Jump to content

Photo

Oriflame

• Please log in to reply
522 replies to this topic

#161 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 26 January 2006 - 08:51 PM

QUOTE(Lindsay)
Mamina prjatlca k prodaja oriflame vem da ma kompletek useh vzorcev prfuma, pa ni tok drago, sam kako bi pa ljudje kupili parfum ne da bi ga prej povohal idea.gif  :?:

Saj zato pa sprašujem Ester in mi je čudno... Na začetku kupiš kar komplet vseh testerjev, potem pa dopolnjuješ. Jaz vsakič za en mesec vnaprej na cenik pogledam kaj bo novega in naročim testerje, tako da lahko potem ko pride novi katalog že ponudim testerje. Imam pa testerje vseh šmink in parfumov, za kreme jih ne dokopujem, ker so dost zanič, pa še iz tistega malega testerja se tako ne more ugotovit, če ti paše al ne, ko se 2x namažeš rolleyes.gif Večino drugih izdelkov (kreme za roke, losjoni, kreme za telo, senčila, puder...), pa tako sama uporabljam in lahko svetujem iz prve roke. wink.gif
  • 0

#162 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 27 January 2006 - 08:54 AM

kako se vam zdijo tej novi tekoči pudri?
  • 0

#163 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 27 January 2006 - 09:36 AM

oriflame pudri niso dobri, na zalost, ne po sestavinah niti po prekrivnosti, obstojni so pa izredno slabo
  • 0

#164 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 27 January 2006 - 10:58 AM

Vidiš, jaz pa sem drugačnega mnenja. Sem dala ocenit flawless tekoči puder in je bil čisto dobro ocenjen, zraven tega ga tudi sama uporabljam, pa je zame čist dost prekriven(mogoče za nekatere ne bi bil, ampak jaz nočem, da se vidi, da mam puder gor) in tudi glede obstojnosti se nimam kaj za pritoževat. Sicer res ni nekaj super in ne vem kaj, ampak meni paše na kožo, mi ne dela mozoljčkov itd... Ampak je pa res da je to pač od vsakega posameznika odvisno. Anie probaj kak tester, pa boš sama presodila.
  • 0

#165 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 27 January 2006 - 11:07 AM

citiram sonchikino oceno pudra ki ga imejas chandra:
"Hranilen puder, s silikonom, cinkom, ki je dober pri mastni koži. Brez AOK, brez UV zaščite, ni komedogen. Za normalno, morda mešano kožo."

puder brez aok, brez uv zascite zame pac ni dober puder, je pa res odvisno kaj isces, ampak dejstvo je da za par sto sit vec lahko dobis veliko boljsi puder. seveda je pa odvisno od vsake kako ji puder odgovarja na kozi ;)
  • 0

#166 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 27 January 2006 - 11:39 AM

tule je ocena tega pudra

http://www.lepa-si.c...ighlight=#68007
  • 0

#167 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 27 January 2006 - 12:29 PM

obožujem srednje prekrivne pudre biggrin.gif če ne vsebuje AOK in SPF pa si pač namažeš spodaj z dobro kremo, ki vse to vsebuje wink.gif
  • 0

#168 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 27 January 2006 - 12:54 PM

seveda, saj ti pravim Anie, probaj
  • 0

#169 IsaDora

IsaDora

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts
  • Interests:velik pa se mal :)

Posted 27 January 2006 - 01:14 PM

men je pa fant kupil parfum divine....pa fuul lepo disi pa se ker mi ga je on kupil ;) tko da jst tega zelo priporocam pa se tud ne zdisi tko hitr. men je res super!
  • 0
če ti nekdo napravi kaj slabega si zapiši to v pesku da bodo to lahko vetrovi izbrisali, ko pa te bo nekdo osrečil pa vklesni to v kamen, da tega nihče ne bo mogel izbrisati!

