Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#161 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 02 January 2006 - 08:14 PM

Ja najbolj lahka od teh krem je pomoje skin sin, ker je bolj losjon in ni preveč gost. Ampak mislm, da se vse kar dost hitr vpijajo. Jst mislm, da ti nobena ne bi bla preveč. Vzem tisto, ki ti najbolj diši. biggrin.gif

Jenna, a res Smitten dobijo šele čez dva mesca??? sad.gif sad.gif
Jst sm pa hotla drug teden jo iskat, ker mam čist obupne roke!! Kako nej čakam še celo zimo! :sad5: evil.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#162 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 January 2006 - 09:43 PM

Smitten kreme ni. Zmanjkalo. Tudi sama sem jo iskala.

Do takrat si pa kupi Garnier Intensive kremo - je v rdeči embalaži in vredna vsakega tolarja.
IPB Image
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#163 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 02 January 2006 - 09:47 PM

Žalost...kaj pa Helping Hands, a to majo? Hvala Sonchika za predlog.
  • 0

Jordan Belfort

#164 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 January 2006 - 09:49 PM

Tudi tega ni. Žal.

Jaz sem si danes umila lase z Godivo in je groza. Celo lasišče me srbi. Morda je krivo to, da sem si 2x šamponirala, ker sem imela vmes olivno masko... Brez veze.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#165 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 January 2006 - 09:52 PM

QUOTE(miss*sixty)
Žalost...kaj pa Helping Hands, a to majo?

Ja, to pa imajo (no, vsaj imeli so jo, ko sem jaz bla tam - zdaj očitno tudi te nimajo, ker je bla sonchika tam za mano)! Saj so imeli to Smitten kremco, ampak v kao praznični pakungi poleg še nekih izdelkov..... se torej ni dala kupit posamično. Jah, bo treba kar počakat. ermm.gif Meni je rekla tam ena prodajalka/'svetovalka' (hehe), da naj kar tudi za roke uporabljam Symphaty For The Skin, da je tudi zelo hranljiva in je res.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#166 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 January 2006 - 09:54 PM

[quote=Špela]sympathy for the skin (ta vem, da je za suho kožo; a bi bla slučajno primerna tut za normalno? a se v redu vpija?)
Mislim, da ti ne bi bla preveč (sploh zdaj pozimi). Kljub temu, da je zelo hranljiva, je tudi izredno mazljiva (mene bolj spominja na kak losjon, ko si jo začnem razmazovat) in se hitro vpije. Pa na koži se razvije v čisto drug, mamljiv vonj - ker sicer v pakungi bolj ali manj smrdi.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#167 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 02 January 2006 - 09:57 PM

Ali mogoče kera ve, kateri shower geli se še dobijo v Lj?
  • 0

Jordan Belfort

#168 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 January 2006 - 10:00 PM

QUOTE(miss*sixty)
Ali mogoče kera ve, kateri shower geli se še dobijo v Lj?

zdej na pamet se spomnim tehle: sonic death monkey, flying fox, happy hippy pa un tak moder (sem pozabla, kako se reče).
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#169 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 January 2006 - 10:00 PM

Pa Olive Branch je ful pohvaljen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#170 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts

Posted 02 January 2006 - 10:01 PM

QUOTE(Jenna)
Mislim, da ti ne bi bla preveč (sploh zdaj pozimi). Kljub temu, da je zelo hranljiva, je tudi izredno mazljiva (mene bolj spominja na kak losjon, ko si jo začnem razmazovat) in se hitro vpije. Pa na koži se razvije v čisto drug, mamljiv vonj - ker sicer v pakungi bolj ali manj smrdi.

hvala, jennika! :notworthy: :love7:
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#171 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 January 2006 - 10:04 PM

.

Še enkrat - nizakej. IPB Image

Kar se pa gelov za tuširanje tiče - Sonic Death Monkey tako diši, da bi človek stal pod tušem 24/7. The Olive Branch je tudi dober, jaz ga imam za umivanje obraza. Flying Fox je pa tudi okej, izsušujoč sicer, ampak za tu pa tam pa dober - ima pa kar specifičen vonj, se mi zdi. Te tri imam, je pa blo še tam kar nekaj gelov naloženih, pa si sploh nisem upala preveč gledat. Nobeden od njih pa se mi ne zdi kaj posebej izsušujoč, no - ta FF še najbolj.

.
  • 0

#172 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 January 2006 - 10:08 PM

Pa Trampa sem tudi videla, če se ne motim.
  • 0

#173 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 02 January 2006 - 10:13 PM

[quote=Jenna].

