Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#161 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 January 2006 - 12:23 PM

A pa maš une k sama prej vosek gor namalaš, al une k majo že vosek gor?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#162 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 January 2006 - 12:30 PM

une,k je vosek že gor!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#163 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 20 January 2006 - 12:39 PM

Rea, a tebi uspe tudi sramne ustnice zvoskat? Jaz sem enkrat probala, pa sem skoraj brez njih ostala, pa bolečina - adijo! blink.gif
  • 0

#164 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 20 January 2006 - 02:22 PM

sm se tud js sprasvala, kk nej bi to zgledal, sam sm se nekak zavestno/podzavestno odlocila, da ne bom probavala biggrin.gif
  • 0

#165 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 January 2006 - 02:28 PM

Jst danes uradne dvigujem roke od britja tam spodi in uščem kšne fajn vosek-trakce. Mam el. depilator, pa sm neki probala in me je minil blink.gif
Za trebuh je tole fajn, tud za noge (čeprov TRAJAAA), pajske si še ne upam...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#166 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 January 2006 - 02:35 PM

.
Baje da ima Balea te trakce fajn. Eh, jaz bom probala. Tudi če mi jih vsaj nekaj populi, je boljše, kot nič.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#167 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 20 January 2006 - 06:30 PM

Ne prenasam vec britja zato bi si tudi jaz zacela pulit dlake.
Jenna kako ti uspe?Imas depilator doma?
P.s.: bom sprobala tudi jaz te Baleine trakce.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#168 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 January 2006 - 07:26 PM

.
lala, se pač navadiš. Prvič boli za umret (kasneje manj, ker je tudi dlak manj). Jaz sem mislila, da se bom parkrat medmes onesvestla. :clown: Samo pol, ko pa vidiš razliko med pobrito in depilirano kožo, pa kr britvico stran vržeš in depilator postane tvoj najboljši prijatelj. biggrin.gif
Ja, jaz to počnem sama, z depilatorjem.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#169 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 20 January 2006 - 08:28 PM

Hehe pogumna biggrin.gif you are like a hero on a horse.
Kateri depilator pa uporabljas?Jaz si ga mislim v kratkem kupit in se ne spoznam najbolje.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#170 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 20 January 2006 - 08:42 PM

js pa ne vem - a je mozno, da so se mi zacele plave žilce poznat pod kozo, take mejckene, zarad depilatorja? k prej jih nisem mela ... (sam ne vem, kako nej bi blo to povezan rolleyes.gif ). vsekakor ga trenutno za vsak slucaj ne uporabljam. mam pa philipsovga (ce kej pomaga).
  • 0

#171 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 20 January 2006 - 08:59 PM

Joj, jst že samo ob branju teh vaših mazohističnih poskusov lezem v dve gubi tu na stolu!
Kaj šele, da bi se lotila česa takega..ne, hvala!
Ostajam zvesta Veet depilacijski kremi!
  • 0

#172 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 20 January 2006 - 09:59 PM

ah ne pa sej ni tok hudo (mhm, dobr ce je treba iskreno - mal je - sam je res razlika blink.gif ). sam problem pr men je, ker med tednom ni casa se s pinceto al pa z voskom spilat, pol je pa ze mal vec, pa se mudi k je vikend, pa spet britvica ... in pol jovo na novo. sam je res, 1 tedn zihr mir, use gladko, nc ne srbi, ni rdece, razdrazeno ... NIC.

kaj bi dala, da bi rabu sam enkrat to narest pa bi zginle za ene 100 let biggrin.gif
  • 0

#173 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 20 January 2006 - 10:03 PM

Ma jst imam tudi po Veetu (krema) mir za ene 4 dni, tok časa zihr nič ven ne prileze, o kakih pika in srbenju tudi ni ne duha ne sluha..
Tako da mi ni problem se enkrat na teden ali 10 dni s tem 15 min ukvarjat.
  • 0

#174 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 20 January 2006 - 11:14 PM

[quote=Jenna].
lala, se pač navadiš. Prvič boli za umret (kasneje manj, ker je tudi dlak manj). Jaz sem mislila, da se bom parkrat medmes onesvestla. :clown: Samo pol, ko pa vidiš razliko med pobrito in depilirano kožo, pa kr britvico stran vržeš in depilator postane tvoj najboljši prijatelj. biggrin.gif
Ja, jaz to počnem sama, z depilatorjem.
.

ej ti fulldobr bolečino prenašaš jenna ane?
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#175 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 January 2006 - 12:31 AM

blondi-ne po sramnih se pa še nisem.samo ves bikini predel bolj globoko,no.ne zanm opisat.Sem pa tud jaz parkart z depilatorjem in me ni nč kej preveč bolel.Jenna,a ti pa si milš celo luliko povoskat?
  • 0

#176 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 January 2006 - 07:17 AM

QUOTE(hudička)

Očitno kar zelo ja - sploh pri tovrstnih stvareh stistnem zobe, pa gre. Drugače pa če vidim iglo za jemanje krvi (ampak samo to iglo, druge me sploh ne ganejo in jih brez problema 'sprejmem'), mi kr slabo rata..... da ne omenjam, da me boli za umret, ko mi jemljejo kri. :clown:

rea, ja, kr celo luliko - to je brazilska depilacija, a ne. IPB Image Smo se zadnjič s puncami pogovarjale in sem bla čist presenečena, da niti slučajno nisem edina, ki bom začela to prakticirat. IPB Image
  • 0

#177 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 21 January 2006 - 09:25 AM

Hehe logicno da ne biggrin.gif tudi mene ubije iglca za jemanje krvi .. em kateri depilator uporabljas?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#178 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 21 January 2006 - 09:28 AM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(hudička)

Očitno kar zelo ja - sploh pri tovrstnih stvareh stistnem zobe, pa gre. Drugače pa če vidim iglo za jemanje krvi (ampak samo to iglo, druge me sploh ne ganejo in jih brez problema 'sprejmem'), mi kr slabo rata..... da ne omenjam, da me boli za umret, ko mi jemljejo kri. :clown:

rea, ja, kr celo luliko - to je brazilska depilacija, a ne. IPB Image Smo se zadnjič s puncami pogovarjale in sem bla čist presenečena, da niti slučajno nisem edina, ki bom začela to prakticirat. IPB Image

to verjetn ze, sam kok jih bo ostal na brazilski biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bom js pocakala, da vidim, ce bos prezivela v enem kosu, brez poskodb biggrin.gif
  • 0

#179 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 21 January 2006 - 01:25 PM

ne,pa sj jenna nč mi ni čudn da boš mela brazilsko biggrin.gif sam čudn mi je,da si boš šla z depilatorjm delat!k ti bo ščegija spull biggrin.gif
  • 0

#180 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 21 January 2006 - 02:01 PM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ok, ni smesn ... ermm.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (ampak useen biggrin.gif )
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users