Jump to content

Photo

Sladkarije

• Please log in to reply
1269 replies to this topic

#161 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 15 February 2010 - 10:52 AM

Ko sm zagledala to temo, sm se ravno basala z merci marcipanoco palčko eat.gif Imam pa trenutno v sobi tri vrste čokolade, vse tri načeto in napol obgriženo. Aj lajk čokolada veri mač!!!!
  • 0

#162 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 February 2010 - 11:59 AM

Meni je najljubši slatkiš čokolada. Te pojem kar dosti, medtem ko sladoled kvečjemu spomladi parkrat, do poletja me pa čisto mine...
Suhih slaščic ne maram in sem spada večina piškotov, potic, kolačev itd. Mogoče kdaj kak ob kavi, ampak to je tako izjemno kot pitje čaja pri nas doma laugh.gif .

Lih včeraj sem žrla božanski čokoladni suffle wub.gif .

Temna čokolada mi je tudi postala dobra, medtem ko so mi bile prej ljubše mlečne.

Oreški, sploh obliti s čokolado, me ne ganejo preveč. Večinoma so ti v trgovinah ful presuhi, pa dostikrat dajo take črvive not, da me vse mine.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 15 February 2010 - 12:13 PM

Ni ga čez čokolado. Na vse načine. več kot jo je, boljše je. laugh.gif
  • 0

#164 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85851 posts

Posted 15 February 2010 - 12:16 PM

Jaz nisem ravno ljubitelj čokolade, jem jo mogoče trikrat na leto, pa še to temno, najraje kakšne dobre pralineje.
Obožujem pa sladoled, oz. sem odvisna od njega, čeprav ga ne pojem blazno veliko. Torta mi je redkokatera dobra, peciva večinoma samo doma narejena.
Od teh s čokolado oblitih stvari mi je najboljše suho sadje, oreščki niti ne.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#165 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 February 2010 - 12:26 PM

Sladoled! w00t2.gif
  • 0

#166 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 15 February 2010 - 01:05 PM

Oh, jst pa obožujem vse našteto laugh.gif Sladoleed, vedno ko začnem, se moram zadržat, da ne pojem cele banjice. Čist navadne čokolade ne maram preveč, riževe al pa s celimi lešniki lahko pojem ogromno. Obožujem Bpuntije, Ferrero Rocheje, Rafaelo, Milky Way, Frutabele (bele), snickerse, njama oops.gif Tega tut ful pojem, ker imamo večino stvari na šolskem avtomatu.
Piškote OBOŽUJEM, še posebaj tiste, ki jih speče babica. Isto razna peciva ali šarklje, še posebaj, če so v njih kakšni orehi. Naprej, torte mam tut ful rada, vsaj enkrat na mesec mami prepričam, da nardiva kakšno sahar torto al pa čokoladno pito (ta je res božansko dobra)..
Tut bombone mam ful rada, samo mi jih premalo kupujejo cry.gif Jem pa skor vse, najrajš kakšne gumjaste, želeje, bronhije itd.
Včasih sem pojedla ogromno šparovih Jaffa piškotov, so pakirani po 2 v eno škatlo. Včasih sem požrla eno celo škatlo na dan. Nekaj časa sem bila obsedena tudi s čokoladnimi bananicami, sem jih tut požrla eno škatlo na dan.
Zdej jem pa velikrat še Dickmanse/indijančke, pa čokoladne muffine v šoli za malico, al pa razne jogurte, k notr pol streseš čokoladne kuglice.

U glavnem jst praktično živim od tega, posebaj fajn je bilo ene 5 let nazaj, ker sem vse to žrla v enormnih količinah, pa se ni nikjer poznal biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#167 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 February 2010 - 01:16 PM

Jaz tudi vse maram cry.gif No, raznih bonbonov in podobnega praktično nikoli ne jem, ker mi ni neki ful waw, čokolada je pa OMG. Jaz je lahko tolko pojem, da bog se usmili, čeprav se ful zadržujem, sama si je skoraj ne kupujem več, mogoče 2x na mesec kej majhnega, ampak me drugi (s sajkom na čelu biggrin.gif ) itak tolko zalagajo, da je še vedno pojem na tone. Sladoled OBOŽUJEM, poleti bi lahko samo od tega živela res, pogosto jem sladoled za zajtrk iin za kosilo, potem imam pa za večerjo slabo vest, lol. Torte imam rada, ampak spet, sama si jih ne kupujem, delam jih pa samo za rojstne dneve, tako da jem torte parkrat na leto, no, če gremo kdaj na tortice, ampak to spet ni pretirano pogosto. Spečem vsaketolko kakšne muffine al pa kej takega.
Pri meni je največji problem, da se pri sladkarijah ne znam ustavit butl.gif ko enkrat začnem jest, pojem vse, kar je.
Pozna se mi pa ful.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#168 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85851 posts

Posted 15 February 2010 - 01:31 PM

Nincha, hoho. laugh.gif

Jaz ne maram naslednjih stvari: presladkih sladic (ne samo baklave ipd., ampak tudi drugih, "običnih" sladic, ki jih nekateri sladkajo do onemoglosti), krofov,
česarkoli z bananami (ker jih pač videt ne morem), ---||--- s preveč margarine ali smetane (rastlinska mi je o g a b n a),
indijančkov / dickmansov (čeprav imajo zelo simpatično ime, ccc) itd., želatine, mlečne čokolade, rozine so mi dolgočasne,
bonbonov (predvsem penastih in žele, bruh), marcipan prebavljam samo v originalnih Mozart kroglicah (ne vem, zakaj),
krofov, flancatov, pehtranove potice, presuhih peciv, marmelade, karamele, kostanjevih sladic, napolitank (razen Loacker Tortin),
sladic iz bele moke (ker so brez okusa).
Sigurno sem še kaj pozabila.

