Jump to content

Photo

Kaj bomo pa danes jedli?

• Please log in to reply
27782 replies to this topic

#161 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 April 2005 - 11:43 AM

Sonchika nam je ful ostalo ... glih smo pojedli ... ti pošljem en paketek po pošti? Je še fajn toplo ... biggrin.gif wink.gif
  • 0

#162 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 April 2005 - 11:56 AM

Lahko pošlješ. smile.gif Moja pica pa še dolgo ne bo gotova. Še delam in niti nisem zamesila še testa. Fant pa noče, da bi ga kupila. No, bo pač lačen. Sama bom že poskrbela za svoj želodček. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#163 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts
  • Interests:šport, potovanje, mediji, tuji jeziki in še in še...

Posted 03 April 2005 - 01:07 PM

Jaz si bom pa zdajle nardila testenine, pa kr neko omako poleg.. (se mi ni dalo it k staršem danes na kosilo oops.gif , sem raje mal dlje spala oops.gif oops.gif ).

Zvečer pa upam,da greva z Markom na pico.
  • 0
LP, Nadja

When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).

#164 Jadore

Jadore

sramežljivec

• Člani
  • 16 posts

Posted 03 April 2005 - 01:46 PM

Danes bila: paradižnikova juhica, dušene bučke in mali koščki belega piščeka, velika skleda regrata s krompirjem in jajci!
wink.gif
  • 0

#165 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 April 2005 - 04:44 PM

pire krompir, špinača, pohan piščanec
jagodni šejk
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#166 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 03 April 2005 - 04:46 PM

Juha, krompir, meso, regrat... wink.gif
  • 0

#167 LINKY

LINKY

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 198 posts
  • Interests:vse po malem =) moda predvsem =) pa glasba =)

Posted 03 April 2005 - 09:32 PM

newem kaj tocno bomo ju3 jedl...vem, pa da bo sadna kupa biggrin.gif
  • 0
user posted image

#168 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 April 2005 - 12:13 PM

Današnje kosilo bo pa kar fino obložen tunin sendvič. :=)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#169 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 04 April 2005 - 12:21 PM

Moje kosilce bo pa sestavljeno iz puranovega zreska v smetanovi omakci,krompirja in rdece pese!IPB Image
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#170 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 04 April 2005 - 04:04 PM

Zajtrk: čaj z medom in jabolko
Kosilo: zelenjavna juha, riž z morskimi sadeži in mešana solata, pa malenkost rulade in kava oops.gif oops.gif. Full sem se napokala. rolleyes.gif
  • 0
LP, Nadja

When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).

#171 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 04 April 2005 - 04:06 PM

mesni sir+ solata...bentiš...nimam cajta več kuhat spljoh smile.gif
  • 0
včasih angel včasih hudič..
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja IPB Image

#172 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 April 2005 - 04:30 PM

rukola s parmezanom, kaprami in avokadom, začinjena z zrncem soli, kisom in olivnim oljem ... zraven pa par koščkov francoske štručke.
  • 0

#173 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 05 April 2005 - 06:48 PM

mc donalds rolleyes.gif
  • 0

#174 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 05 April 2005 - 06:54 PM

Gobova juha... tongue.gif
  • 0
LP, Nadja

#175 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 05 April 2005 - 07:12 PM

polenta+ golaž
  • 0
včasih angel včasih hudič..
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja IPB Image

#176 Polonca

Polonca

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 05 April 2005 - 07:21 PM

Mi smo imeli pa danes segedin + pire krompir. Dobro, pa se zdravo (zelje) smile.gif
  • 0

#177 Jadore

Jadore

sramežljivec

• Člani
  • 16 posts

Posted 05 April 2005 - 07:43 PM

Mi smo pa danes imeli: pečen losos, krompirček in solato, za posladek pa vanilijev puding z jagodi in smetano....mnjami...:dwarf:
  • 0

#178 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2005 - 08:24 PM

Pica + solata z rukolo, kalčki in motovilcem
  • 0

#179 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 April 2005 - 04:28 PM

juha iz bučk, azijske testenine iz vrečke, motovilec + kalčki
  • 0

#180 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 06 April 2005 - 05:18 PM

Pizza! biggrin.gif Njami...
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users