Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#161 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 02 February 2007 - 10:26 AM

- Panda: Nemirna leta (sploh ne vem kaj so mislili s tem dolgcajtom - če so že na EMI čist podpovprečni...kaj bi izgubljali čas)

- Lunapark: Slike (WTF? A so to "rokerji". V Sloveniji so namreč zlo popularni rokerji, ki to niso. Pesem pa je kot slika ja, taka zbledela slika)

- Eva & Črnobelo: Ljubim se (Boring!!! Na začetku poje tko da se nč ne razume, bi lahko bla tud tiho.)

- Alenka Gotar: Cvet z juga (Še en dokaz: poleg Tarje, da je bolje, da se operne pevke držijo opere. Na začetku je imela tak glas, k kake pijandure na žurki.)

- Zablujena Generacija: Kdo hoče plesati z menoj? (pankerji?! OK... dretje ne pride daleč na Evroviziji)

- Jernej Dermota: Moj planet (Kakor se spomnim, zna poba peti; ampak po pravici povedano - pesmi se prav nič ne spomnim, kar že ni dober znak)

- Martin Perović: Zadeni me (A so Game Over še trio?! Težko bi mu zlomila srce, k je tko "kjut" - not...ampak Martin - nikol ne boš Toše; poje kr, ampak slovenski naglas prosiiiim)

- Sebastian: Naj svet zakriči (povprečje! sumljivo podobno lanski ukrajinski pesmi)

- Alya: Vizija (pravzaprav se drugega, kot njenega skakanja po odru ne spomnim)

- Diona Dimm Team: Oče/Father (I'm scared! Ema ni pravi dogodek za reševanje psihičnih težav)

- Dean Vivod in Tonus Kitaris (Slovenci se obupno trudimo narediti nekaj novega in izpasti največja budala pred Evropo; najhujše pa je to, da je bil zame ta nastop najboljši blink.gif )

- Don Corleone: Bella Mia (če bi pršu s pop tv-ja, ga ne bi blo na EMI in prou bi blo tko)

Da se ne boste samo zgražale kak je blo brezveze; napište kej bolj konkretnega.

• 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#162 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 02 February 2007 - 10:55 AM

Eroika je zakon!
Sam so mal posnemali Il Divo... Drgač so pa tooook hudi.

Moj komentar:
V finale so prišli:
- zablujena generacija- totalka beden komad, pojejo skos eno in isto... to je njihovo besedilo
KDO HOČE PLESATI Z MENOJ?

Kdo hoče plesati z menoj?
Kdo?
....hoče plesati z menoj?

1, 2, 3, 4 – jst ne morem stat pr mir
5, 6, 7, 8 – sam svoje kufre nosm

Kdo?
....hoče plesati z menoj

1, 2, 3, 4 – jst ne morem stat pr mir
5, 6, 7, 8 – sam svoje kufre nosm

Ker res tolk dobra muzka
zdej vali se iz radia
in nekej me zanima
vi že veste kua.....

Kdo?
....hoče plesati z menoj?
- Alya- ponovno je potrdila zlobne govorice, da je ponesrečen vojaški poskus križanja papige in ku***
- Alenka Gotar- men je kul, sam js bi dala zraven kakšno električno kitaro, kakšn solo... v stilu Nightwish, pa oblekla bi jo bolj gotsko... biggrin.gif
- Martin perović- takoj ko sm ga vidla in slišala me je spomnil na Toša... Glas ma ful močan, žameten... sam oblečen je bil za en drek pa tud ostali plesalci so bli zgrešeni
- Sebastain- Zakaj mam feeling, da sm že slišala nekje to pesem... Vsi njegovi komadi so odpeti na isti način... pa na živce mi gre kako on vedno stoji... Med nogami ma 2 metra placa rolleyes.gif blink.gif
- Dean Vivod in Tonus Kitaris- pesem ni primerna za na Evrovizijo, sam mu bo mogoče celo uspelo zarad odštekanosti.... Men on osebno ne potegne... Bhhaaa mi je odvraten
- Don Corleone-- najbolj mi je blo smešen, k so žrebci uzad pel biggrin.gif biggrin.gif Tok je blo hecen... Drgač pa, upam da jih bo strokovna komisija izločila, ker to ni petje

Osebno sm navijala za Diono Dimm team... Začetek komada mi je tok noro hud... To je tok težko odpet, da sm jo že zaradi tega občudovala... Ful ma velik razpon glasu. Sam se mi zdi, da na Emi ni tok dobr odpela, kot na Mariotu (sj ne vem, mogoče je bil playback....)

biggrin.gif
  • 0

#163 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 02 February 2007 - 11:08 AM

Katera pesem je primerna in katera ni primerna za evrovizijo, je malce tvegano napovedovati. Mislim, mnogi so trdili, da Lordiji nimajo primerne pesmi za na Evrosong, pa so zmagali...

Še nekaj slikic...

Dean Vivod in Tonus Kitaris
IPB Image

Alenka Gotar
IPB Image

Zablujena generacija
IPB Image

Martin Perović
IPB Image
Najbolj sta mi bila zgrešena tista dva plesalca, pesem je pa šla mimo mene.

