Kreme proti celulitu
Posted 27 March 2006 - 09:10 PM
Po moje je isto sranje, kot Liposyne - koža je bolj gladka, celulita pa seveda ne odpravi niti malo.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 March 2006 - 10:03 PM
Sem malo prej videla reklamo na TV-ju. Pomoje je podobna zadeva kot una prejšnja

Posted 04 April 2006 - 06:35 PM

Js sm mela lani ta liposyne pa morm rect da opticno ti ob redni uporabi kr zakrije, sam to je pac sam opticno...enako skor kot ko si na morju in porjavis, pa se vse skup manj vidi. Js mam precej celulita (runs in the family) in sm se ze sprijaznila da je to pac to in da ga ne bo nikol manj. Sam mal bol se mrm telovadbi posvetit, da vsaj ostane pri tem kar je zdaj...
Posted 04 April 2006 - 07:02 PM

Posted 04 April 2006 - 07:37 PM

Posted 05 April 2006 - 07:39 PM
Posted 06 April 2006 - 08:14 AM
Posted 06 April 2006 - 07:14 PM
Pa še za tale Vichijec Lipocure sem nekje prebrala, da ima alkohol na 2. mestu, pa če bi ga vseen kupila, a je to fuuuul slabo za kožo? Sem pa brala na njihovi strani, da ima prejšnji Liposyn eno sestavino Adrenalise notr in da je za oblikovanje postave in izgubljanje centimetrov, ta ta nov Lipocure ima pa poleg te Adrenalise učinkovine še mangan notr, ki je prav proti celulitu. Kao.

Posted 06 April 2006 - 11:31 PM
kok časa pa to delaš?a tud kej telovadš zravn (zanima me samo za to obdobje če telovadiš,ko se s tem mažeš in masiraš)pa kok vode spiješ(ne zanima me nasploh amapk prav za to obdobje,ko naj bi se stanje boljšalo)
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 April 2006 - 07:19 AM
Posted 07 April 2006 - 03:47 PM
1.5 litra kere tekočine?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 April 2006 - 03:58 PM
Posted 07 April 2006 - 04:23 PM
Pa še za tale Vichijec Lipocure sem nekje prebrala, da ima alkohol na 2. mestu, pa če bi ga vseen kupila, a je to fuuuul slabo za kožo? Sem pa brala na njihovi strani, da ima prejšnji Liposyn eno sestavino Adrenalise notr in da je za oblikovanje postave in izgubljanje centimetrov, ta ta nov Lipocure ima pa poleg te Adrenalise učinkovine še mangan notr, ki je prav proti celulitu. Kao.

A bo katera kaj odgovorila?

Posted 07 April 2006 - 09:19 PM

Posted 08 April 2006 - 12:46 AM
Posted 08 April 2006 - 05:31 AM
1.5 litra kere tekočine?
Voda al pa sok (razrečen sok, not ga dam zelo malo, le da ima malo okusa).
Posted 08 April 2006 - 06:42 AM

A bo katera kaj odgovorila?

Vem samo to, da je alkohol slab in ne sodi na kožo. Niti v kremah proti celulitu. In taka krema vsekakor ni vredna 6 tisočakov.
Razlike med tistima kremama pa ne poznam.
Posted 08 April 2006 - 11:31 AM
Emmm.... no ja! Ni bla ravn lepa koža!

Posted 08 April 2006 - 11:44 AM

Ja, res ima alkohol na drugem mestu. Sem pogledala doma na testerček, sem ga dobila v eni reviji.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 08 April 2006 - 01:33 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users