Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#161 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 16 March 2006 - 03:25 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(TASH)
IPB Image

U, na tej je pa opasna!
Pa na ta zadnji tudi!
Saj je lušna, samo s takšno frizuro jaz ne bi šla ven iz hiše, npr. v šolo. ;)smile.gif Bi se kar hitro z mene norca začeli delat (vikler). smile.gif twisted.gif
  • 0

#162 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 March 2006 - 04:15 PM

.

Ja saj ta vikler ni mišljen kot frizura. biggrin.gif Si ga da dol, ko se ji las navije. biggrin.gif:D

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#163 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 16 March 2006 - 04:56 PM

Saj vem. Samo ker je to tema slike frizur in je ta slikca tud tu prileplena, sem se mogla malo pohecat ;) twisted.gif Saj vem, da je tash kaj drugega všeč, kot takšna frizurca z viklerom. biggrin.gif
Sicer pa mi ma Gisele dobro frizuro. biggrin.gif Seveda brez viklera. twisted.gif twisted.gif
  • 0

#164 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 16 March 2006 - 08:45 PM

QUOTE(žabica)
uno k si prlepla je zakon ..ful je lepa in zlo mi je dobr namazana...

sam res... ful je huda 8)
  • 0
Posted Image

#165 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 17 March 2006 - 08:43 AM

[quote=Jenna].

Ja saj ta vikler ni mišljen kot frizura. biggrin.gif Si ga da dol, ko se ji las navije. biggrin.gif:D

.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif men je tud taka kul wink.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#166 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 17 March 2006 - 10:47 AM

Ti kodrčki so mi tak dobri. smile.gif
IPB Image
  • 0

#167 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 17 March 2006 - 10:54 AM

QUOTE(Kalypso)
Ti kodrčki so mi tak dobri. smile.gif
IPB Image

Frizura in obleka the best.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#168 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 17 March 2006 - 07:05 PM

Ja ta frizura mi tko ful lepo zgleda, sam ne paše mojmu obrazu pa tud tko, če bi se pojavla taka v šoli bi mislni da sm fuknena. mormo bit usi tiptop pa zlikani pa vse
  • 0

#169 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 19 March 2006 - 07:31 PM

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
  • 0

#170 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 March 2006 - 07:40 PM

Včeš so mi taki sproščeni kodri.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Ne prenesem vidno stiliranih in izumetničenih frizur.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#171 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 19 March 2006 - 07:46 PM

QUOTE(Kalypso)

Taka frizura mi je ful huda biggrin.gif
  • 0

#172 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 March 2006 - 08:00 PM

Tudi čisto ravni in dolgi lasje so mi the best ... ampak samo če so res negovani, zdravi in svetleči ... slap razcepljenih in krepastih las pač ni ravno všečen. Pa ne smejo bit predolgi ker potem deluje vse skupaj zapuščeno.

IPB Image

IPB Image

Tole se mi zdi recimo predolgo in ogabno.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#173 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29871 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 March 2006 - 09:20 PM

takole frizurco sem jaz imela, ko sem prišla od frizerja in sem mela še črne laske. (enkrat je že bla debata o tem, kok sm mela dolg/kratek frfru.)

IPB Image
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#174 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 20 March 2006 - 09:01 AM

QUOTE(Kalypso)

IPB ImageIPB Image

Ful sta dobre.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#175 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 21 March 2006 - 02:25 PM

IPB Image
No take lase sem js včasih imela, ta čupa je prov za birmo, drgač mam pa zdej krajše. upam d ni kej prevelika slika.
  • 0

#176 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2006 - 02:55 PM

Aaaaaaaaa kakšni lasje!! Dooooolgi pa kok se svetijo!! blink.gif Se spomnim časov, ko sem imal tud jaz tolk dolge ... uhh je blo dela z njimi ... ampak so bili pa res leeeepi. wink.gif
  • 0

#177 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 March 2006 - 03:08 PM

QUOTE(Špela)
IPB Image

Hehe, Špela, kaki navihani pogled. Pa si res kot Amelie. biggrin.gif

Kako je meni Kate všeč - pojedla bi jo!
IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#178 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2006 - 03:10 PM

Meni je tudi strašno dobra. Sej zato sm jo pa nalimala. biggrin.gif
  • 0

#179 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 21 March 2006 - 03:13 PM

QUOTE(DiLeMa)
Aaaaaaaaa kakšni lasje!! Dooooolgi pa kok se svetijo!! blink.gif Se spomnim časov, ko sem imal tud jaz tolk dolge ... uhh je blo dela z njimi ... ampak so bili pa res leeeepi. wink.gif

oops.gif Ja men se fuuuul svetjo lase, pa FUL hitr mi rasejo. Takrat sem mela res VELIKO dela z njimi ampak sej se splača wink.gif
  • 0

#180 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 March 2006 - 03:21 PM

QUOTE(Parvinder)
QUOTE(DiLeMa)

oops.gif Ja men se fuuuul svetjo lase, pa FUL hitr mi rasejo. Takrat sem mela res VELIKO dela z njimi ampak sej se splača wink.gif

o ko sm ti fouš. men pa nč ne rastejo. cry.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users