LUSH izdelki
Posted 22 April 2007 - 06:40 PM

Posted 21 May 2007 - 12:49 PM

Ingredients: Water (Aqua), Almond Oil (Prunus dulcis), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Glycerine, Stearic Acid, Ylang Ylang Oil (Cananga odorata), Geranium Oil (Geranium maculatum), Tagettes Oil (Tagetes glandulifera), Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Geraniol, Citronellol, *Limonene, *Linalool, Perfume, Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), Methylparaben, Propylparaben. * Occurs naturally in essential oils
Description: Luscious Hand and Body Lotion.
Smooth, creamy, skin-softening cocoa butter and almond oil lotion with a scent that makes life worth living. Makes your body feel lovely and your heart feel glad.
Posted 21 May 2007 - 01:29 PM
Posted 22 May 2007 - 07:53 AM

Sestavine: svež avokado, jogurt, kaolin glina, glicerin, talk , sveže stisnjen limonin sok, sandalovo olje, sivkino olje, kamilično olje
LOVE LETTUCE

Sestavine: kaolin glina, med, Fulerjeva glina, glicerin, mandljevo mleko, mleta mandljeva lupina, sivkino olje, klorofil, parfum
Posted 22 May 2007 - 08:52 AM
Druga maska je bolj namenjena mešani in mastni koži, ker vsebuje več gline. Je pa tudi vlažilna. Obe sta dobri.
Posted 22 May 2007 - 10:45 PM
Sem bla v Lushu ta vikend, pa nisem zasledila tega (predvsem ciljam na Charity Pot, mask ne gledam pretirano).
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 May 2007 - 07:39 AM
Posted 23 May 2007 - 05:17 PM
Mene nekaj zanima. Se lahko tale temple balm uporablja tudi v negovalne namene? Sodeč po sestavinah bi se lahko (prvotno je mišljen kot parfum v mazilu)!
Almond Oil (Prunus dulcis), Chinese Angelica (Angelica sinensis), Burdock Root (Arctium lappa) and Jasmine (Jasminum officinale) Infusion, Beeswax (Cera alba), Çetearyl Alcohol, Perfume, Laneth-40, Cold Pressed Evening Primrose Oil (Oenothera biennis), Hydrogentated Palm Kernel Oil, Carnauba, Sodium Borate (Borax), Jasmine Absolute, (Jasminum officinale), Ylang Ylang Oil (Cananga odorata), Cypress Oil (Cupressus sempervirens), Palmarosa Oil (Cymbopogon martini), Glycerine,*Benzyl Salicylate, *Citral, *Geraniol, *Benzyl Benzoate, *Farnesol, *Limonene, *Linalool, Methylparaben, Propylparaben.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 May 2007 - 09:40 AM
Posted 31 May 2007 - 09:12 PM
Rada bi si kupla kakšno trdo milo, predvsem me zanima malo odišavit stanovanje.. in sobo..
Iščem katera izmed vseh so najmočnejša oziroma ali je kakšna sestavina na katero morem bit pozorna, ali more bit parfum ne prepozno na seznamu... ali kako?
Ker so precej draga mila pa nebi rada vzela kaksnega, ki potem nebi učinkoval oz dovolj dišal

Posted 31 May 2007 - 09:42 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 July 2007 - 11:34 PM

Champagne Supernova

Ingredients: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Perfume, Ammonium Laureth Sulfate, Orange Oil (Citrus dulcis), Cognac Oil (Vitis vinifera), Lime Oil (Citrus aurantifolia), *Limonene, *Linalool, Paper Confetti, Colour 45410.
Big Calm

Ingredients: Coconut and Pineapple Infusion (Cocos nucifera and Ananas sativus), Sodium Laureth Sulfate, Glycerine, Propylene Glycol, Perfume, Carrageenan Extract, Sweet Orange Oil (Citrus dulcis), Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides), Benzyl Alcohol, Citral, Coumarin, *Limonene, *Linalool, Colour 61585, Colour 77891, Methylparaben.
Sweetie Pie

Ingredients: Sodium Laureth Sulfate, Cherry Infusion (Prunus cerasus), Glycerine, Propylene Glycol, Coconut Infusion (Cocos nucifera), Perfume, Carrageenan Extract, Bergamot Oil (Citrus bergamia), Cassis Absolute (Ribes nigrum), Cypress Oil (Cupressus sempervirens), *Limonene, *Linalool, Iridescent Glitter (Polyethylene terephthalate, and Acrylates copolymer), Colour 61585, Colour 18050, Methylparaben.
New Hair

Ingredients: Sodium Lauryl Sulfate, Glycerine, Nettle Infusion (Urtica dioica), Peppermint Infusion (Mentha piperita), Nettle Absolute (Urtica dioica) Rosemary Absolute (Rosmarinus officinalis), Bay Oil (Laurus nobilis), Clove Bud Oil (Eugenia caryophyllus), Cinnamon Leaf Oil (Cinnamomum cassia), *Cinnamal, *Eugenol, *Benzyl Benzoate, *Limonene, *Linalool, Colour 73360, Cinnamon Stick (Cinnamomum cassia).
Nutts Massage Bar

