Jump to content

Photo

Dopust 2006

• This topic is locked This topic is locked
216 replies to this topic

#161 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 July 2006 - 10:57 AM

tralalaalala, od ponedeljka do četrtka mam za uživat v bohinju. can't wait. 8)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#162 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 19 July 2006 - 03:58 PM

Mi gremo pa jutri na vse zgodaj, tako, da...lepo se imejte, uživajte, pa se slišimo za 4 dni. smile.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#163 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 19 July 2006 - 04:26 PM

Enako. wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#164 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 July 2006 - 04:30 PM

Uživajta. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#165 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 19 July 2006 - 07:21 PM

Lepo se imejta! biggrin.gif
  • 0

#166 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 19 July 2006 - 07:34 PM

Hehe, jaz sem napisala Cedeviti, naj se tudi ona ima lepo. laugh.gif
Jaz, na žalost, še ne grem nikamor. cry.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#167 Fox

Fox

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 19 July 2006 - 07:35 PM

Midva s punco se pa ravno odločava, kam bi šla: Bled ali Bohinj? Šla bi v kamp in to za 3 dni(2 nočitvi). Ajmo punce, kaj predlagate, da nama pomagate rešit dilemo!
  • 0
life is a lesson, you’ll learn it when you’re through

#168 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 19 July 2006 - 08:10 PM

QUOTE(Jinadaze)
Hehe, jaz sem napisala Cedeviti, naj se tudi ona ima lepo. laugh.gif
Jaz, na žalost, še ne grem nikamor. cry.gif

Se mi je zdelo, da si napisala meni, zato sem že hotela sonchiki napisati, pa sem si premislila, ziher je ziher biggrin.gif .
Uuuuh, jaz pa tak nebi rada šla...mi gremo z družinskimi prijatelji pa dvomim da se bom imela dobro, zaradi smrkle ki mi skos teži, da bi se morala igrati z njo in ne razume, da se meni to NE da mad.gif evil.gif . Tako da boljše, da se ne spravljaš nekam na hitro ali pa na silo, samo zato, da nekam greš na dopust. wink.gif smile.gif
  • 0

#169 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 July 2006 - 08:25 PM

QUOTE(Fox)
Midva s punco se pa ravno odločava, kam bi šla: Bled ali Bohinj? Šla bi v kamp in to za 3 dni(2 nočitvi). Ajmo punce, kaj predlagate, da nama pomagate rešit dilemo!

Jaz bi ti predlagala Bohinj! Mi je precej bolj simpatičen, lepši, pa na drugi strani jezera je ful takšnih malih skritih kotičkov, kjer se lahko gola kopata, uživata v miru in intimi in nemara tudi seksata. biggrin.gifIPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#170 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts
  • Interests:muska

Posted 19 July 2006 - 08:26 PM

QUOTE(Fox)

pomoje bohinj, men je tm use ful usec, jezer ful lep, urejene koilesarske potke, gor pa sedmera jezera, planina pri jezeru, itd. Ne mors falit z bohinjem wink.gif
  • 0

#171 Fox

Fox

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 19 July 2006 - 08:49 PM

No se pravi, da bova šla v Bohinj!smile.gif Hvala! No, še kake dodatne info se pa seveda tudi ne bom branil! biggrin.gif
  • 0
life is a lesson, you’ll learn it when you’re through

#172 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 July 2006 - 07:43 PM

fox, v ukancu (avtokamp zlatorog) je dost fleten kamp, jaz sem bla par let nazaj in je blo prav kul. 8) vsekakor priporočam bohinj, bled je sam za afnanje, za na kremšnito it pa konc.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 24 July 2006 - 05:58 PM

QUOTE(Princeska)
Evo, jst pa zvečer letim v Tunizijo. Tko, da se beremo k pridm nazaj. Fajn poste nabijite biggrin.gif  

LP

Princeska, lahko malo več poveš o Tuniziji, prosim? Kakšne so cene, ljudje, morje, plaže itd. Lahko pa tudi kdo drug še kaj doda, če je že bil tam.

