NARAVNA KOZMETIKA
Posted 01 August 2007 - 11:47 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 August 2007 - 11:48 AM
Drugače pa tudi jaz Hauschke ne poznam ravno (če odštejem uporabo omenjene kreme), se mi pa zdi, da je imela mami en njihov limonin losjon za telo (jaz nisem sprobala) in če me spomin ne vara, ji je bil zelo všeč.
Posted 01 August 2007 - 11:50 AM

Tole pravijo o alkoholu na Dr. Hauschka web strani:
A food-grade ethyl alcohol from grain or fruits and vegetables. Many plants are extracted in alcohol because it extracts the widest variety of constituents. Alcohol also serves as a natural emulsifier, preservative and carrier, helping ingredients penetrate the skin. Alcohol is not drying to the skin when part of a carefully formulated Dr.Hauschka composition.
Sicer pa je vse v koncetraciji, a ne?
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 01 August 2007 - 11:53 AM
Tole mi je všeč:
http://www.drhauschk.../about/7-facts/
Posted 01 August 2007 - 11:57 AM
vuelvo a vos,
Posted 01 August 2007 - 12:03 PM
Posted 01 August 2007 - 12:03 PM
To so sicer neke splošne smernice, ampak se mi zdi, da niti ena koža ni drugi čisto enaka in je najboljše, da vsak sam pri sebi ugotovi, kaj mu paše in kaj daje rezultate. Je pa res tukaj malo marketinških vzgibov (kar je logično in pričakovano) - seveda, nočne kreme niso primerne, razen (!) seveda njihovega Rhythmic Night Conditioner-ja. =) Ne vem no, jaz sama pri sebi vem, da, ako se ne bi pred spanjem z ničemer namazala in to prakticirala kak teden, dva... bi bla na koncu luskava od izsušenosti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 August 2007 - 12:09 PM
Posted 01 August 2007 - 12:12 PM
Sedaj imam mleko za sončenje, kremo za obraz, zobno pasto od Provide Organics in mi je super.
Vsa ta naravna kozmetika ima čisto drug vonj, tak naraven in tudi koža nanje čisto drugače odreagira.
Kateri so naravni konzervansi, pa žal ne vem. Prebrala sem, da Provida in dr Hauscka ne vsebujeta sintetičnih konzervansov, barvil in dišav in to mi je dovolj.
Posted 01 August 2007 - 12:35 PM
Posted 01 August 2007 - 12:44 PM
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 01 August 2007 - 12:57 PM
Posted 01 August 2007 - 12:58 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 August 2007 - 12:58 PM
Posted 01 August 2007 - 02:20 PM

Jao, Dilema samo ne reci, da so tudi ostale njihove zadeve nad 5k? To je kar ja, kljub kvaliteti...
vuelvo a vos,
Posted 01 August 2007 - 02:24 PM
Posted 01 August 2007 - 02:26 PM

Hvala, da greš pogledat

vuelvo a vos,
Posted 01 August 2007 - 07:15 PM
Crna, Hauška je draga kozmetika. Vem, da so nekatere kreme še precej dražje, že balzami za ustnice so nad 2k, se mi zdi. Tudi toniki niso poceni (kakšnih 4k pomoje) in tak dalje. Bom šla jutr skor 100% mal šnofat v Sanolabor, pa bom lahko pol bolj natančno poročala glede cen.
Saj zato sem jaz preklopila na Provido Organics. Hauscka je za moje pojme predraga. Provida izhaja iz enakih načel, je holistična kozmetika, veganska, naravna (s certifikatom BDIH), vsebuje organsko vzgojena zelišča ... ne vem zakaj je Hauscka toliko dražja, ker gre za isto zadevo.
Posted 02 August 2007 - 01:16 PM
Posted 02 August 2007 - 01:19 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users