Posted 11 May 2005 - 06:24 PM
Hm, ne vem, če imava isto, ampak meni se je tudi na piercingu pod ustnico čez čas naredil hm... takšen 'obroček' okoli luknjice. Sem malo povprašala poznan folk, ki ima isto piercinge in se je večini tudi to naredilo. Baje da ni panike, da se to pač čez čas naredi... koža pač na vsak način poskuša 'tujek' spravit ven... in čez čas se pač tam koža okoli nekako, hm, utrdi. Ne boli in nič. No, če tebe boli ali karkoli, idi pokazat in vprašat. Ziher je ziher.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>