Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3649 replies to this topic

#161 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 January 2007 - 03:34 PM

Ta teden naj bi se dobila z dotično osebo v Celju. In se jaz peljem po avtocesti, sveto prepričana da moram skrenit pri tretji tabli... Jasno prevozim že dve tabli, tzretje od nikoder, nakar mi kapne, da sem si narobe zapomnila.
Ok, si rečem, da se bom pri Dramljah (en izvoz naprej) obrnila in se odpeljala v kontra smer, pa pol zapeljala v Ce. In zavijem v Dramlje, se na začudenje parih voznikov obrnem in hočem zavit na avtocesto, nakar vidim ena dva znaka da ni prehoda (jasno gledala napačen pas rolleyes.gif ) in zavijem spet nazaj na isti pas avtoceste s katerega sem prišla!!! Teslo.
No, na koncu sem zavila v Sl. Konjice (plačala cestnino mad.gif ) in se po stari cesti peljala nazaj do Celja... "Malce" sem zamudila.

(pa načeloma ful nisem zmedena voznica, ampak te table za Celje pa zmeraj falim)
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#162 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 12 January 2007 - 03:50 PM

Danes sem oblekla kratke hlače za na fax. biggrin.gif Sicer sem mela povrh dolg pulover in nazadnje je zgledal k da mam kiklo, ki mi komaj pokrije rit.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#163 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 January 2007 - 10:42 PM

Danes sma s sošolko zasledovali enega tipa po Mariboru. Misle sma da je Anžej Dežan. O moj bog. Sramota. biggrin.gif:D:D
  • 0
Viens, reste ici!

#164 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 12 January 2007 - 10:47 PM

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

men ni pa dns nobene hude neumnosti ratal uspicit. biggrin.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#165 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 14 January 2007 - 04:44 PM

sem si lase umivala in ugotovila, da mi samo še kakih 10-največ 15 cm do začetka riti manka huh.gif

pa že pol leta si jih nisem nič šišnla, pa še kar niso skoraj nič scepleni thumbup.gif

samo sploh nevem, a bi rada mela malo krajše, ker je tako, da se mi bo par centi stran takoj zelo poznalo hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#166 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 15 January 2007 - 03:36 PM

jaz imam Loreal puder true match odtenek N1 in potem enkrat mami rečem, naj mi ga kupi, ker mi ga zmankuje, in je ponesreči vzela W3 odtenek. Zdaj ga imam jaz samo na polički pol metra od tega tapravega, in ga nič ne uporabljam seveda.

Potlej se je pa zdej neki mami začela z mojim pudrat, in se tako danes brez moje vednosti napudra v kopalnici in puder tam pusti, meni se pa že v šolo mudi in si lepo vzamem puder, ki je bil na polički in se namažem ...

pa tako pogledam v špegu in se mi zdi, da sem ful nekam temna, ker se mi je isto včeraj zgodilo, samo mi je na "izletu" oči še neki prbiju vmes, kaj sem to s kredo spet namazana ( on zmeri to reče, ker mam pač svetlejšo polt laugh.gif ) ... pa sem mislila da sem pač normalno svetla, ko pridem dam, pa se pogledam, pa sem bila prov temna, tako da nevem od kje njemu to vleče na belo, ampak ok ... no, in isti odtenek pač danes opazim, pa mi je bilo dost grdo videti, samo ok, očitno imam kao takšno polt huh.gif

potem si grem pa tik pred odhodom zobe umit v kopalnico, in opazim moj preljubi svetel puderček (nisem temnega odtenka tok opazila pri meni v sobi, ker je luč mal drgačna), in šeče zdaj pogruntam, da sem se jaz s tistim temnim odtenkom zaboga mazala včeraj in danes zjutri ohmy.gif

si grem hitro po tonik, malo obrišem, pa tistwega mojega naflocam in se vsa presrečna netemna odpravim v šolo ... biggrin.gif
  • 0

#167 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 16 January 2007 - 01:29 PM

Dokler ne kupimo vlažilec zraka, si pomagam s takim preprostim za na radiotor, ko naliješ vodo notri. No, danes sem ponesreči zjutraj namesto vode (še vsa zalimana) zlila mleko. Nalila sem si ga v kozarec, da bi ga v sobi spila, pa sem nehote šla do okna in instinktno dodala ''vodo''. Jap, treba bo spucat laugh.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#168 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 16 January 2007 - 01:56 PM

Danes sem oblekla kratke hlače za na fax.

blink.gif

Resda je toplo, pa tudi neke čudne (beri 'bruh') modne smernice so sedaj aktualne, a da si pa prav 'krake hlače' oblekla pa mi res ni jasno.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#169 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 16 January 2007 - 02:04 PM

