Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#161 tipkovnica<

tipkovnica<

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts
  • Interests:košarka, nogomet, navijaštvo, fitnes, hudi tipi

Posted 28 April 2005 - 08:22 PM

QUOTE(NaStY GiRl)
ej kolk pa stane če si daš pirsing u popk?
a ga je treba vsak dan čist pa razkužvt ?
kaj pa če ga daš vn za kkšn tedn a se ti lukna zaraste?

jest bi ga ful mela sam je problem fotr.pa sorodniki. za njih je žeče si mal namazan z maskaro tabu.
:angel13:

piercing v popek stane 1500 al pa 2000 sit ---> tm blizu glavne železniške postaje

na zečetku je dobr da vsak dan mal okol uhana razkužš, ker to pospeši celjenje

luknca se ti ne zaraste po enem tednu, samo morš met uhan že nekaj cajta not. po kšnih treh mesecih je še možno da se ti zaraste, pol pa ne več. jst mam uhanček 1 let pa ga dam lahk za 2 tedna ven pa ne bo nč.

fajn bot, čaoooooooooooo
  • 0

#162 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 April 2005 - 08:35 PM

Očitno je pri popku drugače, kot naprimer pod ustnico. Mojemu kolegu je piercing padel v umivalnik, pa je bil 2 dni brez in se mu je zarastlo. Tako da imam jaz ful strah, da mi bo padla ven ali pa kaj in imam za vsak slučaj še en uhanček doma (imam isto pod ustnico piercing).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#163 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 28 April 2005 - 09:19 PM

a ta uhan pod ustnco je un k ga mas tko cez spodno ustnco cez?
al je prov pod ustnco? ermm.gif:
  • 0

#164 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 April 2005 - 09:25 PM

QUOTE(*Ar|anchY*)
a ta uhan pod ustnco je un k ga mas tko cez spodno ustnco cez?
al je prov pod ustnco? ermm.gif:

Ne, ne. Nimam ga čez spodnjo ustnico... se pravi kao spodnjo ustnico v rinki... Ampak ga imam prav pod ustnicami... med brado in usti. Špičko.
Drugače mi je ono ta drugo tudi kar lepo, ampak se mi zdi, da je blaaazno nepraktično... ne moreš se komot lupčkat, pa namazat z glossom/labelo, ipd. Maš skos nekaj čez ustnice...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#165 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 29 April 2005 - 12:49 PM

uhan v popek si pejt rajš dt v cult v staro lj, res da stane 7000 do 8000 ampak je narejen tko k je treba, al pa v exit zravn obsessiona. ne it na glavno, ti priporočam. jz sm si pr njih 3x dala k nism vedla da še kje drugje to delajo, pa so mi vsakič bl zasral. ostala mi je grozna brazgotina, tko da so mi pol vse skupi zaflikal v cultu, da se brazgotine ne tolk
  • 0

#166 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 29 April 2005 - 01:47 PM

jst sm si dala uhanck v nos v Cultu. morm rec d ti res lepo nardijo, mal vec stane zto k ti delajo z iglo sam pa res lepo nardijo.
pr men je blo se to, da sm po 1 mescu prsla nazaj in mi je andreja-sefica(sm mela to sreco d sm naletela ravno na njo) hotla zamenat medicinca pa je pol vidla d mam se zatecen in da ni dobr d dam notr uhanck ze srebrn, ker bi bla lahko prevelika reakcija. zto mi je svetovala uhan iz titana, ki stane drgac 3000 sit, ona pa mi ga je posodila in rekla: za svoje radi poskrbimo!
res, moje mnenje o njih se mi zdi samo se boljse! tako da res priporocam CULTO!
lp biggrin.gif
  • 0

#167 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 11 May 2005 - 05:26 PM

alo! a ma katera od vass uhanck v nosku?men se je na povrsini tko zravn luknce nardil en tak mehurcek, zj sm ga neki dni opazovala pa upala da bo izgnil pa ni?mogoce katera ve, kaj bi to loh blo?
sicer sem sklenila, da grem jutri prasat nazaj kaj je to in ce je kj resnga in ce morm v skrajnem primeru pierc vn uzet.
ve mogoce katera kj v zvezi s tem?
lp
  • 0

#168 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2005 - 06:24 PM

Hm, ne vem, če imava isto, ampak meni se je tudi na piercingu pod ustnico čez čas naredil hm... takšen 'obroček' okoli luknjice. Sem malo povprašala poznan folk, ki ima isto piercinge in se je večini tudi to naredilo. Baje da ni panike, da se to pač čez čas naredi... koža pač na vsak način poskuša 'tujek' spravit ven... in čez čas se pač tam koža okoli nekako, hm, utrdi. Ne boli in nič. No, če tebe boli ali karkoli, idi pokazat in vprašat. Ziher je ziher.
  • 0

