Jump to content

Photo

Britje

• Please log in to reply
522 replies to this topic

#161 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29707 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 August 2006 - 06:32 PM

kok je to kej drago? moje excellke so tam 1400 sit za 5 kom (v muellerju so najcenejše, kdo bi si mislu?), mach 3 so kr drage, tm 2k al kok? kaj pa venuske, jenna? jao, pa še nastavek bi blo treba kupit .... rolleyes.gif biggrin.gif bom spet dečka matrala po štacunah, bogi! biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 28 August 2006 - 06:43 PM

Jaz pa uporabljam Wilkinson Lady Protector, ki ima tiste giterce preko, da se ne porežem :binky:
http://de.shop.schle...r=4027800018000

in zakaj ni slikice??? blink.gif
  • 0

#163 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 August 2006 - 06:46 PM

[quote=Špela]kok je to kej drago? moje excellke so tam 1400 sit za 5 kom (v muellerju so najcenejše, kdo bi si mislu?), mach 3 so kr drage, tm 2k al kok? kaj pa venuske, jenna? jao, pa še nastavek bi blo treba kupit .... rolleyes.gif biggrin.gif bom spet dečka matrala po štacunah, bogi! biggrin.gif
Za 4 komade je tam blizu 3k že, za oboje (Venus in Mach3). ermm.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#164 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 28 August 2006 - 06:47 PM

mach 3 je ze mal drag,sam se splaca.mislim da res pride okol 2 tisoc potem pa se posebi britke ko jih samo po 6,9,12,... dobis.
  • 0

#165 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 August 2006 - 06:48 PM

Meni je to absurdno predrago, pa nisem pri kozmetiki stiskaška (as you all know biggrin.gif). Sem kupila isto sranje od Balee, samo da je občutno ceneje, brije pa (vsaj meni) isto fajn.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#166 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 28 August 2006 - 06:48 PM

Slika na tem url:

http://de.shop.schle...r=4027800018000
  • 0

#167 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 28 August 2006 - 06:52 PM

tega sm tud enkrat mela pa mi sploh ni bil vsec.se mi je zdel da se britke ful hitr skrhajo in da ko brijes je se kr polovica dlak na nog...
  • 0

#168 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 August 2006 - 07:22 PM

Jaz mam pa kar Philipsov brivnik. S tremi glavami. biggrin.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#169 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29707 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 August 2006 - 07:42 PM

QUOTE(sonchika)
Jaz mam pa kar Philipsov brivnik. S tremi glavami. biggrin.gif

to mi je bivši govoril, da nič! ne pobrije (in se je še naprej bril z onim old school braunovim brivnikom črnim biggrin.gif), pa ma on glih ene tri kocine na faci. bi pa enkrat probala z brivnikom, če je res tko kul - samo ga nimam komu ukrast (foter, brat in fant majo vsi žilete).
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#170 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 August 2006 - 06:28 AM

Philips je boljši za daljše dlačice - na nogah. Za obraz je pa boljši Braunov, ker pobrije bolj gladko. Daljših dlačic pa ne pobere. Sem enkrat probala s fantovim in znorela, ker ni šlo nikamor.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

• Guests

Posted 29 August 2006 - 01:26 PM

QUOTE(DiLeMa)
Meni je to absurdno predrago, pa nisem pri kozmetiki stiskaška (as you all know biggrin.gif). Sem kupila isto sranje od Balee, samo da je občutno ceneje, brije pa (vsaj meni) isto fajn.

