Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#161 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 16 January 2007 - 05:04 PM

hvala!a pa to je čist zaston?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#162 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 16 January 2007 - 05:29 PM

sam mislm de si lohk v kateremkoli omrežju pa lohk pošilaš smse zaston... k men ga je kolegica poslala pa je na mobitelu... sam pomoje se to zih je upošteva. tud za melodije k jih povlečeš dol (recimo un k ma mobitel si jih s planeta) se zaračuna konc mesca še neki zravn, pa uni sms-i k te kj obveščajo baje tud neki stanejo.
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#163 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 16 January 2007 - 07:28 PM

QUOTE(sahara @ 16. 1. 2007 - 17:04) View Post

hvala!a pa to je čist zaston?

ja, čist zastonj je! simobil je sponzoriral te sms-je...edino malo krajši so tile sms-ji do 80 črk al neki takega, pač dva al pa več napišeš wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#164 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 16 January 2007 - 11:46 PM

Odkar imam mobitel, sem na Mobitelu... In mi je čist solidno smile.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#165 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 17 January 2007 - 12:50 AM

jz že veselo pošiljam biggrin.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#166 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 17 January 2007 - 06:33 AM

Sms-i z Najdi.si so vsi brezplačni!!
Drgač pa ima Simobil že od prej Klapo (SMS Soft), od koder pa lahko samo naročniki koristijo zastonj smse. Jst imam kar programček Soft naložen na desktopu in ga dost uporabljam,
pa ful bolj všeč mi je kot tole z Najdi.si, ki mori s tistim vpisovanjem gesla vsakič posebej... rolleyes.gif
  • 0

#167 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 17 January 2007 - 04:29 PM

A to klapo se še da naložit?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#168 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 January 2007 - 06:48 PM

Jaz sem ugotovila, da sem ta mesec do današnjega dne zagovorila in zaSMSjala celih 1,09€. Naročnina je pa 5€. Nekak ne gre skupaj.
Pa zdaj že konkretno razmišljam, da bi šla na kartice. Naročnina se mi ne izplača več, ker že nekaj mesecev plačujem naročnino, pogovorov pa nimam.

• 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#169 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 17 January 2007 - 07:22 PM

sonchika, pomoje je res najbolje, da greš na kartice. telefona očintno ne uporabljaš kaj dosti. sklepam, da tudi ne iščeš neki akcijskih cen super sposobnih mobilnih telefonov (kar dobiš ob podalšanju naročnine).

Glede KLAPE: "Dragi uporabnik/uporabnica Obveščamo te, da bomo 9. februarja storitev Klapa nadgradili. Poleg novega izgleda ti bodo na voljo tudi nove možnosti uporabe, storitev pa bo tako še boljša. Skupaj s prenovo storitve bomo uvedli tudi zaračunavanje, na voljo pa ti bo mesečni 2.10 € (503.24 SIT) ali dnevni 0.20 € (47.93 SIT) model za uporabo storitve. Lep pozdrav, Si.mobil - Vodafone"
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#170 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 January 2007 - 07:18 AM

Mob bom rabila kakšen, ker me ta že malo heca. Samo to bomo že nekako zrihtali. Moram ob bližnji prihodnost v Mobitel, da vprašam, če imam še kakšne plombe na naročnini, sicer jo bom pa prekinila.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#171 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 29 January 2007 - 04:48 PM

Mene pa nekaj zanima.

Oktobra so mi iz Simobila poslali kao ugodnost (ker mi je potekel aneks), da si lahko izberem nov telefon po nižji ceni ali pa zastonj pogovore in jaz takrat pač nisem vzela telefona niti pogovorov. Zdej pa me zanima, če to akcijo potem lahko še kdaj koristiš oz. ti spet kaj pošljejo (za zveste naročnike kao tongue.gif ) ? hmm.gif Jaz bi zdej mela nov telefon.

