Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#161 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 July 2008 - 12:40 PM

Ma katera izkušnje z MATIS barvami za lase ?
  • 0
Viens, reste ici!

#162 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 July 2008 - 05:15 PM

A to misliš tiste v zeleni embalaži, ki so brez amoniaka?
  • 0
Why so serious?

#163 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 05:29 PM

Js sem mela odtenek blond ki zgleda lepa svetla lešnik rjava še pred časom sem mela pa eno živo rdečo ko sem še mela črno-rdeče lase in abakrat me nista pustli navdušeno.

Ej.Regenerator smrdi-OGABNO.cel teden so mi lasje smrdeli po gnili slami(dobesedno) pa čeprav sem jih vsak dan prala.Groza.Pa tud odtenki niso lepi, rdeča sploh ni prijela sam lasje so se mal bol svetli...lasje so bli slamasti, uničeni.Nikol več no.Pol rajš vzam kak preliv npr.Casting creme gloss ali pa Movido, Country Colors...boš mela lepši odtenek las pa lepši bodo na izgled.Pa ne verjet vsega kar pišejo na embalažah.Pa barve so prišle ene 4 odtenke temneje kot bi mogle.
  • 0

#164 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 July 2008 - 06:05 PM

No če gre za te zelene barve se js popolnoma strinjam z november.rain - laseje kot slama, brez leska, puste in čudne barve...nikoli več!!!
  • 0
Why so serious?

#165 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 06:29 PM

Ja ta zeleno sem mela.Kir odtenek si pa ti mela Firefly?

Js sem mela najbolj žarečo rdečo in potem še blond.
  • 0

#166 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 July 2008 - 07:02 PM

Js sm mela nek lešnik odtenek al neki podobnega - tak blond sam ne ful svetla! Pa je vn prišlo čist neki sivo zeleno rjavo (pa v bistvu sem hotla sam narastek pobarvat, ker po dolžini so že bli svetli! Groza!
  • 0
Why so serious?

#167 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 07:04 PM

Js sploh nevem zakaj sem po prvem neuspelem poskusu upala da bo v drugo boljše.Joj kk sem naivna.
Te barve pa sploh nočem da se dotaknejo mojih las.Groza
  • 0

#168 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 July 2008 - 07:42 PM

Jaz sem dobila eno blond barvo zastonj in sem pač seveda vprašala vas, preden bi kaj pacala na lase. Zdaj definitivno ne bom. Hvala vama. Sploh pa je treba bit pri blond barvi previden, da ne prideš ven zelen, rumen al pa še kaka hujša niansa.
  • 0
Viens, reste ici!

#169 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 03 July 2008 - 09:20 AM

QUOTE(Ana @ 1. 7. 2008 - 20:42) View Post

Sploh pa je treba bit pri blond barvi previden, da ne prideš ven zelen, rumen al pa še kaka hujša niansa.

Vseen raj rumena kot pa zelena, hehe wink.gif

Ne js ti res odsvetujem, da jo uporabiš... Js poznam tud eno punco k se že skoz barva s temi barvami. Ona je nad njimi in nad svojmi dooolgimi lasmi čist navdušena. Ampak ne vem kako ne vidi da ima čist suhe lase, brez leska in deset cm razcepljenih konic. Res ne štekam hmm.gif slap.gif
  • 0
Why so serious?

#170 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 05 July 2008 - 07:39 PM

A je že katera probala te barve Subrina Pure?
  • 0
Why so serious?

#171 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 July 2008 - 10:10 AM

Men se zdijo pa te barve zelo vredu...ampak ne najdem odtenka zase.Imela bi oreh...ali lešnik ampak sta mi preveč pusti,zgledajo pa drugače barve zelo vredu.
  • 0

#172 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 06 July 2008 - 11:15 AM

Men se zdi da so vse take brez leska - zato me tud zanima če jih je že katera imela. Men se drugač dopade odtenek vanilia. Se mi pa zdi da lešnik ful na sivo vleče...
  • 0
Why so serious?

#173 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 July 2008 - 11:19 AM

J asj men tut...načeloma mi odtenki niso všeč, če bi že mogla izbrat bi pa verjetno oreh ja.
Sej pomoje niso brez leska...nevem kako bi naredili mat barvo laugh.gif ..paleta je pa zelooooo skromna.
  • 0

#174 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 08 July 2008 - 08:51 AM

Kakšne izkušnje imate s Casting Creme Gloss od Loreala? Jaz sem se danes pobarvala in je zaenkrat super.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#175 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 08 July 2008 - 08:53 AM

Js sem imela odtenek Praline, pa mi ni nič prijel. Pa barva mi je ful lase izsušila. Ni najmanjše šanse, da jo še enkrat kupim.

Mam pa eno polno še doma, če jo katera hoče...
  • 0

#176 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 July 2008 - 09:05 AM

Jaz sem imela odtenek Praline in Cholate in na začetu je oboje izgledalo zelo lepo. Sčasoma sta se mi praliva ravno toliko sprala, da so lasje izgledali kot bi bili ''obšlesani'' od sonca, skratka prav nič mi ni všeč moje stanje. Pa tudi meni se zdi da mi je ta barva izsušila lase. Moti me pa tudi to, da se preliva ne izpereta čisto in očitno bom morala spet čakati, da mi vse skupaj preraste down.gif
  • 0
We must let go to live on.

#177 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 July 2008 - 09:33 AM

Js sem mela Kuhle kastanie, Caramel in še en srednji odtenek in so vsi bili božanski..ampak so se spirali kot pač vsak preliv.
  • 0

#178 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 13 August 2008 - 10:11 AM

A se je katera barvala že z barvami Keune Tinta? Zanimajo me predvsem blond odtenki - kako intenzivno primejo, a se dolgo obdržijo, a ful uničijo lase (ker piše da nej nebi, da so negovalne)?
  • 0
Why so serious?

#179 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 13 August 2008 - 05:33 PM

Jz bi vprašala kere so kej dobre blond barve k pridejo lepo platinaste pa se ne spirajo tok hitr, ke jz sm se zdej barvala s Subrina Ice blonde 80/8 pa se mi zdi k da se je nekak takoj sprala, ratala rumenkasta no.. Sej prime ful lepo samo po kkšnem tednu sem spet cela taka čudna.. Anyone? oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#180 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 14 August 2008 - 07:43 PM

Vzami si od Keuneta Silver Reflex šampon al pa kakega drugega ki ubije rumeni ton.
  • 0
Why so serious?

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users