Še enkrat - nizakej. IPB Image

Kar se pa gelov za tuširanje tiče - Sonic Death Monkey tako diši, da bi človek stal pod tušem 24/7. The Olive Branch je tudi dober, jaz ga imam za umivanje obraza. Flying Fox je pa tudi okej, izsušujoč sicer, ampak za tu pa tam pa dober - ima pa kar specifičen vonj, se mi zdi. Te tri imam, je pa blo še tam kar nekaj gelov naloženih, pa si sploh nisem upala preveč gledat. Nobeden od njih pa se mi ne zdi kaj posebej izsušujoč, no - ta FF še najbolj.

.

Ja Flying Fox mam doma in mi res noro diši. A ta ti izsušuje kožo? Jst mam ful suho kožo že tkoaltko, ampak se mi pa ne zdi, da bi mela po tem gelu še bolj.

Ja teh shower gelov so zdej ful ukinl, zgleda da majo samo še tisto, kar jim je ostalo. Morm hit pogledat.
Sem pa slišala, da en ful hudo diši, ma pa tak bolj sladek vonj po bonbončkih pa je rozne barve...se mogoče kateri sanja, kaj je to za en gel??
  • 0

Jordan Belfort

#174 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 January 2006 - 10:28 PM

.
Ja, ene punce na drugem forumu so pri ocenjevanju kar vse povedale, da je izsušujoč. Jaz sem se z njim 3x zaporedoma tuširala in kar opazila že znake izsušitve. Tako da ga zdaj uporabljam zgolj tu in tam.

Jejhata, upam, da ne bodo Sonic Death Monkey ukinili!!!!! IPB Image

A je oni roza gel, ki ga omenjaš, morda Snow Fairy?
IPB Image

.
  • 0

#175 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts

Posted 02 January 2006 - 10:31 PM

QUOTE(miss*sixty)
Ja teh shower gelov so zdej ful ukinl, zgleda da majo samo še tisto, kar jim je ostalo. Morm hit pogledat.

a mogoče kera ve, zakaj so jih/jih bodo ukinli? a bodo sam še trde žajfe delal/prodajal za tuširat? ermm.gif al bodo nove gele nardil, da bom spet vsa zmešana .... biggrin.gif
  • 0

#176 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 02 January 2006 - 10:35 PM

[quote=Jenna].
Ja, ene punce na drugem forumu so pri ocenjevanju kar vse povedale, da je izsušujoč. Jaz sem se z njim 3x zaporedoma tuširala in kar opazila že znake izsušitve. Tako da ga zdaj uporabljam zgolj tu in tam.

Jejhata, upam, da ne bodo Sonic Death Monkey ukinili!!!!! IPB Image

A je oni roza gel, ki ga omenjaš, morda Snow Fairy?
IPB Image

.

Ja zihr je tale pol, poznaš? Nisem ga najdla na Lushevi strani. Kaj je to kšna sezonska varianta?

Ne, Death Monkey ne bojo ukinl. Kokr sem jst slišala bojo pustil samo še Death Monkey, Olive Branch pa Happy Hippie. Ostalo pa ne bojo več delal.
  • 0

Jordan Belfort

#177 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 January 2006 - 10:39 PM

QUOTE(miss*sixty)
Ja zihr je tale pol, poznaš? Nisem ga najdla na Lushevi strani. Kaj je to kšna sezonska varianta?

Ne, ne poznam - sem ga pa videla v trgovini.
Jaz sem ga našla na njihovi strani: http://usa.lush.com/...7?expand=:upd=y

Me je že začel zanimat. IPB Image
  • 0

#178 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 02 January 2006 - 10:56 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(miss*sixty)

Ne, ne poznam - sem ga pa videla v trgovini.
Jaz sem ga našla na njihovi strani: http://usa.lush.com/...7?expand=:upd=y

Me je že začel zanimat. IPB Image

Ja baje res fuuuul noro diši. smile.gif
  • 0

Jordan Belfort

#179 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 January 2006 - 01:19 AM

uau smile.gif čestitam za zakompliciranje teh krem za roke....sploh ne vem o čem teče debata.
ker krema od lusha za roke je bila dobro ocenjena ter,da je za normalne roke(ki ne potrebujejo blazne ozdravitve ampak zgolj preventivo) in,da ne pušča mastnega filma ?? smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#180 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 January 2006 - 11:12 AM

Ta Snow Fairy je če se jst prav spomnim po sestavinah katastrofalna ... sploh ni tolk naravna kot naj bi bli Lushevi izdelki, pa tudi izsušujoča je.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users