Jump to content

Cosmerba - rjava energijsko prevodna krema

• Please log in to reply
379 replies to this topic

#161 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 28 December 2006 - 11:12 PM

luknja

sm mogla dokumentirat, čeprov se ne vid preveč kul
sega pa skor do dna
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#162 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 28 December 2006 - 11:15 PM

Jaz bi šla na tvojem mestu še enkrat menjat (v primeru, da gre mimo in da te prevoz nič ne stane...). Kaj se pa grejo! verymad.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#163 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 28 December 2006 - 11:21 PM

ja sej študiram tut js, da bi šla. če greva jutr tja po hrano, bom zihr še enkrat nesla, al pa dnar nazaj, ker to je pa že mal preveč.
dans sm šla mirno tja, jutr bom pa znorela. al pa ne, sej v končni fazi niso v sanolaborju nč krivi

• 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#164 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 December 2006 - 11:21 PM

Ja,pinga menji, kaj pa?ne vem,pa odprita tam krmeo pa poglejta.

Mene sam zanima,ko naj se ne bi smelo pod to krmeo nanašati stvari-tonik se menda sme al tud ne?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#165 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 29 December 2006 - 10:57 AM

QUOTE(pinga @ 28. 12. 2006 - 23:12) View Post

luknja

sm mogla dokumentirat, čeprov se ne vid preveč kul
sega pa skor do dna

Joj, pinga, ti maš pa res smolo s to Cosmerbo. sad.gif
Recimo jst sem lepo vzela 100 mL pakungo pa je bla nabito polna - do roba, skor čez. Ne vem, kaj se grejo.

QUOTE(rea @ 28. 12. 2006 - 23:21) View Post

Mene sam zanima,ko naj se ne bi smelo pod to krmeo nanašati stvari-tonik se menda sme al tud ne?

Tonik se verjetno lahko. Edino kakšne kreme na naftni osnovi naj se ne bi.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#166 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 29 December 2006 - 05:04 PM

Pinga nesi menjat to kremico, ker jo ful dosti manjka. Naj novo pred tabo odprejo - lahko da je cele pošiljka takšna.
  • 0
IPB Image

#167 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 January 2007 - 02:39 PM

nwem al se sam men zdi, d to kremo ful težko iz lončka dobiš? gul je kompaktna, morš kr not prst dat, d jo pol namažeš, se mi zdi, da ni tko ful tekoča. huh.gif drgač je pa fajn, ja. Se mi je delou en mozoljček in je kr zginu čez noč biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#168 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 January 2007 - 10:36 AM

Kje v okolici Kranja se da kupit to kremo - pa tako, da jo takoj popokaš sabo, ne da moraš čakat, da ti jo naročijo? MateYa, kje si jo ti kupila?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#169 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 26 January 2007 - 09:04 PM

Miss*69, verjetno bi se dalo v Sanolaborju dobit, če je v Kranju, nism ziher...
Sama sem pa Cosmerbo kupila v City Parku v trgovini Bazilika Zel - tam je celo par stotakov cenejša kot v Sanolaborju, sem dala 5.690 bivših SIT.

wink.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#170 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 27 January 2007 - 12:01 AM

Ja sem dons klicala mal naokol pa je nikjer nimajo. V Škofji Loki v Sanolaborju je tudi nimajo. Tako, da sem jo morala naročit v Medisanu in moram zdej čakat do drugega tedna - meni pa je pošastno zmanjkuje! Kožo pa imam čist presušeno sad.gif Klinc, da je nikjer ne morjo prodajat tuki. evil.gif
  • 0

Jordan Belfort

#171 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 27 January 2007 - 10:13 AM

QUOTE(Miss*69 @ 27. 1. 2007 - 0:01) View Post

Ja sem dons klicala mal naokol pa je nikjer nimajo. V Škofji Loki v Sanolaborju je tudi nimajo. Tako, da sem jo morala naročit v Medisanu in moram zdej čakat do drugega tedna - meni pa je pošastno zmanjkuje! Kožo pa imam čist presušeno sad.gif Klinc, da je nikjer ne morjo prodajat tuki. evil.gif

Jaz sem jo naročila pri vi-da studiu in sem jo dobila v manj kot dveh dneh.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#172 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 27 January 2007 - 10:18 AM

QUOTE(Miss*69 @ 27. 1. 2007 - 0:01) View Post
V Škofji Loki v Sanolaborju je tudi nimajo.