DiLeMa, za koliko časa pa imaš ti to eno od Balee? Ker sem jih imela enkrat (samo za noge), pa so se hitro skrhale, celo urezala sem se. ermm.gif Za tam spodaj pa ni šans, da bi imela te. Da si vse posnamem dol, a-a.
  • 0

#172 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 25 April 2007 - 07:35 PM

Jaz imam ravno zdaj namen menjat komplet za britje (ala navadne britvice), pa mi povejte katere uporabljate ali ste z njimi tudi zadovoljne?
V trgovini je kar velika izbira telih zadevic

Hvala za nasvete!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#173 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 25 April 2007 - 08:35 PM

Jazst imam Venus britvico in mi je fajn.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#174 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 26 April 2007 - 11:43 AM

Kaj druge ste že vse na depilatorjih? blink.gif Nobena več ne uporablja žiletk?
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#175 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 26 April 2007 - 12:07 PM

uporabljam venus, kupujem si venus divine britvice. za noge in podpazduho mi držijo 4 kom. celo leto. za intimne predele pa poleg depilacijske kreme uporabljam bic britvice za enkratno uporabo (tiste z 2 reziloma in trakcom aloe vere).
aja: čez poletje si noge in bikini predel voskam pri kozmetičarki.
  • 0

#176 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 April 2007 - 12:16 PM

IPB Image

tele jaz uporabljam in so mi super !

so zelo ostre, a hkrati ni nobene bojazni, da bi se kakorkoli urezal, ne rjavijo, priročna velikost smile.gif

sva s sestro enkrat Venus roza kupile na morju, ker najinih niso imeli in so bile prevelike in s tem preokorne, pa komot si se urezal in rjavijo zelo kmalu down.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#177 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 26 April 2007 - 03:42 PM

Jst mam tud namen zdej kupt novo britvico. Razmišljam med tema dvema:

IPB Image
venus divine

IPB Image
venus vibrance

A ma katera izkušnje že z kero od teh? Bolj me mika Vibrance ker naj bi delovala kot piling. hmm.gif
  • 0

#178 pehta

pehta

sramežljivec

• Člani
  • 36 posts

Posted 26 April 2007 - 06:53 PM

punce, js mam pa problem, pa upam da mi boste znale pomagat...stvar je taka, da imam zelo svetlo polt in ker sem temnolaska, se mi po britju poznajo črne pikice. 2. problem je da mam ful fuuuul občutljivo kožo na nogah in se mi nonstop delajo kakšni izpuščaji, ki potem izginejo, ampak včasih ostanejo brazgotinice, ki jih za nič na svetu ne morem odpravit. na stegnjih se nočem brit, ker nočem met debelih in temnih dlak še tam. sem jih probala pobelit, ampak glej ga zlomka smile.gif sem alergična na kremo
naslednji poizkus je bil epilatorček: bolelo me je ko 300 hudičev, in po končani epilaciji so se mi naredili rdeči mozoljčki, ki so se naslednji dan zagnojili in jih nisem spravila stran 1 mesec
voskala se še nisem, ker že epilator težko prenašam zaradi bolečine smile.gif ampak magari sem pripravljena probat.
kaj mi predlagate punce? js sem že čisto obupana. moje noge so kot velikonočna jajca, tako so pisana...

aja, poleti sem se hotela vsa vesela nastavljati soncu, da malo porjavim in da se mi dlake rahlo posvetlijo(vsaj nekaj), ampak sem alergična na sonce in imam takšno polt, da ne bom nikoli res nikoli rjava cry.gif

je še upanje zame? smile.gif
  • 0
notranji mir sredi kaosa....

#179 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 26 April 2007 - 07:00 PM

Jaz bi probala z voskanjem, ampak pri kozmetičarki, kakšni dobri, pa povej ji za te mozoljčke, mogoče ti lahko nanese kaj po voskanju ki bi to ublažilo. Pa veliko sreče smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#180 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 26 April 2007 - 07:45 PM

mislim, da je odgovor voskanje. ful manj boli kot depilator, ker potegne dlake v enem potegu dol in samo malo zaskeli. dobra kozmetičarka bo to naredila, da ne bo podplutb (ne delaj doma sama, jaz sem bila po domači operaciji, kot pretepena), na koncu pa ti nanese še sredstvo za pomiritev kože. meni rdeče pikice izginejo v parih urah.
problem so edino vraščene dlake, ampak tudi to se da rešiti - s preventivnim vlaženjem kože.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users