QUOTE(Kalypso @ 20. 1. 2008 - 16:38)

In se boste v kaj namaskirale? Jaz, bom če bova šla kam ven, kar verjetno ne bova šla, Pika Nogavička.
Podpis, če bom kje zunaj/na faxu da, če bom pa samo delala in se zvrnila na kavču doma pa žal ne.
Imam pa sicer še ful nedodelano idejo... Namreč moja baka je bla ful strastna glede nakita in dragih kovin in imam doma par težkih jantarnih ogrlic. In sem jih mislila navesit nase, pa še eno jantarno broško imam, pa neko fibulo, pa bi znalo kar zažigat. Oblekla bi se v dolgo satenasto kiklo, pa zgoraj nevpadljiv, oprijet črn puli. Na glavo bi dala neko staro rjavo kučmo, lase pa ali v kito, pa zavezala z nekimi trakci, ali pa bi jih čisto skuštrala in sfenirala z lakom. Nekakšna mešanica gotik in barbarskega stila.
Druga opcija pa bi bla, da bi iz las naredila valove v stilu 20ih in 30ih, iz podstrešja izbrskala mamine poročne čevlje (temno rdeči semiš, pa tista klasična oblika, s peto), mi pa manjka pravih oblek za naprej... Mogoče bi kombinirala krem bele žabe (baletne

), pa črno čipkasto Sisley krilo, zgoraj neki široki pas namesto steznika, pa spet črn nevpadljiv puli. V lase bi še dala kako pavje pero

. Samo pa čevlji ne bi pasali zraven

.
No, če bom več letala okol (sploh med vikendom) bom nosila obe varianti, če se bom sploh odločila.