Posted 22 April 2005 - 04:47 PM
Nič ni očigledno narobe z njegovim oglasom - očitno je dosegel, kar je hotel z njim - da bi izpadel čimbolj norčavo in duhovito.
V mojih očeh izpade pač patetično. Pa ne s tem, da si na tak način išče punco - ampak s tem, da na tak način skuša dobit prepoznavnost. Patetično mi je izpadel že s tem, da se je bil pripravljen blamirat v takšni plehki oddaji (in potem še skorajda zjokavati ob popušenju... ko sem zanj bla že prepričana, da je takorekoč edini tam za zajebancijo... več kot očitno je pokazal nasprotno) in patetičen mi izpade zdaj s svojo kvazi norčavostjo s tem oglasom in blazno željo biti popularen.
Ampak hej, punce... zagrabite za oglas, zdaj imate šanso... ker je bil splošno znan kot blazno zaželjen s to kul frizuro, kul humorjem in kul piercingom.

:clown:
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>