jaz imam Loreal puder true match odtenek N1 in potem enkrat mami rečem, naj mi ga kupi, ker mi ga zmankuje, in je ponesreči vzela W3 odtenek. Zdaj ga imam jaz samo na polički pol metra od tega tapravega, in ga nič ne uporabljam seveda.
Potlej se je pa zdej neki mami začela z mojim pudrat, in se tako danes brez moje vednosti napudra v kopalnici in puder tam pusti, meni se pa že v šolo mudi in si lepo vzamem puder, ki je bil na polički in se namažem ...
pa tako pogledam v špegu in se mi zdi, da sem ful nekam temna, ker se mi je isto včeraj zgodilo, samo mi je na "izletu" oči še neki prbiju vmes, kaj sem to s kredo spet namazana ( on zmeri to reče, ker mam pač svetlejšo polt

) ... pa sem mislila da sem pač normalno svetla, ko pridem dam, pa se pogledam, pa sem bila prov temna, tako da nevem od kje njemu to vleče na belo, ampak ok ... no, in isti odtenek pač danes opazim, pa mi je bilo dost grdo videti, samo ok, očitno imam kao takšno polt
potem si grem pa tik pred odhodom zobe umit v kopalnico, in opazim moj preljubi svetel puderček (nisem temnega odtenka tok opazila pri meni v sobi, ker je luč mal drgačna), in šeče zdaj pogruntam, da sem se jaz s tistim temnim odtenkom zaboga mazala včeraj in danes zjutri
si grem hitro po tonik, malo obrišem, pa tistwega mojega naflocam in se vsa presrečna netemna odpravim v šolo ...