Jump to content

Photo

Sanjska ženska

• Please log in to reply
455 replies to this topic

#161 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 April 2005 - 08:33 PM

[quote=mishka][quote=swetika]Tale Boštjan se mi zdi čisto zanjo. Boljšega itak ne zasluži.[/quote]

A Boštjana je izbrala? Me smo prave vedeževalke...

babe vemo, ja .... laugh.gif
  • 0

#162 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 April 2005 - 09:00 PM

Ne ga no srat. Res je tega pizdeka izbrala?! No ja, gliha ponavadi skup štriha...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#163 kaya

kaya

sramežljivec

• Člani
  • 56 posts

Posted 19 April 2005 - 09:04 PM

QUOTE(Nikita007)
Ne ga no srat. Res je tega pizdeka izbrala?! No ja, gliha ponavadi skup štriha...

Se podpišem. Predvsem pod to "gliha vkup štriha". Sta res za skup, sam kolk časa bosta, je pa že druga zgodba........ twisted.gif
  • 0

#164 CEBELCA

CEBELCA

sramežljivec

• Člani
  • 31 posts

Posted 20 April 2005 - 10:01 AM

Še dobro, da si ni koga drugega izbrala, ker bi bil predober zanjo. Boštjan se pa itak tok hval, da je že prav beden. Tako, da je izbrala THE ONE!! :laughing8:
  • 0

#165 Gisele

Gisele

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 20 April 2005 - 11:38 AM

Cist res je Bostjana izbrala?
hehehehehehehehehehhehehehehehehehehheheheheheh!

Kokoska izbrala petelina torej laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#166 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 20 April 2005 - 11:41 AM

Ta je pa dobra! IPB Image
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#167 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2005 - 12:47 PM

Eni pa so pacienti...

http://www.ona-on.co...ername=play_007
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#168 katya

katya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 234 posts

Posted 22 April 2005 - 01:06 PM

hudo...nad takim pa se zamislis...da ne more dobit zenske ne da bi zbujal pozornost ermm.gif
  • 0

#169 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 22 April 2005 - 01:11 PM

Nimam besed!IPB Image
Mogoce jo bo pa dobil na ona-on IPB Image
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#170 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2005 - 01:58 PM

Ja, prav patetičen je že. :clown:
Še zdaj ne morem pozabit, kako je komaj zadrževal solze, ko ga Miša ni izbrala... pa kljub temu, da mi je vizualno neprivlačen in mi deluje poln samega sebe, mi je bil še koliko toliko najbolj kul, ker mi je deloval, kot da mu res gre bolj za zajebancijo... na koncu pa je bilo jasno, da je vzel zadevo kar resno. biggrin.gif
  • 0

#171 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 22 April 2005 - 03:40 PM

twisted.gif raj vas nebom komentirala twisted.gif

*se smejaje odpravi na sončka*

• 0
včasih angel včasih hudič..
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja IPB Image

#172 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 April 2005 - 04:19 PM

mislm, kva je narobe z njegovim postom tam? men je čist kul. go jernej, go jernej!!!!!! hehehe :thumright: sam škoda, k jih ma šele 23, hehe ..... laugh.gif
  • 0

#173 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2005 - 04:47 PM

Nič ni očigledno narobe z njegovim oglasom - očitno je dosegel, kar je hotel z njim - da bi izpadel čimbolj norčavo in duhovito.
V mojih očeh izpade pač patetično. Pa ne s tem, da si na tak način išče punco - ampak s tem, da na tak način skuša dobit prepoznavnost. Patetično mi je izpadel že s tem, da se je bil pripravljen blamirat v takšni plehki oddaji (in potem še skorajda zjokavati ob popušenju... ko sem zanj bla že prepričana, da je takorekoč edini tam za zajebancijo... več kot očitno je pokazal nasprotno) in patetičen mi izpade zdaj s svojo kvazi norčavostjo s tem oglasom in blazno željo biti popularen.

Ampak hej, punce... zagrabite za oglas, zdaj imate šanso... ker je bil splošno znan kot blazno zaželjen s to kul frizuro, kul humorjem in kul piercingom. biggrin.gif:D:clown:
  • 0

#174 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 22 April 2005 - 05:28 PM

Zanč sm gledala oddajo E+ k je biu Jernej gost pa se Matteo.
Ga je boštjan povprasu po tej sceni pa je reku d so rezžiserji izrezal tist del, kjer se on pol zacne smejat tko de...je biu baje sam hec biggrin.gif
  • 0

#175 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2005 - 05:54 PM

Aham. :clown:
Potem so tudi njegove solzne oči ble fejkane... uh. Aplaudiram. Da se mu da lagat. Tako ali drugače.
  • 0

#176 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 22 April 2005 - 06:35 PM

Men se je zdel pa kr iskren jok. biggrin.gif Tko da je pač mogu to rečt, da se je mal iz sramote potegnu. 8)
  • 0
IPB Image

#177 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 22 April 2005 - 07:41 PM

najbolj mi gre na zivce tisti Misin prisiljen smeh IPB Image IPB Image
  • 0

IPB Image

#178 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 22 April 2005 - 08:05 PM

Shit ej ... kaj folk ne naredi za par minut slave ... kekci so organizirali lutkovno predstavo sad.gif
  • 0

#179 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 22 April 2005 - 08:09 PM

ja res so KEKCI IPB Image
  • 0

IPB Image

#180 Polonca

Polonca

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 22 April 2005 - 08:42 PM

QUOTE(Marjetka)
najbolj mi gre na zivce tisti Misin prisiljen  smeh IPB Image IPB Image

Se strinjam! rolleyes.gif Tak prisiljen pa prav nic privlacen smeh...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users