Pa še zanima me, če morda veste, kakšne so tam temperature pozimi.

Hvala! wink.gif
  • 0

#174 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 July 2006 - 06:52 PM

Sezona je do novembra ? right ? disgust
  • 0
Viens, reste ici!

#175 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 24 July 2006 - 09:14 PM

QUOTE(Kalypso)
QUOTE(Blondi)
Kalypso, kak dolgo boš tam? Jaz grem od 29. - 5. avgusta. Poročaj kakšno je stanje doli.  :wink:
Poročilo: Lepo vreme, toplo in čisto morje. Zrče so tako zakon biggrin.gif Bilo je super. Mi je ful žal, da je že konec. Uživaj Blondi! Komaj že čakam september, da spet grem nekam, kam me bo pač pot zanesla. biggrin.gif

No pa tudi vse, ki se kam odpravljate uživajte!

Waaaa, sem bla že besna ker ni blo ne sluha ne duha o poročilu, sem zdaj komaj vidla biggrin.gif Thanks! Kolko ljudi je blo doli? Jaz grem v soboto, yeah!
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#176 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 24 July 2006 - 09:23 PM

Doma, doma, doma, doma...jupiiii biggrin.gif . Krk se mi blazno dopade, še bi šla.
  • 0

#177 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 24 July 2006 - 09:26 PM

Jst sm se pa dokončno odločla da grem septembra u brazlijo biggrin.gif To si želim že ene 2 leti in ta let čist zares grem, zdj pa ne bom mogla spat do septembra biggrin.gif biggrin.gif koooomi čakam 8)
  • 0
Posted Image

#178 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 25 July 2006 - 10:19 AM

QUOTE(Blondi)
QUOTE(Kalypso)
QUOTE(Blondi)
Kalypso, kak dolgo boš tam? Jaz grem od 29. - 5. avgusta. Poročaj kakšno je stanje doli. wink.gif
Poročilo: Lepo vreme, toplo in čisto morje. Zrče so tako zakon biggrin.gif Bilo je super. Mi je ful žal, da je že konec. Uživaj Blondi! Komaj že čakam september, da spet grem nekam, kam me bo pač pot zanesla. biggrin.gif

No pa tudi vse, ki se kam odpravljate uživajte!

Waaaa, sem bla že besna ker ni blo ne sluha ne duha o poročilu, sem zdaj komaj vidla biggrin.gif Thanks! Kolko ljudi je blo doli? Jaz grem v soboto, yeah!
Ja takrat ko smo prišli, je bilo bolj malo ljudi. Prvič ko sem šla v Zrče sem bila razočarana saj so bile diskoteke napol prazne. Ampak tekom noči se je kar napolnilo. Ni bilo sicer nabito polno. Fant je rekel, da je ful manj kot pa ko je bil on nazadnje tam (začetek avgusta dve leti nazaj). Ampak meni je bilo ravno tako fajn. biggrin.gif biggrin.gif
Drugače pa na plaži (kopala sva se na plaži Straško, ker se nama nikoli ni dalo vozit do Zrč) prve dni ni bilo pretirane gužve, zadnje dni preden smo odšli pa se je št. ljudi znatno povečalo. biggrin.gif
V soboto greš? Uff. Bo kar gužva na cesti. ;) Mi smo šli nazaj v soboto. In smo se pred sv. Rokom 10 km vozili 2 uri. ermm.gif Hvalabogu, da je avto imel klimo, sicer bi popizdla. Veliko potrpljenja na cesti. wink.gif
  • 0

#179 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 July 2006 - 11:45 AM

A je mogoče katera bila v Tuniziji?
Jaz grem konec Avgusta, pa me zanima, če imate kak nasvet zame? smile.gif
Kje je najlepše? A je drago tam kupovat, jest, pit...?
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#180 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 25 July 2006 - 10:53 PM

Jst sm danes prispela domov z maturantksega na Krfu (blo je super), v četrtek pa že letim v Pariz 8)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users