Saj zato pa sprašujem Ester in mi je čudno... Na začetku kupiš kar komplet vseh testerjev, potem pa dopolnjuješ. Jaz vsakič za en mesec vnaprej na cenik pogledam kaj bo novega in naročim testerje, tako da lahko potem ko pride novi katalog že ponudim testerje. Imam pa testerje vseh šmink in parfumov, za kreme jih ne dokopujem, ker so dost zanič, pa še iz tistega malega testerja se tako ne more ugotovit, če ti paše al ne, ko se 2x namažeš
	Oriflame

Posted 26 January 2006 - 08:51 PM
Saj zato pa sprašujem Ester in mi je čudno... Na začetku kupiš kar komplet vseh testerjev, potem pa dopolnjuješ. Jaz vsakič za en mesec vnaprej na cenik pogledam kaj bo novega in naročim testerje, tako da lahko potem ko pride novi katalog že ponudim testerje. Imam pa testerje vseh šmink in parfumov, za kreme jih ne dokopujem, ker so dost zanič, pa še iz tistega malega testerja se tako ne more ugotovit, če ti paše al ne, ko se 2x namažeš

Posted 27 January 2006 - 08:54 AM

Posted 27 January 2006 - 09:36 AM

Posted 27 January 2006 - 10:58 AM

Posted 27 January 2006 - 11:07 AM
"Hranilen puder, s silikonom, cinkom, ki je dober pri mastni koži. Brez AOK, brez UV zaščite, ni komedogen. Za normalno, morda mešano kožo."
puder brez aok, brez uv zascite zame pac ni dober puder, je pa res odvisno kaj isces, ampak dejstvo je da za par sto sit vec lahko dobis veliko boljsi puder. seveda je pa odvisno od vsake kako ji puder odgovarja na kozi

Posted 27 January 2006 - 12:29 PM

Posted 27 January 2006 - 12:54 PM

Posted 27 January 2006 - 01:14 PM

Posted 27 January 2006 - 05:33 PM

Posted 27 January 2006 - 05:41 PM

Posted 29 January 2006 - 11:34 AM

Posted 29 January 2006 - 01:14 PM

Posted 29 January 2006 - 01:33 PM
kakšna pa je tista modra pena za prhanje Aromacare?

Posted 29 January 2006 - 10:26 PM

Posted 31 January 2006 - 09:31 AM
sestavine:
aqua (water), paraffinum liquidum (mineral oil), glycerin, cera alba (beeswax), cyclopentasiloxane, cetyl alcohol, cetyl palmitate, caprylic/capric triglyceride, petrolatum, glyceryl stearate, peg-100 stearate, cetyl acetate, helianthus annuus (sunflower seed oil), xanthan gum, parfum (fragrance), tocopheryl acetate, methylparaben, imidazolidinyl urea, stearyl acetate, propylparaben, disodium edta, oleyl acetate, acetylated lanolin alcohol, vaccinium myrtillus (extract), rosa canina (fruit extract), plantago major (leaf extract), ascorbyl glucoside, ci 15985 (yellow 6), ci 19140 (yellow 5).

Posted 31 January 2006 - 11:58 AM

Posted 03 February 2006 - 02:17 AM
grem pa jutri s frendico, k je članica tja na VIč šnofat testerje. Sita sem že, da kupim samo kramo, ker so me premamile lepe obljube in lepa pakunga, notr je pa beda.
A pol ta tvoja frendica nima testerjev al kako? Mi je čudno, kako lahko ponuja in prodaja zadeve brez testerjev, jaz nikol ne bi kupila brez da prej povoham, sprobam.
Ne, nima...ker ne prodaja okol, ampk kupuje sam ona, pa jst in njena soseda prek nje...pa vse tri itk ne kupujemo parfumov na daljavo...gremo rajš vohat. Mislm, nni profesionalka tle, da bi se hotla ful ukvarjat s tem, zato je brezeveze, da bi si delala stroške še s testerji. Drgač pa sem prej poznala drugo iz Oriflama, k je mela kr široko mrežo...pa tut ni mela večine testerjev, pa npr. pri konkurenci Avonu, je ena, k ma na mesec 100.000-120.000 sit naročil, pa skoz fehtam za tester, pa baje nima nič.
No, ma sej ni važn v bistvu. Parfumov itk na daljavo ne bom nikoli kupla, ker je predrag za take fore. Sem pa pol kupla FIRE, tardečega, ker mi je takrat, k smo šle tja ful dišal, pa sem ga kr za svojga vzela

Posted 03 February 2006 - 08:32 AM

Posted 03 February 2006 - 11:34 AM
jaz sem imela tester in sploh ni nic disala, po pou ure ga pa sploh ni bilo vec:(
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users