Ne me jebat... Finalni večer bosta vodila Mario Galunič in Helena Blagne. Ojej.
  • 0

#164 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 02 February 2007 - 11:10 AM

pr mariu je itak baje vse playback. najbl mi je pa smešn k prvlečejo omarja in njegov bend pa tko na kitare neki žagajo ojačevalca in kablov pa vrjetn sploh še na odru nikol ni blo huh.gif
drgač eme ne morm komentirat (kar sm vidla so bli sam refreni vseh pesmi) in mi nobena ni bla všeč. aja eroiko sm pa vidla (une 3 tipe). matr njih bi mogl poslat ja jst sm sam gledala kolk dobr pojejo zakon biggrin.gif
najbolš mi je še un model v (zeleni?) majci pel sam je vrjetn res skoz na mir stal se sploh premaknu ni dry.gif pa alya... blink.gif
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#165 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 02 February 2007 - 11:10 AM

meni so vsi polom, niti ena pesem mi ni všeč.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#166 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 02 February 2007 - 11:19 AM

QUOTE(ananas @ 2. 2. 2007 - 10:55)  

Osebno sm navijala za Diono Dimm team... Začetek komada mi je tok noro hud... To je tok težko odpet, da sm jo že zaradi tega občudovala... biggrin.gif

Vem, da je težko zapet, ampak to še ne naredi dobre pesmi. Lahko ima same višaje, nižaje, 7 oktav razpona, pa še zmer zveni za en drek - tko k je ona dokazala.

Če že imaš neke hude glasovne sposobnosti, jih je potrebno diskretno vpeljat v pesem - ne pa da pol izpade k eno zavijanje vojaške sirene.

Zame je naprimer primer dobrega in zahtevnega petja pesem Sertab Erener (k je leta 2003 tud zmagala)

Tole : Sertab Erener - Leave

To ti je petje, da grejo dlake pokonc.... Svaka ji čast!! thumbup.gif

• 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#167 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 02 February 2007 - 11:39 AM

Ja Nihidra, je res... Sertab res dobr poje

Men osebno je bla njena pesem fajn... Men je tak stil muske všeč, mi je že bolj kot pa en "pop", ki se samo še ponavlja, razlike so samo v ritmu, drgje pa bolj ne
Glede začetka pa je tko... Mene je do konca prevzel. Potem ko sm še poslušala, sm pač ugotovila da je cel komad kr težek, sam ga sama po mojem mnenju ni najbolje odpela (kot sm že rekla, mi je blo na mariotu bolj všeč, kjer je bil komad očitno že obdelan... smile.gif ). Poanta Eme in takšnih prireditev pa je, da znaš v živo čim bolje pet in da lahko pokažeš vse kar znaš, brez predhodnje obdelave hitov.

Ne bi zdej mela nekih razprav o okusih in kakšno petje je oh in sploh, ker kot smo že milijonkart slišal, vsak ma svoj okus in bla bla bla...
Npr eni dajo ful na besedilo, eni na melodijo, spet drugi pa na oboje... Pr men je pač tko, da dam največ na melodijo in težavnost pesmi... če samo kateri mal kiksne, me kar strese, ker sm pač v petju navajena točnosti (posledica petja v zborih...)

• 0

#168 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 02 February 2007 - 11:58 AM

Joj, ta Ema. ermm.gif Sem gledala včerajšnje nastope. Mislim, to je blo pa porazno no. A ne žirija misli resno? Niti ena pesem ni bila omembe vredna za moje pojme. Poraz vse skupi. Mar bi ukinili vse skupaj in porabili denar za kaj bolj pametnega, npr. za izboljšanje programa na nacionalki.
  • 0
IPB Image

#169 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 02 February 2007 - 12:08 PM

He he, Callista - imaš prav. Jst sem tudi razmišljala vmes, kaj za hudiča je to. Verjetno so same slabe izbiral, da bo lahko Eva Černe spet pršla naprej. Tv SLO je vsega zmožna (vsaj dokler je Miša tam). Ah, kak mi gre to na jetra.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#170 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 02 February 2007 - 12:19 PM

Ja sj res... Eva Černe bo tud pela... Me prov zanima, kako se bo na koncu izšlo. bi blo že prov "hecn", če bi že tretjič zapored zmagal zmagovalec iz Spet doma
  • 0

#171 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 02 February 2007 - 01:35 PM

Hecno ... ? Ali sumljivo? Jih kr štepajo en za drugim...pol so pa kao zvezde.

IPB Image
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#172 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 02 February 2007 - 01:51 PM

QUOTE(nihrida @ 2. 2. 2007 - 11:19)  

Vem, da je težko zapet, ampak to še ne naredi dobre pesmi. Lahko ima same višaje, nižaje, 7 oktav razpona, pa še zmer zveni za en drek - tko k je ona dokazala.

Če že imaš neke hude glasovne sposobnosti, jih je potrebno diskretno vpeljat v pesem - ne pa da pol izpade k eno zavijanje vojaške sirene.