Ingredients: Cocoa Butter (Theobroma cacao), Tahini (Sesamum indicum), Organic Coconut Oil (Cocos nucifera), Perfume, Sesame Oil (Sesamum indicum), Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides). Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Tonka Absolute (Dipteryx odorata), Sandalwood Oil (Santalum album), Bergamot Oil (Citrus bergamia), Coumarin, *Eugenol, *Linalool.
17 Cherry Tree Lane

Ingredients: Water (Aqua), Propylene Glycol, Sodium Palm Kernelate, Perfume, Sodium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Lemon Oil (Citrus limonum), Mimosa Absolute (Mimosa tenuiflora), Orange Blossom Absolute (Citrus dulcis), Jasmine Absolute (Jasminum officinale), Brown Sugar (Saccharum officinarum), Cocoa Powder (Theobroma cacao), Sodium Chloride, Glycerine, EDTA, Tetrasodium Editronate, *Citral, *Limonene, Colour 18050, Golden Glitter (Polyethylene terephthalate).
Demon In The Dark

Ingredients: Sodium Palm Kernelate, Glycerine, Mint Infusion (Mentha piperita), Apple Juice, Sodium Stearate, Mint (Mentha piperita), Spearmint Oil (Mentha viridis), Clove Bud Oil (Eugenia caryophyllus), Peppermint Oil (Mentha piperita), Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Editronate, *Eugenol, *Limonene, Perfume, Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), Colour 42045.
Rockstar

Ingredients: Propylene Glycol, Water (Aqua), Sodium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Perfume, Titanium Dioxide, Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Glycerine, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Editronate, Colour 18050.
Posted 18 July 2007 - 06:27 AM
Big Calm: vlažilo milo s precej dišavami.
Sweetie Pie: ta malo bolj izsušuje kot zgornji. Je pa spet precej parfumiran.
New Hair: vlažilen, s pepermintom. Spet dišave. Za občutljivo kožo ni primeren.
Nutts Massage Bar: mastna, K in zelo parfumirana.
17 Cherry Tree Lane: vlažilno, s SLSjem, ki ni najboljši za nego telesa. Sicer pa naraven in dišeč.
Demon In The Dark: tu noter je precej mete in ostalih pekočih reči. Samo za neobčutljivo kožo.
Rockstar: vlažilno in precej parfumirano.
Posted 18 July 2007 - 07:06 AM
Ta teden se je Lushevo osebje sleklo v protestu proti embalaži. Kot je poudarila ena izmed zaposlenih, so bili najpomembnejši deli zakriti, osebje pa je nosilo predpasnike z napisom: »Vprašaj me, zakaj sem gol«.
Lush je tudi sicer znan po inovativnem marketingu, a ta teden so postavili nov standard kako priti na naslovnice, brez da bi za oglaševanje porabili en sam cent. Moramo pa priznati, da so izbrali pameten način za pametno sporočilo.
Pri Lushu so z namenom zmanjšanja embalaže spremenili mnogo svojih tekočih izdelkov v trda mila in podobno, ki jih prodajajo brez embalaže. Nekatere izdelke vam odrežejo iz velike torte in jih nato računajo glede na težo.
Vir: http://dne.enaa.com
Posted 18 July 2007 - 07:51 AM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 18 July 2007 - 08:12 AM
Posted 18 July 2007 - 10:10 PM
Posted 26 July 2007 - 06:34 PM
TRAMP gel za tuširanje in umivanje las
Sodium Laureth Sulfate, White Horehound Infusion (Marrubium vulgar), Balm Infusion (Melissa officinalis), Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Betaine, Patchouli Oil (Pogostemon cablin), Oakmoss Absolute (Evernia prunastri), Plantain Vinegar Gel, *Eugenol, Perfume, Chlorophyll, Methylparaben, Propylparaben.

Pa tudi komentarji uporabnic bi me zanimali...ker upam, da ne pušča barve na laseh, pa če je primeren za moške, bi ga kupila nekomu za darilo...
Posted 26 July 2007 - 06:54 PM
A ni komedosmešnost kao pomemben podatek samo za nego obraza? Ker ona masažna ploščica je za telo, ne za obraz. Sicer vem da se mi je občasno pojavil kak mozolj na riti, a tega je že dolgo časa.
Meni pa se zdi komedogenost pomemben podatek, nekateri imajo mozoje po hrbtu, prsih in to kar precej; njih bi znalo to zanimati.
Je že celia napisala.
Sama to tudi upoštevam in se izogibam K preparatom za mazanje po hrbtu, ker se zna tam pojavit kak nepridiprav. Ravno zdaj mam enega, a sem ga že velik del uspešno uničila. BUAHAHA!

Pardon.
sonchika, ti kar vse napiši za kar misliš, da bi druge utegnilo zanimati. In hvala, ker si vzameš čas za ocenjevanje!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 July 2007 - 07:42 PM

Tramp zna biti pa precej močan (ker ni videti, da bi vseboval vodo) in precej dišeč. Ni pa vlažilen ali pretirano negovalen.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users