#169 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 11 May 2005 - 07:02 PM

ne boli me cisto nic. ampak jst nimam cisto naokoli...sam na eni strani se mi je ob strani narediu tak mjhn mehurcek. je mozno da je divje meso?
cry.gif
  • 0

#170 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2005 - 07:06 PM

IPB Image Hmmm... mehurček. A se ti zdi, da je 'napolnjen' s čim ali pa da imaš samo kožo oteklo... Kaj pa vem.
  • 0

#171 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 11 May 2005 - 07:09 PM

ja zdel se mi je kt da je napolnjen s cim samo si ga ne upam predret. bom sla raj jutr v Culto pa povprasala kaj je to. upam da bojo znal povedat!
  • 0

#172 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2005 - 07:10 PM

Ja, predret si ga ne, si lahko kaj okužiš. Idi vprašat, ja. In poročaj, kako se je odvilo. wink.gif
  • 0

#173 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 12 May 2005 - 04:42 PM

ewo nikita sla povprasat. tale mehurcek je biu divje meso cry.gif ni tko bad, k nj ne bi vec rastu je pa cist mjhn. mi je rekla da se to nardi zard tega, ker sm mogoce ponoc kj potegnla za uhan pa sm ranila luknco al pa se mi je uhanck prevec premiku. pr men je slo za prvo stvar, ker me je takt tut ful pekl. reakcija koze na to pa je, da proba ustvart zascito da se to neb vec delal, da bi se cim mn premikal in to, zato zacne rastt ta meso. mi je rekla una punca tm, da nj 2x na dan 1/4 antibiotika mau omočim in ga drzim na "mehurcku" 15 minutk
po 4 dneh naj bi vse skupaj izginilo, vsaj v vecini primerov je tako. tko da me je kar mal potolazla zdej morm bit pa sam potrpezljiva pa cakat da izgine!
p.s. kaj ce gre pri tebi za isto foro, ko si rekla da mas en obrocek okoli pierca? oops.gif rolleyes.gif
  • 0

#174 NaStY GiRl

NaStY GiRl

sramežljivec

• Člani
  • 87 posts
  • Interests:VSE POMALEM

Posted 12 May 2005 - 05:11 PM

kok pa stane v exitu pirs u popk? laugh.gif ermm.gif: ermm.gif:
  • 0

#175 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 12 May 2005 - 07:04 PM

4k
  • 0
lp, Martina

#176 _sweety_

_sweety_

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 13 May 2005 - 07:54 PM

Cao folk ;) amm mene sam zanima kok stane v exitu pirsing ce ti ga nrdijo v brado an smile.gif mjte se caw******
  • 0

#177 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 May 2005 - 10:09 PM

QUOTE(*Ar|anchY*)
p.s. kaj ce gre pri tebi za isto foro, ko si rekla da mas en obrocek okoli pierca? oops.gif rolleyes.gif

Morda, pojma nimam. ermm.gif
Kateri antibiotik pa imaš to?
  • 0

#178 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 14 May 2005 - 12:43 AM

Mene pa zanima pirsing v nosu. In sicer koliko časa rabiš, da se stvar "zaceli"? A ti dajo lahko takoj čisto majhno pikico - uhanček?
  • 0

#179 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 May 2005 - 02:20 AM

Moji kolegici se je zacelil v približno treh dneh. In ja - valda si lahko daš majhno pikico.
Priporočam pa Johna ( http://www.tattooator.com/ - njihova stran) - sama sem bila pri njem in ga ne morem prehvalit. Resda je morda med dražjimi (prebadanje 10k + uhan 5k), ampak opravi svoje delo profesionalno in tako, kot je treba. Nič ne mučka in sem in tja in to mi je všeč. Deluje sicer vzvišeno in naduto... ampak ko sva midva prebila led, sva se pa kar začela zajebavat in to. Car je. 8) Pa ima renome.

p.s.: in naj te ne prestraši/odvrne ambient - tipson je usekan na Hitlerja in ima (najbrž jo ima še no) tarantelo v studiu, hi hi hi.

John... twisted.gif
IPB Image
  • 0

#180 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 14 May 2005 - 04:09 AM

Hvala Nikita.
Sem si že nekajkrat ogledala spletno stran Johna, bolj zaradi tattoo-jev. Ker sem z goriškega konca, bom se najbrž kaj pozanimala tukaj. Je pa res kar drag tale John, verjetno mi ne bi bil niti malo všeč, če praviš da je nadut (brrrrrr), ma pri teh stvareh ne gledam na karakter.
Hvala še enkrat....
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users