Cosmerba - rjava energijsko prevodna krema
Posted 28 December 2006 - 11:12 PM
Posted 28 December 2006 - 11:15 PM

Posted 28 December 2006 - 11:21 PM
dans sm šla mirno tja, jutr bom pa znorela. al pa ne, sej v končni fazi niso v sanolaborju nč krivi
Posted 28 December 2006 - 11:21 PM
Mene sam zanima,ko naj se ne bi smelo pod to krmeo nanašati stvari-tonik se menda sme al tud ne?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 29 December 2006 - 10:57 AM
Joj, pinga, ti maš pa res smolo s to Cosmerbo.

Recimo jst sem lepo vzela 100 mL pakungo pa je bla nabito polna - do roba, skor čez. Ne vem, kaj se grejo.
Mene sam zanima,ko naj se ne bi smelo pod to krmeo nanašati stvari-tonik se menda sme al tud ne?
Tonik se verjetno lahko. Edino kakšne kreme na naftni osnovi naj se ne bi.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 December 2006 - 05:04 PM

Posted 15 January 2007 - 02:39 PM

Posted 26 January 2007 - 10:36 AM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 26 January 2007 - 09:04 PM
Miss*69, verjetno bi se dalo v Sanolaborju dobit, če je v Kranju, nism ziher...
Sama sem pa Cosmerbo kupila v City Parku v trgovini Bazilika Zel - tam je celo par stotakov cenejša kot v Sanolaborju, sem dala 5.690 bivših SIT.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 January 2007 - 12:01 AM

Jordan Belfort
Posted 27 January 2007 - 10:13 AM
Ja sem dons klicala mal naokol pa je nikjer nimajo. V Škofji Loki v Sanolaborju je tudi nimajo. Tako, da sem jo morala naročit v Medisanu in moram zdej čakat do drugega tedna - meni pa je pošastno zmanjkuje! Kožo pa imam čist presušeno

Jaz sem jo naročila pri vi-da studiu in sem jo dobila v manj kot dveh dneh.
Posted 27 January 2007 - 10:18 AM
Tu sem tudi že jaz gledala. Obup. Ta naš Sanolabor je velik približno toliko kot dva naša stranišča. In jasno, da za Cosmerbo še slišali niso.
V Baziliki Zel boš sigurno dobila. V ponedeljek sem bila tam in so imeli vsaj 5 pakung po 30 mL in eno po 100 mL. 200 mL-skih pa pomoje nimajo. Pa še ceneje dobiš kot v Sanolaborju.

Bill Bullard
Posted 27 January 2007 - 10:18 AM

MateYa, ni se mi dalo v LJ. Sicer pa hvala, če bom kaj tam okol hodila jo pa prec pobašem.

Jordan Belfort
Posted 27 January 2007 - 10:33 AM
Poštnina, če naročiš v Vi-da studiu, pride okoli 800 bivših tolarjev. Ne splača se.
Bill Bullard
Posted 27 January 2007 - 12:45 PM
nwem al se sam men zdi, d to kremo ful težko iz lončka dobiš? gul je kompaktna, morš kr not prst dat, d jo pol namažeš, se mi zdi, da ni tko ful tekoča.

Ja se strinjam, komaj jo dobim z lončka, se mi zdi da bom celo spraznila, je neke čudne teksture najprej, ampak na koži čez neki cajta " spremeni obliko". Zato jo poskušam v majhnih količinah nanašat na obraz.
Je pa super krema drugače.
Posted 27 January 2007 - 04:59 PM
Poštnina, če naročiš v Vi-da studiu, pride okoli 800 bivših tolarjev. Ne splača se.
Na žalost res. Zato tudi sama kremo kupujem v Sanolaborju. Razen, če kupi kdo drug še kaj in nanese več kot 10.000 sit. Res škoda zaradi poštnine.
Posted 27 January 2007 - 09:16 PM
Ja se strinjam, komaj jo dobim z lončka, se mi zdi da bom celo spraznila, je neke čudne teksture najprej, ampak na koži čez neki cajta " spremeni obliko". Zato jo poskušam v majhnih količinah nanašat na obraz.
Je pa super krema drugače.
Ja, pr men isto. Sm se že navadla, da morm mal bol zajet, da sploh kej ostane na prstu

Men pa ni panike glede poštnine, pač daš tistih par €, mi je vseen bolš, kot pa iskat po štacunah, kje bojo mel kremo, ko pa vem, da jo bom zagotovljeno dobila po pošti.
Posted 28 January 2007 - 01:50 PM
Posted 28 January 2007 - 05:12 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 28 January 2007 - 06:02 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users