Jump to content

Photo

Kreme proti celulitu

• Please log in to reply
414 replies to this topic

#161 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2006 - 09:10 PM

.
Po moje je isto sranje, kot Liposyne - koža je bolj gladka, celulita pa seveda ne odpravi niti malo.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#162 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 27 March 2006 - 10:03 PM

QUOTE(*daja*)
Je katera že probala Lipocure serum od Vichy?

Sem malo prej videla reklamo na TV-ju. Pomoje je podobna zadeva kot una prejšnja biggrin.gif
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

• Guests

Posted 04 April 2006 - 06:35 PM

Ce pogledamo realno - ce bi bla prejsnja krema proti celulitu od Vichyja vredu, a bi sli pol novo delat? smile.gif
Js sm mela lani ta liposyne pa morm rect da opticno ti ob redni uporabi kr zakrije, sam to je pac sam opticno...enako skor kot ko si na morju in porjavis, pa se vse skup manj vidi. Js mam precej celulita (runs in the family) in sm se ze sprijaznila da je to pac to in da ga ne bo nikol manj. Sam mal bol se mrm telovadbi posvetit, da vsaj ostane pri tem kar je zdaj...
  • 0

#164 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 04 April 2006 - 07:02 PM

Tale nova zadeva je serum, una prej je bil pač gel (nevem, v čem je sicer finta) in pa zelo malo ga je - le 100ml, stane pa baje čez 6k..tk da zame itak odpade.. ermm.gif
  • 0

#165 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 04 April 2006 - 07:37 PM

Enako. biggrin.gif
  • 0

#166 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 05 April 2006 - 07:39 PM

Jaz zdej približno kaka 2 tedna uporabljam Cekropija gel. Namažem, dam gor tiste elastične hlače in približno pol ure telovadim in se mi zdi, da je celulita že malo manj videt...al pa se mi samo dozdeva. Mogoče bom v prihodnje, ko bom kej pri denarju poskusila Cekropija gel v kombinaciji s tuš gelom z jojobinimi zrnci in kremo iz gvarane, oboje iz Afroditine anticelulitne kolekcije.
  • 0

#167 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 06 April 2006 - 08:14 AM

Jaz tudi mažem s Cekropijo in masiram s tistim masažnim pripomočkom in se mi zdi, da koža izgleda bolje.
  • 0

#168 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 06 April 2006 - 07:14 PM

Mene pa zanima v čem je razlika med cekropijo in cimet gelom od Afrodite? Mislim, a je razlika v kaki bistveni sestvaini?

Pa še za tale Vichijec Lipocure sem nekje prebrala, da ima alkohol na 2. mestu, pa če bi ga vseen kupila, a je to fuuuul slabo za kožo? Sem pa brala na njihovi strani, da ima prejšnji Liposyn eno sestavino Adrenalise notr in da je za oblikovanje postave in izgubljanje centimetrov, ta ta nov Lipocure ima pa poleg te Adrenalise učinkovine še mangan notr, ki je prav proti celulitu. Kao. wink.gif
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#169 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 April 2006 - 11:31 PM

QUOTE(Verja)
Jaz tudi mažem s Cekropijo in masiram s tistim masažnim pripomočkom in se mi zdi, da koža izgleda bolje.

kok časa pa to delaš?a tud kej telovadš zravn (zanima me samo za to obdobje če telovadiš,ko se s tem mažeš in masiraš)pa kok vode spiješ(ne zanima me nasploh amapk prav za to obdobje,ko naj bi se stanje boljšalo)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#170 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 07 April 2006 - 07:19 AM

Mažem se skoraj vsak dan (včasih pozabim oz. se mi ne da) spijem pa cca 1,5 tekočine (ne le vode), telovadim pa nič več (prej sem telovadila na unem stolu, slikco sm prilepla k eni drugi temi).
  • 0

#171 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 April 2006 - 03:47 PM

QUOTE(Verja)
Mažem se skoraj vsak dan (včasih pozabim oz. se mi ne da) spijem pa cca 1,5 tekočine (ne le vode), telovadim pa nič več (prej sem telovadila na unem stolu, slikco sm prilepla k eni drugi temi).

1.5 litra kere tekočine?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#172 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 07 April 2006 - 03:58 PM

Tiste hlače baje pomagajo le če si z njimi potem najmanj 1 uro telesno aktiven (da se baje potem bolj prešvicaš, ker pač po nogah se ne glih ornk potimo). Nisem še probala, sem slišala v drogeriji so ene punce to ful hvalile...
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#173 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 07 April 2006 - 04:23 PM

QUOTE(metuljček)
Mene pa zanima v čem je razlika med cekropijo in cimet gelom od Afrodite? Mislim, a je razlika v kaki bistveni sestvaini?

Pa še za tale Vichijec Lipocure sem nekje prebrala, da ima alkohol na 2. mestu, pa če bi ga vseen kupila, a je to fuuuul slabo za kožo? Sem pa brala na njihovi strani, da ima prejšnji Liposyn eno sestavino Adrenalise notr in da je za oblikovanje postave in izgubljanje centimetrov, ta ta nov Lipocure ima pa poleg te Adrenalise učinkovine še mangan notr, ki je prav proti celulitu. Kao. wink.gif

A bo katera kaj odgovorila? laugh.gif
  • 0

#174 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 07 April 2006 - 09:19 PM

Jst se zdj en teden mažem z uni kremo od Garnieja (rumeno prot celulitu) in mam res lepo kožo! Tk, da sm kr zadovolna! biggrin.gif kljub ''alkoholnim sestavinam'' biggrin.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#175 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 08 April 2006 - 12:46 AM

pa si mela ful celulita? verjetno ne...
  • 0

#176 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 08 April 2006 - 05:31 AM

QUOTE(rea)
QUOTE(Verja)

1.5 litra kere tekočine?

Voda al pa sok (razrečen sok, not ga dam zelo malo, le da ima malo okusa).
  • 0

#177 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 April 2006 - 06:42 AM

QUOTE(metuljček)
QUOTE(metuljček)

A bo katera kaj odgovorila? laugh.gif

Vem samo to, da je alkohol slab in ne sodi na kožo. Niti v kremah proti celulitu. In taka krema vsekakor ni vredna 6 tisočakov.
Razlike med tistima kremama pa ne poznam.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#178 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 08 April 2006 - 11:31 AM

QUOTE(metuljček)
pa si mela ful celulita? verjetno ne...

Emmm.... no ja! Ni bla ravn lepa koža! oops.gif OK, se še zmer ni!!! Ampak je pa precej boljš. A je možn, da se koža navad na te anticelulitne kreme in potem ni več taga učinka?
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#179 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 08 April 2006 - 11:44 AM

QUOTE(metuljček)

Ja, res ima alkohol na drugem mestu. Sem pogledala doma na testerček, sem ga dobila v eni reviji.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#180 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 08 April 2006 - 01:33 PM

na forumu sem 1x brala o blatu fango. A se to še da dobit? kje? cena?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users