Tu sem tudi že jaz gledala. Obup. Ta naš Sanolabor je velik približno toliko kot dva naša stranišča. In jasno, da za Cosmerbo še slišali niso.
V Baziliki Zel boš sigurno dobila. V ponedeljek sem bila tam in so imeli vsaj 5 pakung po 30 mL in eno po 100 mL. 200 mL-skih pa pomoje nimajo. Pa še ceneje dobiš kot v Sanolaborju. smile.gif
  • 0

Bill Bullard

#173 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 27 January 2007 - 10:18 AM

fabulous, kolk je pa poštnina? Ja zdej je itak vikend, tko da tud če bi jo tam naročila bi mogla čakat do drugega tedna. Ahh bo že smile.gif

MateYa, ni se mi dalo v LJ. Sicer pa hvala, če bom kaj tam okol hodila jo pa prec pobašem. twisted.gif
  • 0

Jordan Belfort

#174 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 27 January 2007 - 10:33 AM

Poštnina, če naročiš v Vi-da studiu, pride okoli 800 bivših tolarjev. Ne splača se.
  • 0

Bill Bullard

#175 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 27 January 2007 - 12:45 PM

QUOTE(eve @ 15. 1. 2007 - 14:39) View Post

nwem al se sam men zdi, d to kremo ful težko iz lončka dobiš? gul je kompaktna, morš kr not prst dat, d jo pol namažeš, se mi zdi, da ni tko ful tekoča. huh.gif

Ja se strinjam, komaj jo dobim z lončka, se mi zdi da bom celo spraznila, je neke čudne teksture najprej, ampak na koži čez neki cajta " spremeni obliko". Zato jo poskušam v majhnih količinah nanašat na obraz.
Je pa super krema drugače.
  • 0

#176 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 27 January 2007 - 04:59 PM

QUOTE(MateYa @ 27. 1. 2007 - 10:33) View Post

Poštnina, če naročiš v Vi-da studiu, pride okoli 800 bivših tolarjev. Ne splača se.

Na žalost res. Zato tudi sama kremo kupujem v Sanolaborju. Razen, če kupi kdo drug še kaj in nanese več kot 10.000 sit. Res škoda zaradi poštnine.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#177 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 January 2007 - 09:16 PM

QUOTE(besweety_inside @ 27. 1. 2007 - 12:45) View Post

Ja se strinjam, komaj jo dobim z lončka, se mi zdi da bom celo spraznila, je neke čudne teksture najprej, ampak na koži čez neki cajta " spremeni obliko". Zato jo poskušam v majhnih količinah nanašat na obraz.
Je pa super krema drugače.

Ja, pr men isto. Sm se že navadla, da morm mal bol zajet, da sploh kej ostane na prstu smile.gif Drgač pa ja, krema je res dobra.

Men pa ni panike glede poštnine, pač daš tistih par €, mi je vseen bolš, kot pa iskat po štacunah, kje bojo mel kremo, ko pa vem, da jo bom zagotovljeno dobila po pošti.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#178 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 January 2007 - 01:50 PM

Jaz bom zdaj po dolgem času spet začela uporabljati Cosmerbo (sem jo že pred časom), pa em zanima ali jo lahko kombiniram z Differinom (D zvečer, C zjutraj ali popoldne)?
  • 0

#179 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 28 January 2007 - 05:12 PM

jst sm neki cajta to prakticirala. niti ni blo tko slabo, ker mi je differin na bradi mal izsušu kožo, cosmerba pa je to dobr popravla. ni blo nč narobe pr men, sam sm že dobre tri mesce uporablala differin tko da zj sam še cosmerbo uporablam
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#180 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 28 January 2007 - 06:02 PM

Freya - jest sem tko delala dva mesca. Mam že itak suho kožo, Cosmerba mi ni nč pomagala pri suhosti med uporabo Differina, zdej sem pa že dva mesca brez Differina, uporabljam samo Cosmerbo in eno milo iz Lusha in mam tok lepo kožo (trikrat potrkat!!!), da ne morš verjet.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users