Jump to content

Photo

BAR II

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#161 Iva

Iva

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 742 posts
  • Interests:ples,glasba,filmi,knjige,....

Posted 07 October 2006 - 06:24 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 7. 10. 2006 - 11:40) View Post

sam morm povedat, da se je on pol tud prov utročje obnašu ermm.gif

Jaz tud mislim, da je malo pretiraval čeprav verjetno človeku taka fuk** ko je Petra verjento dopi*** samo tak itak vsak že ve ... vedno, ko nekdo reče, da gre domov valda da nebo šal rolleyes.gif
Ampak dans mora it Petra ven!!
  • 0
"Nič ni tako slabo, da ne bi vsebovalo nečesa koristnega."
Latinski pregovor

#162 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 07 October 2006 - 07:49 PM

QUOTE(cedevita @ 7. 10. 2006 - 18:45) View Post

Kaj je pa blo z njim?

boš zdle vidla
pač razkurl ga je glede petre k je kr jokala non stop in mu je do*****

• 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#163 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 October 2006 - 08:44 PM

A to je uni ki se je kr neki zdiral na tisto Petro, pa ji govoril da naj bo tiho, pa samo cvetke sipal okoli?
Idjot. rolleyes.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#164 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 07 October 2006 - 09:40 PM

Žiga zaŽiga ! Ampak res!! thumbup.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#165 Iva

Iva

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 742 posts

Posted 07 October 2006 - 09:43 PM

thumbup.gif thumbup.gif In smo vsi dočakali tisto, da je Petra ven letela!!!
Ja Žiga je na koncu ful dobro povedal. Kak so bli vsi veseli. smile.gif Kak je bla dans Petra gor dana. rolleyes.gif
Aja dedi so bli res hude babe!!! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Latinski pregovor

#166 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 08 October 2006 - 12:14 PM

men gre pa tut žiga na živce. sj včer sicer nism gledala, sam sm pa od prej vidla ene par odlomkov pa mi j totaln kreten.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#167 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 08 October 2006 - 12:48 PM

ja jaz tut mislim da zdej k je šla petra dam da bi pa počas lahk začel žiga pakirat
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

• Guests

Posted 08 October 2006 - 01:11 PM

QUOTE(Iva @ 7. 10. 2006 - 22:43) View Post
Ja Žiga je na koncu fuk dobro povedal.

lol1.gif lol1.gif lol1.gif
  • 0

#169 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 08 October 2006 - 01:23 PM

Važn, da se je Petra spokala. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#170 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46031 posts

Posted 08 October 2006 - 01:35 PM

Petra je včeraj bla tak nora. Vsi barovci so pljuvali po njej, vsi so bli proti njej, ona pa se ves čas smehljala in kar govorila kako bo če bo ostala v baru, da sem se res začela spraševat če ni umsko zaostala. Mislim, če bi bili vsi proti meni pa jaz jih vse pošljem nekam. Vrag pa 12 milijonov.
No sicer pa mi je všeč, da je spakirala kufre. Vsaj se ne bo nihče več jokcal in smilil sam sebi.
Žiga mi je deloval tako zagledan sam vase in ful prepričan, da bo ostal v Baru. No bomo vidli kako dolgo še...
  • 0

#171 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 08 October 2006 - 05:02 PM

Ja Petra je bla učeri res mal prismojena...govorila jim je kok jih ma rada, pa kok se bo spremenila pa blablabla...uni bli pa vsi prot njej pa jo še komi gledal...se je prou vidl k je un prebrau, da Žiga ostane kok so bli vsi veseli...jao tale Petra res polom ženska..ne srečaš kmal take. down.gif

Aja pa tist k je izjavla...SHOW MUST GO ON...a niso tole Almine besede? blink.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#172 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 08 October 2006 - 05:12 PM

Ne Almine besede so ble Show must go biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif

Drugače pa mam tega Žigeja že prek glave...moj favorit je Gašper oops.gif Edini simpatičen in prijazen dečko, ki ni vase zagledan in ne išče pozornosti z raznimi izpadi in žaljivkami v vsakem stavku.
  • 0

#173 Iva

Iva

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 742 posts

Posted 08 October 2006 - 05:58 PM

QUOTE(bellini @ 8. 10. 2006 - 18:12) View Post

Ne Almine besede so ble Show must go biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif

moj favorit je Gašper oops.gif

Ja in te besede so ble čisto off ker kaj je te šla uporabljat besede iz prejšnjega bara. rolleyes.gif

MOJ TUDI. biggrin.gif
  • 0
Latinski pregovor

#174 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 09 October 2006 - 10:28 AM

Men Petra, ko sm jo prvič vidla, sploh ni bla antipatična. Pa tut zdj mi je bla za pogledal luškana. Samo, ko sm vidla ene par odlomkov njenih izpadov... a-a! Kva je mislna?? Da se bo vsem tok smilila, da jo bojo crkljali in je ne bo treba delat in se bo tk lepo prešvercala naprej??? Pa to je resničnostni šov in ne Oprah šov!!!!!! rolleyes.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#175 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 October 2006 - 03:12 PM

žeula, lepo prosim, da oprahinemu šovu ne jemlješ kredibilnosti z neresnicami o tem, da to ni reality show! laugh.gif sicer se strinjam s tabo glede petre - očitno s patetiko še čez bar več ne prideš, kamoli kam v resničnem življenju.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 09 October 2006 - 03:18 PM

Jaz sicer te zadeve ne spremljam, sem samo en odlomek (10 min.) videla, ampak mi je bil tisti Žiga tak ... nadut bumbar. down.gif
  • 0

#177 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 October 2006 - 08:38 PM

Gledala sm samo enkrat 10 min, torej ta prvo oddajo, zdej pa se mi niti več ne da... Kar vem, slišm od kšnih žensk. Sam nasplošno se mi ne zdi, da bi glih full folka to letos gledal.

Men nuben od tipov ni niti mal všeč, vse bejbe neki norijo okrog Žigata, mislm ne vem no... Vsi so očitno bumbarji, k to berm me kr mine it sploh kdaj v Bar na pijačo. laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#178 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46031 posts

Posted 11 October 2006 - 01:39 PM

Nekak več sploh ne sledim temu baru... je toliko bolj pametnih stvari za počet. biggrin.gif Včeraj pa sem vidla na začetku oddaje, da je en izmed barovcev z enim dekletom nekaj počel v gabrovi pisarni? Kaj je blo to? Kdo je bil?
  • 0

#179 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 11 October 2006 - 06:08 PM

QUOTE(Kalypso @ 11. 10. 2006 - 14:39) View Post

Nekak več sploh ne sledim temu baru... je toliko bolj pametnih stvari za počet. biggrin.gif Včeraj pa sem vidla na začetku oddaje, da je en izmed barovcev z enim dekletom nekaj počel v gabrovi pisarni? Kaj je blo to? Kdo je bil?

Grega-primorec.Mislm, da se je dol dajov.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#180 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 October 2006 - 07:25 PM

Kdo je dobil največ + kdo največ - ?
  • 0
Viens, reste ici!