Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#161 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 29 December 2006 - 11:01 PM

tezila sm materi, naj ne da cukra na pito, in zdej je cist nekej uzaljena. k da ni dost cukra not pa k da bi blo kej zazgan. eni pa res nimajo domislije.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#162 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts
  • Interests:muska

Posted 30 December 2006 - 12:21 AM

usec mi je fnt k ma punco in bi mi blo usec, ce nehata. Sej si gresta itak sam se na ziuce.
  • 0

#163 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 30 December 2006 - 12:51 AM

ej poverpuff men se isto dogaja...ampk glavn je da ju3 pride awww wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#164 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 30 December 2006 - 09:29 AM

V bistvu mi gre reeees na živce k še zdej ne vem kje bom za novo leto... ohmy.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#165 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 30 December 2006 - 02:38 PM

enmu fantku bi tooooook neki nrdila, k mi je res fuuuuuuuuuuuuuul ušeč oops.gif
pa že en mesc skor se delava k d se med nama sploh nč ne dogaja oops.gif
še 14 dni maksimalno bom zdržala, ne d bi mu kaj nrdila, potl pa ....
  • 0

#166 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 30 December 2006 - 02:39 PM

spet sva s tistim tipom obnovila stike, pa se spet slišiva po tel. naskrivaj seveda
  • 0

#167 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 December 2006 - 04:17 PM

saj pa pogovarjat se ni greh=) ali pač?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#168 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 January 2007 - 07:22 PM

slabo vest imam, ker imam občutek, da sem se premalo učila. že spet za ta izpit nimam pojma o morfologiji - no, teorijo že znam (da so mel 7 sklonov, enih 7 časov, samoglasniške in soglasniške sklanjatve (jih znam celo naštet, s primerom vred!), ampak dejansko sklanjat pa to .... nimam pojma! evil.gif ermm.gif upam, da mi bo kljub temu jutr šlo .... smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#169 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 10 January 2007 - 08:57 PM

QUOTE(Špela @ 10. 1. 2007 - 19:22) View Post

slabo vest imam, ker imam občutek, da sem se premalo učila. že spet za ta izpit nimam pojma o morfologiji - no, teorijo že znam (da so mel 7 sklonov, enih 7 časov, samoglasniške in soglasniške sklanjatve (jih znam celo naštet, s primerom vred!), ampak dejansko sklanjat pa to .... nimam pojma! evil.gif ermm.gif upam, da mi bo kljub temu jutr šlo .... smile.gif

Špela, a je to mogoče stara cerkvena slovanščina? Držim pesti. In ne skrbi.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#170 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 11 January 2007 - 08:48 AM

O Bog, nesmrtno sem se režal postom o erotičnih igračkah.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#171 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 11 January 2007 - 09:43 AM

Lučka, ja, ta hudič je. in so velike šanse, da ne nardim, ker sem znala rešit samo teoretična vpršanja, sklanjatve sem ugivala, o glagolih pa nimam pojma. je sicer šansa, da se ji jutr zjokam in pojavkam na ustnem .... sam po moje to nau šlo skoz. tko, da bom pač diplomirala šele maja. juhuhuhu! evil.gif

pa spet sem fanta napizdevala po telefonu in mu težila. evil.gif cry.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#172 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 11 January 2007 - 01:22 PM

Foter misli, da pišem seminarsko, jaz pa forumiram in brskam po internetu.
  • 0

#173 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 11 January 2007 - 01:35 PM

Mojmu fotru bom glavo odprla! Misli da sem 5 letni otrok al nepokretna al kaj da mi skos pošto odpira! Pa najhujš je to ker jo potem NAZAJ zapakera in pol kaaaaoooooooooooooooo ni blo nič in to pomen da me ma še za neumno al kaj?! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr glavo bi mu odprla!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#174 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 11 January 2007 - 03:07 PM

SiQsI, men sta pa pred leti pošto skrivala - kao princip korenčka in palice. in ja, kr verjela bom, da sem v enem dnevu dobila 10 pisem, seveda. mislim, ker debilizem.
  • 0

#175 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 11 January 2007 - 05:05 PM

Mislim ne vem no... to mene totalno razkuri do konca ker se mi zdi poseganje v mojo zasebnost kar pa težko prenašam! In po vsem tem potem še oba starca: 'Kaj si pa nataknjena?' wwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kr znooorela bi! btw: preden sem stopila v bajto je bilo vse popolnoma ok! mad.gif mad.gif mad.gif
  • 0

#176 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 January 2007 - 05:08 PM

Jaz sploh ne razumem, kaj se dogaja v glavah takih staršev. Pa ne zdej tega vzet kot neko žalitev za vajine starše, sploh ni moj namen bit nesramna, ampak halo? To mi je pa tak primitivno do konca, no. Da takole posegata v vajino intimo in si upata prebirat/skrivat vajino osebno pošto. rolleyes.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#177 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 11 January 2007 - 05:11 PM

Sj pr men fotr položnic pa ostalih kuvert ne odpira, vendar trenutno pošiljam prošnje pa dobivam odgovore pa je ful firbčen, sam mene to čist pogreje! evil.gif naaaaaaaaaaaaajbolj me pa pogreje to da ZAPAKIRA nazaj! ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo evil.gif evil.gif
  • 0

#178 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 11 January 2007 - 05:18 PM

Tolk me neki matra, da bom kr znorela. Grem žalostne pesmi poslušat... cry.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#179 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 11 January 2007 - 05:27 PM

mene tut, ampak mislm ukrepat zdele oops.gif

kljub udrihanju čez folk, ki bolan leta okol, grem zdele vn. ne zdržim več v hiši, čeprov mi bo grlo razneslo.

(pred leti sm pršla na delavni sestank za seminarsko z masko čez usta. je blo smeha! biggrin.gif )
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#180 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 12 January 2007 - 12:13 AM

QUOTE(DiLeMa @ 11. 1. 2007 - 17:08) View Post

Jaz sploh ne razumem, kaj se dogaja v glavah takih staršev. Pa ne zdej tega vzet kot neko žalitev za vajine starše, sploh ni moj namen bit nesramna, ampak halo? To mi je pa tak primitivno do konca, no. Da takole posegata v vajino intimo in si upata prebirat/skrivat vajino osebno pošto. rolleyes.gif

Jaz pa se vedno nasmejem do konca. Ker moj ata tud to nardi, deloma zato, ker ne vidi brez očal, ampak zdaj pa mu je to že postal izgovor, da pol kr vso pošto odpre. Jaz se vedno narežim do konca - ko si ga predstavljam, kak je radoveden, pa se ne more odločit, če bi jo odprl al ne, pol pa vseeno jo in reče, da ni mel očal zraven. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users