Jump to content

Photo

S čim si češete lase?

• Please log in to reply
349 replies to this topic

#161 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 August 2009 - 11:31 AM

NR, Elite glavnike in krtače maš tudi v Nami v Lj. Pomojem majo tud tako z naravnimi ščetinami. Pa še niso tok drage.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#162 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 August 2009 - 11:35 AM

Ljubljana ima svašta, da.Problem je ta da nisem iz ljubljane biggrin.gif
  • 0

#163 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 August 2009 - 11:37 AM

Ja, to zna bit problem. smile.gif No, ampak tko sem ti omenila, če se boš kdaj potikala po Lj. wink.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#164 LiL`curLy_girL

LiL`curLy_girL

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 274 posts

Posted 03 August 2009 - 12:04 PM

O ja...jaz se pa sploh ne cesam (tj.ne cesam se z glavnikom ko imam suhe lase) laugh.gif ni sans,da spravim glavnik cez svoje mocno skodrane lase glavnik se takoj polomi hihi oops.gif Tako,da jih cesam samo,ko so mokri (tj.ko imam masko ali regenerator na njih) s tistim lesenim glavnikom,ki ima velike "zobce". Ko so suhi jih malo "razcesam" s prsti in to je to. biggrin.gif

• 0

#165 catwoman

catwoman

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 06 October 2009 - 04:22 PM

Včasih sem uporabljala krtačo, sedaj pa samo glavik s širokimi zobki. Ne češem se več tako pogosto, ker imam skodrane lase. Če se preveč češem izgleda kot, da imam slamo na laseh, zato se počešem samo po pranju las, ko so še mokri.
  • 0

#166 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 14 May 2010 - 10:17 PM

Ena tu gor si je pred časom kupila tole:

IPB Image

A se dobro obnese? hmm.gif
Prosim za poročanje o izkušnjah z njim.

Drugače pa jaz uporabljam tale glavnik in je res super - iz take posebne plastike, ki ne elektri las. smile.gif
Kupljen v DM.

IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#167 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 May 2010 - 10:27 PM

Jaz ga mam. Je kul, ampak za moje goste lase premal, sam povrh mal počeše. Se pa fajn obnese čez dan, k si moram sam mal pogladit lase oops.gif , al pa če mokre češem-again, spet ne razčeše dobr, se moram mal matrat.
  • 0

#168 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 May 2010 - 07:58 AM

QUOTE(Plain Jane @ 14. 5. 2010 - 23:27) View Post

Jaz ga mam. Je kul, ampak za moje goste lase premal, sam povrh mal počeše. Se pa fajn obnese čez dan, k si moram sam mal pogladit lase oops.gif , al pa če mokre češem-again, spet ne razčeše dobr, se moram mal matrat.

A maš kodraste lase? Jaz vedno bolj razmišljam, da bi ga kupila, ampak bi ga najbolj potrebovala ravno za razčesavanje mokrih las... hmm.gif
  • 0

#169 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 25 October 2010 - 11:21 AM

Mene pa samo zanima, če je kakšna razlika v obliki (ovalna ali kvadratna) med temi krtačami.

Jaz se drugače tudi češem nekje 1x dnevno (zjutraj) in če grem res zvečer še kam, na hitro čez potegnem.
Se mi pa lasje precej elektrijo in že nekaj časa premišljujem o eni "naravni" krtači. Uporabnice teh krtač bi pa vprašala ali to kaj pomaga ali je enako!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#170 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 28 October 2010 - 12:24 PM

punce kak glavnik priporocate za tanke lase?
trenutno uporabljam navaden plasticen glavnik, vcasih sm naravno krtaco.
  • 0

#171 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 21 June 2011 - 12:24 PM

Exotika, jaz imam tudi zlo tanke lase - prisegam na krtačo z naravnimi ščetinami - izgleda nekako tko kot krtača za čevlje pucat smile.gif) Res je prijetna za česanje! Mene grozno cuka in se mi grozno lasje trgajo če se češem s plastičnim glavnikom.. s tem ščetinastim glavnikom pa nimam nobenih težav s tem. Če mam še take feclje v laseh lahko s to krtačo brez problema razčešem, ne da bi cukalo..
Sem jo slikala, da bi vam pokazala, pa ne najdem kabla da bi dala na računalnik down.gif Kupila sem ga v Mullerju, je pa od Reine Borste - natural product. Mislim, da stane 16 €.
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#172 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 June 2011 - 12:37 PM

QUOTE(*simoncy* @ 21. 6. 2011 - 13:24) View Post

Kupila sem ga v Mullerju, je pa od Reine Borste - natural product. Mislim, da stane 16 €.

Jaz sem pa prejšnji teden v Mullerju spraševala za krtače iz naravnih ščetin, pa sta mi dve prodajalki zagotovili, da so tudi tiste, ki izgledajo naravno, iz plastičnih ščetin in da pri njih nimajo nič iz naravnih. ohmy.gif hmm.gif
Zdaj pa ne vem...
  • 0

#173 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 21 June 2011 - 12:49 PM

une k majo lesene "ščetine" zihr niso plastične biggrin.gif
  • 0

#174 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 June 2011 - 01:17 PM

laugh.gif Ja itak. Tiste prav ščetinaste sem mislila - ne lesene.
  • 0

#175 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 21 June 2011 - 05:36 PM

Hm, hja men delujejo te naravne.. tut piše, da je natural smile.gif Mislim, da tega ne morjo kr tko napisat.. Razen če je tle "haklc", ker to piše na ročaju, mogoče je za les (ogrodje torej) mišljeno da je "natural" biggrin.gif Sem pa že kr neki časa nazaj to krtačo kupila (cca 2 leti), tko da je mogoče ni več.

Sicer pa, men je ta krtača ful fajn, tut če slučajno niso naravne ščetine, glavno da kakovostno služi svojemu namenu smile.gif
  • 0

#176 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 June 2011 - 05:50 PM

Jaz sem ravno te gledala, ki imajo leseno ogrodje, pa me je motilo, ker nikjer ni pisalo, da so naravne ščetine, samo da je naraven les. Zato sem vprašala, pa sem vesela, da sem, ker bi rada imela prav merjaščeve ščetine. So pa izgledale tako kot prave, ampak mi je trgovka zatrdila, da so imitacija iz plastike.
Mogoče imaš ti kaj drugega, če si že tako dolgo nazaj kupila... hmm.gif
  • 0

#177 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 22 June 2011 - 07:32 PM

No, saj možno da je to to, ampak, meni je všeč, tko da ne obžalujem nakupa: tiste, ki pa iščete nujno naravne ščetine, je pa kr fajn da se pozanimate ja smile.gif
  • 0

#178 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 June 2011 - 05:08 PM

Sem si danes v DMu kupila od Elite Models krtačo iz naravnih ščetin. Stane malo manj kot €13. smile.gif
  • 0

#179 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 June 2011 - 12:32 AM

Jaz sem danes dobila Tangle Teezer. Sem samo parkrat potegnila po suhih laseh, pa je že bil ves v laseh. cry.gif
Kako se bo obnesel na batih, še ne vem. Lepo pa pogladi konice, postanejo take puhasto mehke.
Sicer pa uporabljam že nekaj let od TBS en redek leseni glavnik.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#180 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 24 June 2011 - 02:39 PM

Jaz imam en navaden manjši plastični glavnik, z redkimi id debelimi zobmi. Ga imam vedno v torbici.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users