• 0

― V. Van Gogh

#169 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 15 February 2010 - 01:35 PM

Jina, razen Mocartovih kroglic, pehtranove potice in kostanjevih sladic jem vse laugh.gif Sploh na karamelo sem nora, zadnjič sem jo sama doma delala in potem žrla oops.gif

Vsaj ene 70% moje hrane v enem dnevu zihr predstavljajo sladkarije, no down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#170 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85851 posts

Posted 15 February 2010 - 01:39 PM

Meni se ne zdi, kolikor berem. ermm.gif Si se poboljšala zadnje čase. ;)
  • 0

― V. Van Gogh

#171 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 15 February 2010 - 01:42 PM

Ja, kadar telovadim, ful manj jem in sem pol ful vesela, ampak problem je, da me ta faking mišica pod rebri zarad kašljanja toook boli, na desni strani že 4 tedne, ampak je zdaj postalo sprejemljivo, na levi pa en teden, ampak me tok boli, da mi mora včasih mami pomagat vstat iz postle cry.gif In ne morem telovadit, oz. si ne upam, in potem sem samo doma in mi je dolgčas in hodim vsakih 5 min v hladilnik in se nažiram sad.gif

Včeri sem spet celo omaro s sladkarijami spraznila.

• 0

After all this time?

Always.

#172 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85851 posts

Posted 15 February 2010 - 01:53 PM

Mhm, miganje res pomaga. Čeprav jaz sem tako lačna, ko pridem domov, da bi pojedla vola in pol. Ne takoj, čez kakšno uro.

Od česa pa to, si šla k zdravniku? huh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#173 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 15 February 2010 - 01:57 PM

Mhmm, tudi jaz obožujem sladkarije! Jem skoraj vse, razen pehtranove potice, bombonov z alkoholom alla Mon Cherry (jem pa rum kokos!).
Obožujem predvsem mozartove kuglice, marcipan, sladoled, čokolado in jabolčno pito in vse kar ima notri mint - after eight, razni čokoladni bomboni s sladkornim oblivom z mintom, mintov sladoled (edino v leclercu ga imajo), čokolada z mintom. Mhmmmm smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#174 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 February 2010 - 02:00 PM

QUOTE(Jinadaze @ 15. 2. 2010 - 13:31) View Post

Jaz ne maram naslednjih stvari: presladkih sladic (ne samo baklave ipd., ampak tudi drugih, "običnih" sladic, ki jih nekateri sladkajo do onemoglosti), krofov,
česarkoli s preveč margarine ali smetane (rastlinska mi je o g a b n a),
indijančkov / dickmansov (čeprav imajo zelo simpatično ime, ccc) itd., želatine, rozine so mi dolgočasne,
bonbonov (predvsem penastih in žele, bruh), krofov, flancatov, pehtranove potice, presuhih peciv, marmelade, karamele, napolitank, sladic iz bele moke (ker so brez okusa).
Sigurno sem še kaj pozabila.

WORD.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#175 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 February 2010 - 02:06 PM

Ko je bilo ravno omenjeno, ne maram flancatov (fuuuj), kremšnit (sej to sem menda nekje že napisala) in mozartovih kuglic.

Pa ne maram liquirizie, al kak se reče no, lol, sploh ne vem kako se pravilno reče. Licorice.

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#176 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 15 February 2010 - 02:07 PM

QUOTE(Jinadaze @ 15. 2. 2010 - 13:53) View Post

Mhm, miganje res pomaga. Čeprav jaz sem tako lačna, ko pridem domov, da bi pojedla vola in pol. Ne takoj, čez kakšno uro.

Jaz potem ponavadi spijem fuuul vode, pa pomaga, da nisem več lačna biggrin.gif Al pa pojem en ržen toast, al pa tuno biggrin.gif

Od česa pa to, si šla k zdravniku? huh.gif

Sem šla, najprej so rekli da je to kao musklfibr zarad kašljanja, potem so rekli da je mogoče počeno rebro, grem naprej na slikanje, čakam 4 ure, na koncu rečejo da ne more bit počeno rebro, da me sploh ne bojo slikal in da naj grem domov in vzamem lekadol laugh.gif Hvala, res biggrin.gif Ne zdi se mi normalno, da musklfibr traja 4 tedne, ampak okej, that's just me biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#177 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85851 posts

Posted 15 February 2010 - 02:09 PM

Čudno. ermm.gif Počeno rebro sigurno ni, to so pa neopisljive bolečine.

Kako sem lahko pozabila na breskvice, F U J. bruh.gif

IPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#178 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 February 2010 - 02:10 PM

Meni so ok, samo v primeru da niso presuhe.

Pa tista črna stvar zgoraj je obup!
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#179 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 February 2010 - 02:12 PM

Same gravžarije naštevate, da.

Ampak flancati so mi pa dobri sleep.gif (ako niso preveč cukrani).
  • 0

#180 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 15 February 2010 - 02:17 PM

QUOTE(Sarah @ 15. 2. 2010 - 14:06) View Post

Pa ne maram liquirizie, al kak se reče no, lol, sploh ne vem kako se pravilno reče. Licorice.
IPB Image

Mislim, da se temu v slovenščini reče sladki koren. In je res nagravžno! smile.gif

• 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users