Jump to content

Photo

Praznična okrasitev

• Please log in to reply
268 replies to this topic

#161 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 November 2011 - 02:50 PM

Jaz mam že scenarij v glavi, kako se mi bo Žival zakadila v ravno postavljeno smrečico in vse podrla. cry.gif
  • 0

#162 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 25 November 2011 - 10:27 PM

Jaz tudi vem, da se bosta zakadili cry.gif jo bom samo postavila pa da vidim kaj rata....zofi bo zihr do stropa splezala
pa glih zdaj ko končno imam skoraj do stropa visoko jelko cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#163 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 November 2011 - 10:34 PM

Naša psica, ko smo še delali jelko, je vedno hodila pod jelko spat.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#164 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 25 November 2011 - 11:12 PM

^ wub2.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#165 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 November 2011 - 11:41 PM

QUOTE(Jinadaze @ 25. 11. 2011 - 23:12) View Post

^ wub2.gif

Res je bilo nadvse prisrčno, ko si videl eno kosmato kepo, zavito v klobčič, pod jelko.
Takrat je tisti plac postal njen kotiček.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#166 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 26 November 2011 - 12:05 AM

Pri nas bosta šla Taj in Diego 100% v napad, ker sta mlada in zlo norčava mačka in ni boljšega kot jahanja rož in podiranja nepotrebne dekorative.

V Kamniku k sem še bla, sta tud iz hladilnika vse magnetke dol zmetala, da o suhem aranžamju sploh ne govorim. Cela kuhinja ga je bila. Rože pa.. Orhideja in manjše šavje je pristalo na tleh, doma je zdej par dni naza Diego mtki v kuhnji dol dve orhideji zabrisal, ker mu ni posvečala dovolj pozornosti.

Ne dolgo nazaj je Taj eno većjo rožo na stopnišču dobesedno pojahal, enako je naredil z mojim Taščinim jezikom, pa je to ful trpežna roža, sam ne za 6 kil težkega mačka ki uživa ob guganju sem in tja, dokler se seveda kaj ne zlomi.

Tko, da sem mnenja, da bi bilo bolj, da jelke sploh ne bi imeli. Sam mt itak ne bo hotla slišat zato. Pol bo pa skoz sam tečna k ji bosta dar mar nardila.
  • 0

#167 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 November 2011 - 01:27 AM

^ Pravi cirkus! laugh.gif

• 0

#168 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 November 2011 - 09:46 AM

Tudi moja Ayla obožuje jelko. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#169 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 November 2011 - 05:20 PM

IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#170 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 November 2011 - 09:34 PM

Joj, se ne spomnim, kdaj smo mi nazadnje imeli okrašeno jelko. ohmy.gif
Mi smo jo vedno imeli nekje od 26.12. do konca februarja, ker se je nobenemu ni dalo pol podirat, hahaha.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 27 November 2011 - 09:50 AM

Jst sm bla zadnjič v pro-maku na tržaški in imajo tam nekaj zelo lepih božičnih jelk razstavljenih, prav za oči napasit smile.gif

Meni so všeč zlate bunkice v različnih odtenkih in vmes kakšna rdeča ali pa oranžna (ena ali druga barva, ne obe), pa vijolično srebrna kombinacija mi je tut zlo všeč.
Ni mi pa všeč, če je vse enobarvno, ali pa srebrno-modra kombinacija mi je tudi preveč hladna, tut tistih "belih" lučk ne maram preveč, mi je bolj lepo če so rumene tongue.gif

Pa še tole moram povedati - fant me je pred 3 leti presenetil z božično jelko. V Lj je namreč nisva imela in zato je on kupil in postavil smrekco, dodal okraske, lučke, seveda ne da bi jaz karkoli vedela o tem smile.gif Zelo lepo presenečenje, res wub.gif No res pa je, da je izbral SIVO-MODRO kombinacijo bunkic in figuric (pri izbiri le teh se je tut zelo potrudil) in dodal "BELE" lučke biggrin.gif Ampak nič hudga, vseeno je blo to zeeeelo lepo od njega smile.gif Bom pa letos dodala vmes še kakšno vijolično smile.gif
  • 0

#172 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46026 posts

Posted 27 November 2011 - 11:37 AM

laugh.gif laugh.gif
IPB Image
IPB Image
  • 0

#173 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 27 November 2011 - 03:38 PM

Meni pa so te bele in črne umetne jelke ful grde. Zelene so mi najbolj všeč.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#174 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 November 2011 - 06:18 PM

IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#175 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 November 2011 - 09:43 PM

QUOTE(Kalypso @ 27. 11. 2011 - 11:37) View Post
IPB Image

laugh.gif thumbup.gif

• 0

#176 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 December 2011 - 11:56 AM

Kako lepo zavito! wub.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Mi vsako leto uporabimo ta rjav papir, pa potem obložiš s sušenimi pomarančami pa cimetovimi palčkami, pride ful lepo.
  • 0

#177 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 03 December 2011 - 12:10 PM

IPB Image

IPB Image
  • 0

#178 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46026 posts

Posted 11 December 2011 - 05:31 PM

laugh.gif
IPB ImageIPB ImageIPB Image

• 0

#179 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 December 2011 - 12:18 AM

QUOTE(Plain Jane @ 3. 12. 2011 - 11:56) View Post

Mi vsako leto uporabimo ta rjav papir, pa potem obložiš s sušenimi pomarančami pa cimetovimi palčkami, pride ful lepo.

Kje pa ga kupite?
  • 0
Viens, reste ici!

#180 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 12 December 2011 - 12:28 AM

To tudi mene zanima, ker velikokrat hočem v ta navaden rjav papir kakšno darilo zavit. Ga imajo v papirnicah prav v polah ali v roli? Nisem še nikjer videla.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users