Nč hudega, če ti ni.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#170 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 16 January 2007 - 02:05 PM

Hvala, se že bolje počutim, čeprav sem pa res upal na kako krajšo razlago tega fenomena.
  • 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#171 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 January 2007 - 02:25 PM

Jaz pa sem dans v trgovini, pa lepo si vzamem eno majčko in si grem probat. Pa mi ne stoji dobro in si grem po drugo ven. Pa ne vem, kaj sem razmišljala, v glavnem, nič kaj dosti, saj sem kar po domače šla ven v modčrku. blink.gif Po ene parih korakih sem se zavedla, da nisem doma in hitro smuknila nazaj v kabino se malo bolj oblečt. wacko.gif Sem požela nekaj začudenih pogledov. IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#172 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 16 January 2007 - 02:27 PM

mogoče oz. velika verjetnost je, da je imela spodaj kakšne žabe oblečene, ker potem je čist fajn, samo da te ne zebe smile.gif
  • 0

#173 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 16 January 2007 - 02:31 PM

Mladoletna, jaz sem mislil razlago z modnega stališča ne pa temperaturnega smile.gif
  • 0

#174 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 16 January 2007 - 03:40 PM

biggrin.gif Hsul, se ne oblačim po modnih smernicah. Črne hlačne, povrh še ene mrežaste, kratke hlače in daljši obstisnjen pulover. Ljudje so mislili da imam res kratko kiklco... smile.gif

Toplo mi je blo, kaka pohvala je padla...glavno pa, da je blo men udobno.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#175 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 17 January 2007 - 12:16 PM

Tale je res krepka...
...grem na razgovor, pridem v nadstropje v katerega so mi napisali da se zglasim in iščem določeno številko pisarne, pa srečam žensko srednjih let zaposleno tam pa pač pozdravim in povem da sem prišla na razgovor in kje točno je soba ta in ta... pa ženska: Ja... ne vem... pa išče išče pa grunta... no skratka in na koncu sem šla v pisarno (bila je tudi prava za razgovor!) iz kjer je ta ženska prišla! Js ne vem kaj nekateri sploh delajo in iščejo na delovnem mestu na katerem so ... da o tem kam (tu bi vsi zaposleni res morali vedeti kaj je kje in zakaj se gre itd.) sem šla na razgovor ne govorim!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#176 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 20 January 2007 - 12:40 PM

Včeraj sem ene 15 minut pop...da kaj je pa zdaj s printerjem narobe, ko je še nov, pa mi noče printat...potem ugotovim, da se je kabel iz vtičnice snel...včasih doživim take močne kratke stike, da preprosto ne morem verjet, da je mogoče laugh.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#177 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 20 January 2007 - 10:14 PM

na debati dobila ocene 9/10, 9/10, 10/10 (skupej 28/30). cist ponosna nase, moj dalec najboljsi nastop do zdej (ce upostevamo zagovarjanje trditve, da je prepoved kajenja v javnih krajih neopravicljiva in dejstvo, da mam grozen stran pred javnim nastopanjem, pa se tok bl).

pa nakljucno srecanje forumasice, seveda wink.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#178 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 27 January 2007 - 04:17 PM

ktere Zlobica ? biggrin.gif ...sicer pa vse čestitke wink.gif ...

meni je bilo tako smešno, ko se danes s 4letno nečakinjo pogovarjava in mi pove, da ima ena njena prijateljica Nina iz vrtca fanta in da seksata. Pa sem jo vprašala, kako pa seksata ... *se stiska za joškice*

• 0

#179 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 27 January 2007 - 06:48 PM

V Mass-u sm prodajalko nekam poslala, ker mi ni hotla dat NOVIH škornčkov ampak une iz police v katerih je že 94839483 glivic in so ubistvu tko kot da bi kupila rabljene škornje (yeah right!) pa še neki so bli odrgnjeni! Halo?!?! In na koncu njena najava: 'Ja, sj prodal jih bomo tko al tko'... Js pa: 'Ja, možno ja, sam NE MEN!' mad2.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#180 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 28 January 2007 - 08:54 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 27. 1. 2007 - 16:17) View Post

ktere Zlobica ? biggrin.gif ...sicer pa vse čestitke wink.gif ...
meni je bilo tako smešno, ko se danes s 4letno nečakinjo pogovarjava in mi pove, da ima ena njena prijateljica Nina iz vrtca fanta in da seksata. Pa sem jo vprašala, kako pa seksata ... *se stiska za joškice*

Cvetke*
smile.gif pa hvala wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users