Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#161 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 15 September 2009 - 07:23 PM

kot prvo: vprašaš starše, če mali kaj nuca. Kot drugo pač kupiš nekaj čist simple - jst sem nečaku kupila eno super lepo S.Oliver srajčko, katero bo šele sedaj lahko nosil (mu bo šele sedaj prav) in so bili starši ful ful zadovoljni.
  • 0

#162 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 15 September 2009 - 07:25 PM

Cveta itak, da sem se hecala. wink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#163 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32324 posts

Posted 15 September 2009 - 07:28 PM

Ja sej, itak bom vprašala mamico, če imajo kakšna okvirna pričakovaja, kaj pa kako. smile.gif
Nakita definitivno ne bom podarjala, cunje so mi tko vsakdanje že, to kupiš čsit tko bajdwej, mogoče kakšno res lepo, debelo knjigo pravljic, lepo ilustrirano, kaj pravte? To ostane tudi potem še nekaj časa spomin...
Pa mogoče kakšno uokvirjeno slikco angelčka za nad posteljo, če dobim kje kaj takega...
  • 0

#164 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 15 September 2009 - 07:31 PM

Knjiga pravljic je po mojem mnenju super darilo smile.gif
  • 0

#165 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 15 September 2009 - 07:38 PM

ja, knjiga pravljic je SUPER.
  • 0

#166 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 15 September 2009 - 07:49 PM

ja al pa kakšna zbirka pravljic od Walt Disneya, če to sploh še obstaja. Jaz mam moje še zdaj oops.gif
  • 0

#167 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 September 2009 - 09:12 PM

Bon za Baby center-če ne drugega, bodo rabili za pleničke ;) drugače pa kak lep album, da bodo vanj shranili slike s krsta pa kej dobrega spečeš ;)

Lahko pa izdelaš kaj takega:
IPB Image
IPB Image
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#168 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 September 2009 - 09:57 PM

To je pa kul in uporabno, I wish I though of that. biggrin.gif thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#169 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27679 posts

Posted 15 September 2009 - 10:28 PM

QUOTE(Christianne @ 15. 9. 2009 - 20:31) View Post

Knjiga pravljic je po mojem mnenju super darilo smile.gif

Pa res, se strinjam! Andersen na primer. Da niso tiste klasicne pravljice. Lepo darilo, ki ostane!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#170 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 16 September 2009 - 10:02 AM

Nujno rabim kakšno idejo za darilo, za mojo mami, ki letos praznuje 50 let.. Kupili ga bomo oče, jaz in brata skupaj, tako da je lahko tudi večje vrednosti.
Sam problem je v tem, da ne vemo kaj naj ji podarimo - radi bi, da bi bilo darilo res nekaj posebnega - ne nek nakit, masaže, ker te zadeve so tko bol, nekam neosebne.. Kkšna potovanja tut odpadejo, ker niti ni popotniška duša..
Kakršnekoli ideje bi prav prišle.. težko je izbrati zanjo, ker nima nekih posebnih hobijev ali želj.. Je pa res dobra duša, prijazna oseba in res bi rada nekaj posebnega zanjo..

• 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#171 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 September 2009 - 12:51 PM

Meni je pa masaža super darilo, niti se mi ne zdi prav hudo neosebno, je pa odvisno če ima tisti človek rad masažo. Moja mati obožuje masaže in sva ji letos kupila v fantom za RD dolgo masažo celotnega telesa, pa je bila FUL vesela, poceni pa tudi ni blo. Da je bolj osebno, pa še kaj zraven napišeš, mogoče sama izdelaš voščilnico. Težko je zdej izbirat neki za tujo mamo, sej jo sami najbolj poznate, kaj ji je všeč, v čem uživa.

Meni so butasta darila, ko se vidi, da je želel biti darovalec na vsak način strašno izviren in poseben, potem pa seveda kiksne in ko dobiš darilo, lahko rešeč sam WTF? Preverjene stvari, za katere si zihr, da jih ima tista oseba rada, vedno vžgejo. Pri meni recimo vedno zadaneš terno s kakšno fajn knjigo, dobro kozmetiko, itd. Tega sem najbolj vesela in me čisto nič ne briga, če se vsako leto ponavlja.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#172 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 16 September 2009 - 12:58 PM

Uf, glede teh daril je pa res vagano... jaz za svojo mamo vem, da bi ji dala bon za masažo, ker ima skoz bolečine v hrbtu.
Pač ne vem, posmili, kaj jo veseli oz. ji je všeč... Mi smo možu moje tete npr. dali bon za vožnjo z balonom in je bil ful navdušen, ker pač prej ni nikoli bil.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#173 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 September 2009 - 01:32 PM

Ja, dobro posmili. laugh.gif wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#174 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 September 2009 - 04:45 PM

Kaj pa ce bi jo doma pricakalo kaksno presenecenje, npr. preurejena dnevna soba/spalnica, po njenem okusu (seveda prej ne vprasate ampak samo akcijaa!), pa prestrihate stene, kaksna nova rec noter (slike vase druzine uokvirite&na steno, polico, ce je kdo talent v druzini naj sam kaj naredi, naslika, naredi abstrakcijo sloncka iz fimo mase laugh.gif ) in pol zraven lahko se kako majhno darilce samo za njo, in meni se zdi masaza ali pa kozmeticno razvajanje kr fajn, se sploh, ce se ji dopadejo take reci. Ali pa kako potovanje za obadva, ali pa za njo in kaksno njeno prijateljico. Ali pa vstopnico za koncert, opero, balet, ce ima rada.

