Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#161 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 January 2007 - 12:44 AM

hohoh,špela,dilema,full prjazn!
ej veš kaj sm razmišlala- ti bi lah kremo bubchen haut calendula balsam uporablala za roke ohmy.gif thumbup.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#162 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 January 2007 - 01:09 AM

Ja, mam srečo. =)
Ja, morda čez noč... drugače pa se bojim, da je zgolj mastna, pomagala mi pa itak ne bi... sicer pa hvala za predlog, splačalo se bi probati... tak malo za usput. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#163 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 January 2007 - 01:53 PM

Moram tle omenit, da Murnauers menja ovojnine vseh svojih vrečkastih mask in pilingov, da ne bo katera zmedena pri nakupu. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#164 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 January 2007 - 06:14 PM

QUOTE(DiLeMa @ 6. 9. 2006 - 8:28) View Post

OMG ... I want Ayurvedic Fair&Lovely Fairness Cream!!!!!! Izabela, kje si to kupila, jaz bi tuuuuudi!!!

dilema kaj si si potem naročila to kremo ali te je začetno navdušenje minilo?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#165 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 January 2007 - 06:16 PM

Potem sem kar Cosmerbo začela uporabljat in mi je tako všeč, da sem za večino ostalih zadev slepa. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#166 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 January 2007 - 06:19 PM

mene pa malo mika ta fair kremica. bom počakala, kaj bodo druge napisale, ki jo zdaj obsedeno naročajo biggrin.gif

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#167 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 31 January 2007 - 03:03 PM

Kakšna je razlika med tonikom Garnier Clean & Fresh zelenim in Garnier Essentials, ki je tud v zeleni embalaži ter tud za normalno in mešano kožo (no v ceni je razlika hmm.gif )

edit: zdi se mi da drugi vsebuje alkohol ermm.gif
  • 0

#168 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 January 2007 - 03:50 PM

Meni se zdi da ni razlike. Ne, Essentials ne vsebuje alkohola.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#169 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 03 February 2007 - 07:20 PM

QUOTE(sade @ 30. 1. 2007 - 20:19) View Post

mene pa malo mika ta fair kremica. bom počakala, kaj bodo druge napisale, ki jo zdaj obsedeno naročajo biggrin.gif

Kar naroči, kar! thumbup.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#170 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 03 February 2007 - 09:46 PM

Meni jo moj fantič glih kar naroča biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 04 February 2007 - 07:25 PM

Jaz že nekaj časa iščem po trgovinah kremo, ki bi dala mojemu obrazu enakomerno barvo in bi me naredila fajn bledo.
Pozna katera kakšno dobro kremo??

• 0

#172 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 04 February 2007 - 08:13 PM

Ja baje je ravno tale Fair&lovely taka. sam jo ne dobiš v trgovini sad.gif Ti poročam ko mi jo pošljejo če res kej posvetli polt.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#173 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 04 February 2007 - 08:14 PM

Kje lahko kupim to Cosmerba rjavo energijsko prevodno kremo in koliko približno stane?
  • 0

#174 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 04 February 2007 - 08:28 PM

Sorry, ampak to je bilo že stokrat napisano. Pa vendar --> Sanolabor, Bazilika Zel City Park ali pokličeš v Vi-Da Studio
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 04 February 2007 - 08:52 PM

Frčica, ko jo dobiš mi pliiiiiiiiis sporoči kakšna je. Jaz nujno nekaj rabim, ker se mi zdi, da postajam barvna cry1.gif
  • 0

#176 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 04 February 2007 - 08:59 PM

QUOTE(MateYa @ 4. 2. 2007 - 20:28) View Post

Sorry, ampak to je bilo že stokrat napisano. Pa vendar --> Sanolabor, Bazilika Zel City Park ali pokličeš v Vi-Da Studio

se opravičavam...hvala wink.gif

edit: sem prebrala poste, ni me glih prepričala, da bi je kupla...to se mi zdi sumljivo, da najprej občutiš takšno poslabšanje na obrazu, potem pa kao sčasoma se stanje izboljša, ja valda pride nazaj v tisto fazo preden si začel to kremo uporabljat ...ste pa dobro reklamo naredle wink.gif
  • 0

#177 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 04 February 2007 - 09:05 PM

QUOTE(hudichek @ 4. 2. 2007 - 20:52) View Post

Frčica, ko jo dobiš mi pliiiiiiiiis sporoči kakšna je. Jaz nujno nekaj rabim, ker se mi zdi, da postajam barvna cry1.gif

Barvna? Razloži prosim smile.gif

Ne bo pa to ravno kmalu, sem jo šele učeri naročila, traja okol 2 tedna.
  • 0

#178 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 04 February 2007 - 09:24 PM

Ampak to mi je pa malo sumljivo, da krema kar beli kožo. ermm.gif Jaz sem že tak ful bleda, še bolj bi izpadlo čist strašljivo! Nihrida, a si kaj bolj bleda?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 04 February 2007 - 09:31 PM

Barvo dobivam.....tak lepo rdečkasto kot bi moglo bit. Do zdaj sem bla vedno bleda zdaj pa kr neankrat dobivam barvo. cry1.gif
  • 0

#180 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 04 February 2007 - 11:14 PM

Rdečkasto barvo dobivaš? a nima Avene eno kremo za rdečico?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users