Hvala
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#172 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 January 2007 - 04:58 PM

Ne, kokr jst vem, tega ne morš več izkoristit. Lahko pa greš vprašat v trgovino, al pa poklič na 080 404040 pa vprašaš. To sm jst lani dobila in sm izkoristla zastonj pogovore, sam s tem si spet zavezan pri njih za 24 mescov.
Če bi rada nov mobi kupla, pač sm pejd na simobil in ga kup. Sej majo itak pouno akcij.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#173 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 10 February 2007 - 08:56 PM

jz sm tud na simobilu, moj fant tud, in nama je obema fajn...še posebej to, da so vikendi zastonj...
jz sm tud lani koristla bonus za 5000sit, zdej sm pa šla prašat, če bi si lahko nov tel. kupla (takega v akciji), pa morm počakat do decembra...čakat 2 leti se mi pa zdi mal tu mač...
  • 0

#174 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 February 2007 - 09:43 PM

QUOTE(luminelle @ 10. 1. 2007 - 12:07) View Post

Pazite se oderuskim svinjam - Mobitela!Imela sem navezo z fantom in ko je sel na Debitel sem 3x vprasala osebno in po telefonu,ce se naveza velja.Rekli so in mi 100%zatrjevali da se imam navezo saj debitel je "neke vrste" pod Mobitelom.Danes sem dobila izpisek telefonskih klicev.Izkazalo se je da so se mi zlagali.Zadnja dva mesca je cena skocila iz 5k na 9k.Njihov odgovor na to je bil: Se opravicujemo zal vam ne moremo pomagati.Danes se grem odjavit.

Tako zelo so obupani da bi cloveka napi**li,samo da bo pri njih. evil.gif

Sama sploh nisem šla za tem. Že 3,5 let živim v dobri veri, da Naveza velja. wallbash.gif Zdaj je šel na Mobitel, tak da je vse skupaj že brezpredmetno, a vseeno wallbash.gif Kaki čeh sem jaz laugh.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#175 Simy

Simy

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 307 posts
  • Interests:rada berem, sem na računalniku.........

Posted 20 May 2007 - 09:58 PM

jest mam simobil.
  • 0
Ljubezen ni tujec, ki pride in gre,
ni steklenica, ki se razbije,
je čustvo, ki se ga ne da pozabiti in ne ubiti.
A mogoče pride in mine,
a pusti nepozabne spomine.

#176 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 22 May 2007 - 05:26 PM

SiMobil ima zdej akcijo, v kateri ti vsaj 3 mesece znižajo račun za 2 €, če se naročiš na e-račun namesto navadne papirnate položnice po pošti.

Meni je kul, že tako imam računa le cca. 10 €, tako da se 2 evra manj takoj pozna.
Če pa se odločiš še za plačevanje preko trajnika, ti račun nižajo kar 6 mesecev. thumbup.gif
  • 0

#177 ivsa

ivsa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 14 June 2007 - 01:18 PM

jst sem pa pri mobitelu.seveda ne bi bla če bi pri simobilu imela več kje signal.s sestro sma si pred 4 leti na simobilu kuple telefon,vzele naročnino,...vse kul u glavnem,dokler nisem ugotovila da kjer živim in še kilometer od tod SPLOH NIMAM signala. down.gif tisti 2 leti sem potrpela,potem pa sem se vrnila na mobitel.zdei pa mam signal noč in dan.
  • 0

#178 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 25 June 2007 - 08:49 AM

Js sm pr Mobitelu in mi to čist ugaja.Že kakih 5 let in mi je fjn.Signal mam.Odajnik pa tut 1 km stran in je use ql in da best. smile.gif
  • 0

#179 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 25 June 2007 - 11:12 AM

JAz sem tudi pri mobitelu. Sem bila pa že pri simobilu in so bile frke ravno s tem signalom, ker ga v moji okolici ni bilo. Tako, da pri mobitelu je čisto fajn.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#180 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 June 2007 - 10:49 PM

ko dobim plačo, si kupim novi telefon in grem na itak paket na mobitelu - da vidim, kolko bom našparala z navezo, hehe.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users