O, mene tok ma, da bi prestrihala svojo sobo pa hodnik pa se eno sobo v bajti, pa kr o tem fantaziram, sam sej bi blo kul presenecenje, a nebi blo. smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#175 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27679 posts

Posted 16 September 2009 - 05:24 PM

Podpis pod Dilemo (ze drugic danes biggrin.gif )!

Meni se na splosno zdi za zenske (ki si ponavadi ne damo miru in kar naprej nekaj pocnemo pri tem pa pozabljamo nase in svojo sprostitev) vsako darilo, ki je povezano z razvajanjem, super! Masaza, toplice, potovanje, let z balonom, koncert, pac nekaj, kar sprosca in, za kar ves, da ima obdarovanka rada.

Cvetka kar se pa tvojih presenecenj tice - jaz, control phreak, bi najbrz ponorela, ce bi mi kar tako brez moje vednosti nekaj predelali. Se kar vidim, kako bi se mi trgalo. Ne maram presenecenj. I don't know how to handle them. smile.gif

QUOTE(DiLeMa @ 16. 9. 2009 - 14:32) View Post

Ja, dobro posmili. laugh.gif wink.gif

biggrin.gif ;)
  • 0

• Guests

Posted 16 September 2009 - 05:39 PM

Punce, rabim pomoc. fant je diplomiral in mu morm kupit neki za darilo, pa se nekak ne morm odlocit, kaj. Trenutno sm itak brez kesa, tk da bo mogu na darilo itak se malo pocakat, na boljse case, ampak.. ideje bi ble pa dobrodosle zdaj. Malo sm razmisljala o rocni uri, kaki taki kul moski (mogoce calvin klein ali kaj podobnega), pa bi lahko na zadnjo stran dala kaj vgravirat. Samo niti ne vem kam naj grem iskat, kje bi imeli dobro izbiro (v lj), sama ne nosim ure, tk da nimam pojma...

Iscem pa nekako v vrednosti nekako do 100€ maksimalno. Ce ure ne dobim v tem okviru, pol to pac odpade. Enostavno se nic kaj ne spomnem.. Studiral je geografijo in sociologijo kulture.. mogoce tudi kaj v tem smislu. Sm iskala tut kake tiste velike karte sveta za na steno (konkretne karte, ne samo kot plakat), sam jih je ful tezko dobit, pa noro drage so..

Dajte mi proooosim kako idejo.. smile.gif
  • 0

#177 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 16 September 2009 - 05:43 PM

Ure fossil majo skoraj povsod, pa cene so kar zmerne, tudi okrog 100€ se čist fajn najdejo, je pa najbolje da greš v najbližjo urarno kjer te ure majo, pa ti jo potem lahko itak iz kataloga naroči tisto, ki ti bo všeč.
  • 0

#178 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 September 2009 - 07:31 PM

No, zdej pa se jaz podpišem pod Planet. ZNORIM, da pridem domov in vidim, da je nekdo brez moje vednosti preurejal dom, štrihal stene in podobno. To se mi zdi malo tumač presenečenje, no jaz vsekakor ne bi bila vesela. No, ampak jaz tudi že v osnovi nisem za presenečenja, ker lahko človek prav boleče kiksne mimo, pa se moraš pol neki delat, da ti je všeč. Jaz nisem za take fore.

Kvečjemu bi šlo preurejanje stanovanja tko, da bi rečimo ona že kdaj prej izrazila željo po spremembi, bi povedala kako točno hoče in se temeljito pomenila z vami, potem pa bi jo vi za en teden poslali na lepše in zrihtali po njenih željah. Na blef pa nikakor ne. No, pa še v tem primeru bi hotela bit mogoče ves čas prisotna, da vidi kako sproti potekajo stvari, ker se ti ravno takrat utrnejo najboljše ideje, kako bi lahko nekaj spremenil in lepo sproti dograjuješ svoje ideje.
  • 0

#179 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27679 posts

Posted 16 September 2009 - 07:35 PM

^^

smile.gif

Ja, tako kot opisujes v drugem odstavku bi morda se slo, ampak kot si napisala, najbrz bi hotela biti ves cas prisotna. smile.gif

Izabela, meni se zdita oba tvoja predloga fajn, tako ura kot karta, sploh, ce si uro zeli, jo uporablja in potrebuje. Jaz sem namrec dobila ze kar nekaj rocnih ur za razne rojstne dneve, ampak jih imam spravljene v predalu, ker ure ne nosim. Tu in tam si jo nadenem kot modni dodatek, sicer pa ne.
Glede cen nimam pojma, na koncu Copove (na Presernovem trgu) sta dve trgovini z urami, v Maxiju. Se en link, ki ti bo morda v pomoc: klik

Moj foter pravi, da mora biti rocna ura, ki ga je vredna smile.gif, cimtanjsa, elegantno preprosta, analogna, ne mara robustnih, načičkanih, sportnih ur. ;)
  • 0

#180 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 September 2009 - 07:37 PM

Meni so recimo na mladih moških všeč bolj robustne, športne ure -pa ne pretirano, morajo bit seveda tudi elegantne, da ne izgleda kot kakšna igračka.
Na starejših gospodih pa bolj fine, tanjše in podobno - ampak spet ne tako pederčinsko finočaste, da že sličijo na žensko uro.

Seveda pa ne zavisi samo od starosti, ampak od življenjskega stila in stila oblačenja. Jaz si recimo na svojem dečku nikakor ne predstavljam ekstra fine in zelo elegantne ure.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users