#170 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 27 January 2006 - 05:33 PM

jap Divine je super, meni je tudi ful všeč, sem ga že hvalila v enem postu biggrin.gif wink.gif
  • 0

#171 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 January 2006 - 05:41 PM

Njami jas kr snifam to. Tak diši. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#172 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 29 January 2006 - 11:34 AM

jaz pa sem fulllll jezna, ker nimajo več v prodaji Divine pene za prhanje! :cussing: :cwm10: disgust :violent1:
  • 0

#173 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 January 2006 - 01:14 PM

JAZ TUDI ! evil.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#174 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 29 January 2006 - 01:33 PM

mogoče pa ga bodo še kdaj imeli, ko bo kakšna razprodaja starih izdelkov in si bom naredila zalogico biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kakšna pa je tista modra pena za prhanje Aromacare?
  • 0

#175 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 29 January 2006 - 10:26 PM

Anie, pena sicer ne vem kak diši, ampak taisti parfumček prav fajn diška, tak mal sladkasto(če maš testerčke preveri), ampak fajn vonj, tak cvetni vonj. Boljše ti pa ne znam povedat, žal.
  • 0

#176 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 31 January 2006 - 09:31 AM

punce, a mogoče katera uporablja to kremo?

IPB Image

sestavine:
aqua (water), paraffinum liquidum (mineral oil), glycerin, cera alba (beeswax), cyclopentasiloxane, cetyl alcohol, cetyl palmitate, caprylic/capric triglyceride, petrolatum, glyceryl stearate, peg-100 stearate, cetyl acetate, helianthus annuus (sunflower seed oil), xanthan gum, parfum (fragrance), tocopheryl acetate, methylparaben, imidazolidinyl urea, stearyl acetate, propylparaben, disodium edta, oleyl acetate, acetylated lanolin alcohol, vaccinium myrtillus (extract), rosa canina (fruit extract), plantago major (leaf extract), ascorbyl glucoside, ci 15985 (yellow 6), ci 19140 (yellow 5).
  • 0

#177 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 31 January 2006 - 11:58 AM

Anie daj jo v sestavine, bo Sonchika ocenila. Samo se bojim, da ne bo kaj prida, kot večina Oriflame-ovih krem. Nop, jaz ne uporabljam nobene Oriflame-ove kreme, kar sem imela sem stran pometala, ker mi niso pasale na kožo.
  • 0

#178 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 03 February 2006 - 02:17 AM

QUOTE(Chandra)
QUOTE(Estera)
uf, zadnjič sem povohala Elvie. Bljak ermm.gif

grem pa jutri s frendico, k je članica tja na VIč šnofat testerje. Sita sem že, da kupim samo kramo, ker so me premamile lepe obljube in lepa pakunga, notr je pa beda.

A pol ta tvoja frendica nima testerjev al kako? Mi je čudno, kako lahko ponuja in prodaja zadeve brez testerjev, jaz nikol ne bi kupila brez da prej povoham, sprobam. rolleyes.gif Pa tudi pravilno svetovanje dosti šteje wink.gif

Ne, nima...ker ne prodaja okol, ampk kupuje sam ona, pa jst in njena soseda prek nje...pa vse tri itk ne kupujemo parfumov na daljavo...gremo rajš vohat. Mislm, nni profesionalka tle, da bi se hotla ful ukvarjat s tem, zato je brezeveze, da bi si delala stroške še s testerji. Drgač pa sem prej poznala drugo iz Oriflama, k je mela kr široko mrežo...pa tut ni mela večine testerjev, pa npr. pri konkurenci Avonu, je ena, k ma na mesec 100.000-120.000 sit naročil, pa skoz fehtam za tester, pa baje nima nič.

No, ma sej ni važn v bistvu. Parfumov itk na daljavo ne bom nikoli kupla, ker je predrag za take fore. Sem pa pol kupla FIRE, tardečega, ker mi je takrat, k smo šle tja ful dišal, pa sem ga kr za svojga vzela biggrin.gif
  • 0

#179 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 03 February 2006 - 08:32 AM

meni Fire tudi ful diši, samo me malo živcira, ker je tak neobstojen, se mi zdi da so še oni Sun, Moon in Eclipse bolj obstojni sad.gif
  • 0

#180 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 03 February 2006 - 11:34 AM

a je katera ze sprobala sago? je obstojna?
jaz sem imela tester in sploh ni nic disala, po pou ure ga pa sploh ni bilo vec:(
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users