Zame je naprimer primer dobrega in zahtevnega petja pesem Sertab Erener (k je leta 2003 tud zmagala)

To ti je petje, da grejo dlake pokonc.... Svaka ji čast!! thumbup.gif

Oprosti, ampak tlele mi sicer res grejo dlake pokonci, ampak ne na način, katerega si opisala ti. Ženska ima pač blazen razpon glasu oz. lahko zelo visoko poje, sam ne vem, če je to ravno kriterij dobrega petja. Vse drugo razen tistega 'visokega C' je pa sfalila, da sploh ne omenjam tega, da ji je na čase zmanjkalo tudi glasu. Meni je ona tipičen primer tistega, kar si ti napisala v zgornjih prvih dveh odtstavkih.

Sicer pa si jaz ne morem pomagat, da ne bi navijala za Sebastiana letos oops.gif , men ma ful dober štikl, taki na power, optimističen, meni se vedno kr plesat začne. Sicer pa mi ima Alenka Gotar tudi dobro pesem, predvsem pa svetovni glas, res pa je nisem slišala, kako je odpela na emi.
  • 0

#173 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 02 February 2007 - 01:56 PM

včeraj nisem vedla, naj se smejim ali jokam, porazno down.gif

Evo Černe so pa v Spet doma naštimal tud kot eno 60letno žensko, upam, da bo na Emi malo bolj normalna

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#174 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 02 February 2007 - 02:21 PM

Michelle: vsi slovenski izvajalci se lahko skrijejo pred njo.

Pa itak: o okusih se ne razpravlja.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#175 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 02 February 2007 - 04:22 PM

a se da pesmi z eme kje slisat (na netu)? me zanima, kasna je bla pesem od eve (no, bl k kej druzga me zanima, kk so se kej kitare slisale, ker je en iz dueta crnobelo mene kitaro v glasbeni ucil biggrin.gif).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#176 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 02 February 2007 - 04:44 PM

ah ja, upam, da bo danes kaj bolje hmm.gif

še najboljš mi je bil Vivod, pa Don Corleone je bil mal drugačen, ostalo pa down.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#177 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 02 February 2007 - 05:26 PM

QUOTE(Zlobica @ 2. 2. 2007 - 16:22)  

a se da pesmi z eme kje slisat (na netu)? me zanima, kasna je bla pesem od eve (no, bl k kej druzga me zanima, kk so se kej kitare slisale, ker je en iz dueta crnobelo mene kitaro v glasbeni ucil biggrin.gif).

Če mene vprašaš kitar sploh ni blo. A bi kterga kej koštal, če bi en dober solo vmes vrinil? A ne znajo al koji kurac jim je.
Slovenija ma tolk dobrih glasbenikov, pa se skoz neki poneumljajo. wallbash.gif Troti neumni!

• 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#178 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 02 February 2007 - 05:32 PM

sem pozabila prej napisat, Diona Dimm ima super vokal, ampak pesem je bila pa za žile rezat, ej prav čakala sem, da se komad razvije, pa nič... sucks! down.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#179 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 02 February 2007 - 05:53 PM

hmm....diona dimm-ja, super vokal in bolj boga pesem....

alenka gotar-kul pesem, kul glas, ampak tega jaz vseeno nebi na evrosong poslala

don corleone? razen tistih back vokalov je blo vse skup ena vlka žalost!

najbolj bedasta nastopa pa sta mi bla od alye in vivoda...oni "baletnik" je bil kr nekaj... po moje je nastopal pod psevdonimom zato, ker se je bal, da bi slovenski prašičerejci po emi začeli poimenovati pujske po njem.
alya pa...ne vem kaj naj rečem drugega kot ZA BRUHAT

zablujena generacija...pričakovala sem več, ampak se je izkazalo, da se samo derejo in še to totalno mimo (predvsem oni črni čupasti tip). besedilo pa sploh ni besedilo, ampak podn.

eva moškon...men ma ona ful taki lepi, žametni glas... pesem je lepa, besedilo tud super, ampak za evrosong malo preveč umirjena.

petrovič....ma ja, vredu pesem (čeprav taka, preveč "klasična") in butasta koreografija

oni v zeleni majci (nisem si zapomnila imena)-ma lep glas, z njega bi lahko kaj nastalo, ampak tud taka preveč običajna pesem. pa še stal je na odru kot lipov bog.

sebastian-ma kr vredu pesem, v njegovem stilu...ampak ni nekaj extra...
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#180 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 02 February 2007 - 06:37 PM

Diona dim ima res super sposobnisti, ampak je komad tok zamorjen. Sploh ni za na emo. Glasovala sem za Zablujeno generacijo, ker so mi od vseh imeli še najboljšo celotno podobo, o besedilu pesmi pa raje ne bi... biggrin.gif
Danes bom glasovala za Steffy & Donald trumpet, ker imajo zelo zanimivo skladbo (guča fešta) in ker jih poznam in vem da so super izšolani glasbeniki smile.gif.

• 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users