Jump to content

Photo

Kateri so najlepši nogometaši na svetovnem prvenstvu?

• Please log in to reply
266 replies to this topic

#161 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2008 - 10:17 AM

Grajen je res izjemno, ampak faca mi je pa skorajda ogabna.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#162 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 June 2008 - 10:17 AM

Men je bil on včasih sexy (mostly zaradi štela), zdej mi je pa grozen, v veeeeliki meri zaradi oblačenja (grozno, strahotno, na tej sliki sploh ne bom komentirala) in zato, ker ima vedno tak izraz na obrazu, češ I'm sooo hot and I know it. Pa preveč pocukran je, uglavnem big no-no.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#163 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 June 2008 - 10:18 AM

Joj, kako je naštiman. Kakšen pas laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#164 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 June 2008 - 10:19 AM

Ja. laugh.gif Pa nalašč ma sam pred pasom majčko not zatlačeno, da se pas vidi. Matr, vse ma prekalkulirano hujš ko kaka pička.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#165 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 June 2008 - 10:20 AM

Metro. biggrin.gif

Ampak body ima pa res....kot kakšen grški bog. oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#166 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2008 - 10:20 AM

Bóli me, kako je oblečen. twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#167 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 June 2008 - 10:22 AM

QUOTE(Kinky @ 9. 6. 2008 - 11:20) View Post

Ampak body ima pa res....kot kakšen grški bog. oops.gif

Ja, si kar predstavljam, kak bi ga blo lepo mal pobožat. wub2.gif twisted.gif
  • 0

#168 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 09 June 2008 - 10:23 AM

Meni se zdi ko ena pederčina, fuj bljek čiw buc bau. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#169 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 June 2008 - 10:24 AM

QUOTE(DiLeMa @ 9. 6. 2008 - 11:22) View Post

Ja, si kar predstavljam, kak bi ga blo lepo mal pobožat. wub2.gif twisted.gif

In točno vem kje bi začela. twisted.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#170 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2008 - 10:26 AM

QUOTE(Dragica @ 9. 6. 2008 - 11:23) View Post
Meni se zdi ko ena pederčina, fuj bljek čiw buc bau. laugh.gif

Pederčine ti ponavadi limaš v Sexy tipe. twisted.gif

• 0

#171 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 June 2008 - 10:33 AM

ohmy.gif ohmy.gif
  • 0

#172 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2008 - 10:48 AM

Če je pa res. closedeyes.gif

• 0

#173 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 09 June 2008 - 10:55 AM

Ne pa ni res. nono.gif

Pa mislim, da se bo še katera strinjala, da je res ko kak pe*er na tej sliki.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#174 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 June 2008 - 04:05 PM

^^The wise black creature (currently wearing this season's utter most fashionable purple) nods in agreement.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 9. 6. 2008 - 10:18) View Post

Cannavaro laugh.gif

IPB Image

Taki bi moral bit dresi. Ne pa neka hlačna krila pa majce brezoblične rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#175 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 June 2008 - 04:28 PM

C. Ronaldo, njam.gif Definitivno za ponucat. twisted.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#176 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 09 June 2008 - 05:50 PM

Mene C. Ronaldo na Damjana Murkota spominja. Isti je laugh.gif
  • 0

#177 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2008 - 07:51 PM

C. Ronaldo je čisto mimo. Sploh na tisti sliki. down.gif

A. ne razočara z izborom. Pobrit in kvadratne glave laugh.gif
Moje dame - Fredrik Ljungberg closedeyes.gif

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#178 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 09 June 2008 - 08:01 PM

Na 2. sliki je ko dahau maneken. Na ostalih mi je ok. Čeprav mene še vedno odbijajo taki tipi, ko mam filing, da se ful sami sebi dopadejo. To mi je totalni turn off.
  • 0

#179 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 09 June 2008 - 08:02 PM

ta slika od ronalda je ful staara,se mi zdi da sem jo na prejšnjem prvensvu ki je blo na portugaslkem že zasledila, drugač je men ronaldo zakon športnik, pa tip najlepši daleč naokoli.
  • 0

#180 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 June 2008 - 08:03 PM

Ljunberg - Dober je izključno na sliki, kjer mu panter leze iz gat, drugače je pa down.gif .
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users