Jump to content

Photo

EMO style(slikce oblacil)

• This topic is locked This topic is locked
297 replies to this topic

#161 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 28 June 2006 - 11:41 AM

QUOTE(DiLeMa)
Ursi, če si češ dol downloadat ''EMO'' komade (kok se tole hecn sliši, omg biggrin.gif ) pol dej dol kej od Taking Back Sunday, majo kr ene par albumov in noben ni švoh. Men sto najbolj všeč komadi A Decade Under The Influence, Make Damn Sure in Slowdance On The Inside (ta je tak bolj počasen). Pa Jimmy Eat World imajo fantastične komade (The Middle in Sweetness sta taka najbolj znana), tudi Fall Out Boy so super (njihov Sugar, We're Going Down je the best) al pa Panic! At The Disco (tle mi je najbolj kul I Write Sins Not Tragedies).

taking back sunday so ful dobri ja, pa tut panic! at the disco. čeprou nič od tega nej ne bi blo emo muska rolleyes.gif sad.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#162 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 June 2006 - 11:45 AM

Jaz sploh ne vem kako bi se naj določla EMO muska ... te skupine, ki sm jih gor napisala, sem že od prej poslušala in jih potem čist slučajno našla na seznamu EMO skupin (4. stran te teme) in mi je blo prav smešno. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#163 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 28 June 2006 - 11:47 AM

vem sm našla ta seznam na wikipediji...sam TBS pravjo da oni niso emo...ah vse je že čist čudn :tard:
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#164 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 June 2006 - 11:57 AM

IPB Image

Men tole ne deluje nič EMO ... čist navadni pjebi so. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#165 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2006 - 12:43 PM

am..ja vrjeten ne zgledajo emo..pa majo muzko emo... wink.gif
  • 0

#166 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 June 2006 - 12:45 PM

In kakšna je muska EMO?
  • 0

#167 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 June 2006 - 02:16 PM

V ZDA predvsem na veliko furajo Blinke, Green Day, My Chemical Romance, Fugazi, The Get Up Kids, Jimmy Eat World, Weezer, Funeral For A Friend, AFI (A Fire Inside), Pannic! itd
Vsaj kolikor jaz vem, nisem pa expert, tako da feel free to correct me.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#168 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46386 posts

Posted 28 June 2006 - 02:19 PM

Kaj je res treba vse spopredalčkat? Ja ta muzika je EMO, taka frizurca je EMO. Če misliš na samomor si EMO...
  • 0

#169 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 June 2006 - 02:22 PM

Meni je dost vseeno okoli predalčkanja, ker tudi sama poslušam jako raznoliko muziko, sem pa hotela samo odgovorit na Dilemino vprašanje, kakšni bandi naj bi spadali v to zvrst, toliko da dobi približno sliko.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#170 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 June 2006 - 02:27 PM

Crna, sej sliko imam ... poslušam dost bendov, ki si jih ti naštela. Samo ne vem zakaj se uvrščajo ravno med EMO bende ... torej kaj na njihovi muski je EMO?
  • 0

#171 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 June 2006 - 02:46 PM

Pojma nimam.
Pomoje da je to samo neka modna trgovska poteza, da so nekatere bande kao poimenovali EMO in si "zmislili" nek nov stil. Ker tudi jaz poznam ful ljudi, ki že par let poslušajo tako glasbo, pa niso niti malo "emo" po izgledu, načinu oblačenja, tudi sami se ne kvalificirajo sem. Kot sem rekla v ZDA je to zgleda neki trend, pri nas pa ljudem po večini niti ni jasno, za kaj se gre... Če se ne motim so prej za tak stil glasbe dejali da je neki skate punk.
Ne spoznam se ravno na tako glasbo... Od naštetih bandov malo poznam samo AFI, ki pa so se zadnja leta kar ful spremenili. Emo naj bi bila tudi okrajšava za emotional, tako, da mogoče imajo pa taka besedila. Beats me...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#172 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 June 2006 - 02:51 PM

Če gre za emocionalna besedila, potem med EMO musko prištevamo tudi Mariah Carey in podobne? biggrin.gif Ne, sej mislim, da je tvoja razlaga kar prava ... pač gre za nek ameriški trend, verjetno. Drugače pa bi se naj dotične skupine prištevale pod punk rock, vsaj tko sama večinoma zasledim, ko med downloadanjem komadov piše zraven še zvrst ... sem pa sama bolj švoh pri umeščanju muske v razne podzvrsti, tko da ne bom trdila. biggrin.gif
  • 0

#173 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 June 2006 - 02:55 PM

Na internetu itak piše vse živo, vse več je pa bendov ki ne spadajo samo pod določen žanr, tako da je imo itak brezveze nekaj naprej opredeljevat. Poslušaš kar ti paše pa mirna Bosna wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#174 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 28 June 2006 - 04:27 PM

Če gledaš s tega seznama sm tud jst emo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif twisted.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#175 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30246 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 June 2006 - 04:58 PM

fugazi so emo? my ass! oni so ružili že way preden se je kdo spomnil nalepke emo. GUK in Jimmyji pa bi bli emo, verjetno.

p.s.: anaa nas bo iz gat stresla, ko pride nazaj, ker OTjamo na veliko! biggrin.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#176 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 June 2006 - 05:05 PM

Zelo dvomim, da so se dotični bendi sami označili kot EMO. Tle gre pač zato, da so emovska deteta dotično musko pograbila za svojo, kar pa samo po sebi prav nič ne pomeni.
  • 0

#177 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2006 - 05:53 PM

.
O pizda, kakšne bedarije.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#178 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 28 June 2006 - 07:47 PM

aja lol..pa green day pa blinki SPLOH niso emo ermm.gif aja ena je prašala kak besedil...to so bl samomorilska besedila...ko opisuje kak mu je tžko u lajfu pa kak bi bli usi srečni če bi umru...
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#179 miss @

miss @

sramežljivec

• Člani
  • 28 posts
  • Interests:muska, šminkanje

Posted 29 June 2006 - 06:09 PM

sam men fall out boys niso čist nč emo.......pa neki glede cunj a se vm zdi emo tak živo puinki medo taka broška...pa velika je
  • 0
school is pratice 4 the future
and pratice makes you perfect
but nobody`s perfect
so why the practice?

#180 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 June 2006 - 05:12 PM