni poanta debate - samo to sem hotela povedat. In nihče te ne obtožuje, da si žalil - ker nisi, ampak tudi midva s Hsulom nisva. Jaz teh stvari itak ne jemljem osebno.
Posted 13 November 2006 - 10:46 AM
Sem prebrala, razumem tvoj point popolnoma. Samo mislim, da je bil pač tvoj odgovor pretiran, ni bilo treba za dokazovanje enega zelo preprostega dejstva trikrat na veliko citirat samo zato, da spodaj napišeš 'se ne strinjam'. Konec koncev strinjanje niti ni poanta debate - samo to sem hotela povedat. In nihče te ne obtožuje, da si žalil - ker nisi, ampak tudi midva s Hsulom nisva. Jaz teh stvari itak ne jemljem osebno.
OK, se strinjam!

V osnovi pa zadeva nebi smela bit sprovocirana iz strani Michelle...to je pa moj point! Pa se zdele nebi noben od nas tukej pregovarjal!
Posted 13 November 2006 - 11:12 AM

Ljubezen na daljavo!!!
Meni ljubezen na daljavo ne ustreza nikakor! Sem clovek, ki rabi veliko ljubezni, pozornosti in se najvec prvoosebnega dotika in tega s tovrstno ljubeznijo ne dobis pogostokrat. Fizicni stik meni pomeni veliko. Mogoce to zveni precej sebicno, vendar v realnosti ni, saj tako kot sprejemam, se rajsi dajem! Meni to, da vem da me nekje ta dalec caka moja ljubezen (tudi ce neprestano misli name) enostavno ni dovolj. Meni bi se zmesalo!!!
Ce bi me doletela taka situacija, bi zame obstajale samo dve varianti:
1. Koncam zadevo!
2. En od udelezencev ljubezni se preseli k drugemu!
Ker ce 2. varianta ni mozna, se mi zdi to nesmiselno mucenje zame.
As simple as that!
Posted 13 November 2006 - 03:52 PM

K tej najini debati bom dodala še samo to, da poste sem prebrala, ne pa 'na hitro ošvrknila in napisala prvo, kar mi je padlo na pamet'. Ko si me prvič tega obtožil, se mi niti ni dalo odgovarjat, ampak ker očitno ne moreš pozabit te moje 'napake', naj ti razložim, da dobro vem, o čem teče debata, res pa je, da se nisem spomnila, kdo natanko je človek (beri: v katerem kolenu je v sorodstvu s Tanjci), o katerem govorimo.
In če gremo nazaj k debati (Pille, pa sem spet pri tebi), tudi kar se tvojega zadnjega posta tiče, razmišljam drugače. Pri meni gre pač za to, da mislim, da se je za dobre stvari pač vredno borit, lahke poti mi nikoli niso predtavljale pravega izziva.
Ljubezen na daljavo je po mojem pač takšna, kakršno jo vzameš - lahko kot oviro in konec za razmerje ali pa kot novo izkušnjo, iz katere lahko potegneš ogromno. Ponavljam se.

Sicer pa že če iz svojega stališča pogledam, ne bi hotela imeti partnerja, ki mu ne pomenim dovolj, da bi malo stisnil zobe in zdržal 6 mesecev brez mene (saj navsezadnje ta 'brez mene' pomeni samo brez moje fizične prisotnosti).
Posted 13 November 2006 - 04:56 PM

WINK (fake one)

Posted 13 November 2006 - 05:01 PM
Zdej pa je res čas, da gremo nazaj na temo - jaz sem sicer svoje že povedala, bo pa verjetno še kdo drug dodal kaj.

Posted 13 November 2006 - 05:09 PM
No to je zaden zdaj-of topic.

WINK (fake one)

Posted 13 November 2006 - 05:12 PM
Je pa lepo, da vsak sam pri sebi ohranja nek nivo, ki je vsaj sprejemljiv.
Zdej sem pa res končala.
Posted 13 November 2006 - 05:18 PM
allora
torej ljubezen/zveza na daljavo, mislim da to že ne more bit neka blazno kvalitetna zveza, saj šele ko spoznaš partnerja ga lahko v celoti sprejmeš in zveza zame pomeni dopolnjevanje,druženje......kar pa na tak način ni mogoče. Nekaj ste pisale o zvezi na daljavo v krajšem obdobju, recimo nekaj mesecev , mogoče tudi da se zavleče v leto ali dve, zaradi službe recimo, no jaz v tem ne vidim problema, da pa bi desetletja živela in furala tako zvezo ne hvala, sploh če pri tem moraš vzeti v zakup da sexaš par-krat na leto, ni šans vglavnem
Posted 13 November 2006 - 06:03 PM
Daleč od oči, daleč od srca-to še zmeri velja!!
Če sta osebka predolgo narazen, je izzid lahko porazen!
Bolš je da se u živo stiskaš, kot pa po telefonu vriskaš!!!
Prevelika suša med nogami, to ne paše nobeni dami!
Če ga nimaš pred očmi, veš kaj vse lahko nardi???
Posted 13 November 2006 - 07:30 PM
Ljubezen na daljavo??? Si padu na glavo? To ni tisto tapravo!
Daleč od oči, daleč od srca-to še zmeri velja!!
Če sta osebka predolgo narazen, je izzid lahko porazen!
Bolš je da se u živo stiskaš, kot pa po telefonu vriskaš!!!
Prevelika suša med nogami, to ne paše nobeni dami!
Če ga nimaš pred očmi, veš kaj vse lahko nardi???
Jaz se bom zadušla, prisežem!!!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 November 2006 - 07:34 PM

Posted 13 November 2006 - 07:36 PM
Lahko bi vse poste od zdaj naprej pisala na rimo!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 November 2006 - 07:38 PM
Posted 13 November 2006 - 07:40 PM
Če rime preveč zlorabiš, se vsem naokoli zagabiš.
Posted 13 November 2006 - 07:43 PM
Dragica,
ne poslušaj DiLeMe, ti kar sprosti svoje rimaške vneme!
Jaz te bom z veseljem brala in se tvojim postom hihitala!
A naj bodo v skladu s temo, saj OTji so nadležni, jebemo!
Posted 13 November 2006 - 07:44 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users