Jump to content

Photo

Essence

• Please log in to reply
385 replies to this topic

#161 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 March 2006 - 11:46 AM

Dilema, Alessandro kremo sem probala v Mullerju. Nisem je kupila, ker nisem imela srca, ker je bila tako draga. Ampak občutek na koži je bil fenomenalen. Pa kako diši... rolleyes.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#162 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 March 2006 - 12:03 PM

Sonchika ... a si mogoče pogledala sestavine?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#163 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 March 2006 - 02:24 PM

Veš, da sem. smile.gif Te so zelo naravne in dobre.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#164 s4sh!

s4sh!

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 300 posts

Posted 26 March 2006 - 06:10 PM

no hvala...jaz sem se odločila kar za diklo (že zaradi cene)...a se jo dobi tudi v mullerju? koliko časa pa jo je treba mazat...al to pol cel lajf...a pa lahko potem uporabljaš jade odstranjevalec laka za nohte al je boljši učinek če maš odstranjevalec od dikle? koliko pa stane?
a imate kakšne slikce od te kremce da vem prbližno kakšna zgleda pa kje v trgovini naj jo iščem?
  • 0

#165 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 March 2006 - 06:15 PM

Dobi se jo tudi v Mullerju. Mažeš jo toliko časa, kolikor se ti zdi primerno.
  • 0

#166 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 March 2006 - 06:54 PM

QUOTE(s4sh!)
no hvala...jaz sem se odločila kar za diklo (že zaradi cene)...a se jo dobi tudi v mullerju? koliko časa pa jo je treba mazat...al to pol cel lajf...a pa lahko potem uporabljaš jade odstranjevalec laka za nohte al je boljši učinek če maš odstranjevalec od dikle? koliko pa stane?
a imate kakšne slikce od te kremce da vem prbližno kakšna zgleda pa kje v trgovini naj jo iščem?

Izgleda takole (prva z desne proti levi):

IPB Image

Gre pa pač za kremo za nohte, tako kot obstaja krema za roke ali obraz ... mažeš jo enkrat do dvakrat na dan, drugače pa nohte obravnavaš tako kot vedno (ni treba menjat odstranjevalca al pa kej). Je pa treba omenit, da se to maže na nelakirane nohte, ker če je na nohtih lak, potem ni haska.

Jaz bom zdej naredila s to kremo enomesečno kuro (mažen zjutraj in pred spanjem) in bom videla, kako bo. Ta čas tudi ne bom lakirala nohtov, ampak jih bom pustila pri miru, da se obnovijo. Aja ... stane pa nekaj čez 1000 tolarjev.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#167 s4sh!

s4sh!

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 300 posts

Posted 27 March 2006 - 06:15 PM

hvala !!!!!! wink.gif
se pravi stane približno 1500 sit?
  • 0

#168 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 March 2006 - 06:20 PM

Mislim, da še manj.
  • 0

#169 s4sh!

s4sh!

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 300 posts

Posted 27 March 2006 - 07:05 PM

Izgleda takole (prva z desne proti levi):

IPB Image

kaj so pa te drugi izdelki??
  • 0

#170 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2006 - 07:14 PM

.
2 odstranjevalca laka za nohte (oni ta beli ima še balzam noter - jaz sem imela oba, precej sta povprečna, ampak še vseeno dobra), pa en utrjevalec za nohte (tudi dober). Ona pakunga skrajno levo pa tudi ne vem, kaj bi naj bila.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#171 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 March 2006 - 07:27 PM

Meni ono čist levo deluje kot deodorant ... če švicaš v nohte. biggrin.gif
  • 0

#172 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2006 - 07:31 PM

.
Ja, meni tudi. Haha, nohtšvicmašina. biggrin.gif:D
To je po moje spet neka taka super voda, da si pošpricaš nohte in jih malo poživiš. Tako kot ona čudežna termalna voda od Vichyja.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#173 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 27 March 2006 - 08:27 PM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#174 s4sh!

s4sh!

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 300 posts

Posted 27 March 2006 - 08:34 PM

[quote=Jenna].
2 odstranjevalca laka za nohte (oni ta beli ima še balzam noter - jaz sem imela oba, precej sta povprečna, ampak še vseeno dobra), pa en utrjevalec za nohte (tudi dober). Ona pakunga skrajno levo pa tudi ne vem, kaj bi naj bila.

.

koliko pa stane utrjevalec??
  • 0

#175 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2006 - 09:27 PM

.
Hm, ujej, pojma nimam o natančni ceni, ker sem ga že pred ful časa kupila (trenutno ga ne uporabljam). Po moje ene 2k.

.
  • 0

#176 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 March 2006 - 09:49 PM

Nekaj čez 2k je ... sem ga zadnjič gledala.
  • 0

#177 s4sh!

s4sh!

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 300 posts

Posted 28 March 2006 - 05:42 AM

aha,...hvala...

ali so essence izdelki za nohte za kaj? mislim nail multi-vitamin hardener?
  • 0

#178 incy

incy

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 11 May 2006 - 10:35 PM

meni osebno so laki od essence ql,se mi zdi d kr dobr držijo pa še cenovno so kr ugodni.pa tut tisti multivitaminski utrjevalec mam pa tku men se zdi da kr mal pomaga,ampak to je tak gel,k se vpije v nohte,sam si ga morš pa kr eneparkrat na dan namazat-vsaj jst si ga,d ma boljš učinek no,da mal pomaga-ampak čist se ti pa itak ne popravjo nohti wink.gif
  • 0

#179 incy

incy

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 13 May 2006 - 03:42 PM

sorčy sm mal zamešala ti si vprašala za multivitaminski lak,jst sm pa mislila na caring hydra gel(ta mi je ql),tko d se opravičujem oops.gif za multivitaminskega pa ne vem.
  • 0

#180 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2006 - 06:18 PM

men pa laki od essencise niso ravno najbolši...mam pa maskaro- wonder lashes volume z njo sm pa fuul zadovoljna...cena je pa bla okol 600sit pa še oil control lustke ter pospeševalec rasti nohtov...in odstranjevalec make upa v gelu..(tak moder)
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users