Jump to content

Photo

Spreji za lesk las

• Please log in to reply
247 replies to this topic

#161 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 06 January 2006 - 01:47 AM

QUOTE(rea)
ja ne vem,sj ubistvu je res(kao blink.gif ) sam moja mami ma tud kratke pa ga uporablja,sj sprej ne ve a ga dajemo na kratke al na dolge lase a ne,tko,da je ubistvu full čudn!kr priznj!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

gre za to kje je efekt, ne kako se sprej počut (kaj ve, a se zaveda, al ima dušo ipd.)
biggrin.gif

ni pa pri kratkih prepovedan... sam tko, če Špela reče, da je kr vredu, ni pa ne vem kaj, to sam pove, da ni glih ne vem kaj efekta na kratkih laseh... kajnedalega

• 0
Posted Image

#162 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29709 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 January 2006 - 12:21 PM

[quote=Tanjci]

ja sej vidiš, da ni tolk efekta... zato ne rabi biggrin.gif

če bi imela dolge laske, bi ful hvalila IPB Image

peesda, ste me nategnile! zakaj niste prej povedale, da je to za dolge?! biggrin.gif tanjči, zakaj bi se pa rabla našpricat, ko pridem iz čajne hiše? sej tm ne smrdi po čikih, če sediš v nekadilskem rajonu. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#163 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 January 2006 - 12:23 PM

Špela sem ni prepovedan za kratke lase. biggrin.gif Fora je samo ta, da na dolgih ta sprejček ful nekak bolj pride do izraza ... bolj se opazi, no.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#164 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 06 January 2006 - 12:44 PM

QUOTE(* Šm3k|ca *)
men je najljubši....keune...brilliant sprej biggrin.gif biggrin.gif

To sem si hotla jaz kupit, pa sem se bala, da ne bo o.k., pol sem si pa kupla od Welle - Massive Shine on in od Shwarzkopfa - got2b glanz styling spray pa sem s slednjim bolj zadovolna.
  • 0

#165 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29709 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 January 2006 - 12:57 PM

[quote=Tanjci]
zaprav pa ful za čaj

IPB Image

LOL! biggrin.gif zdej sm dobra za več mescev, so bli pridni z darili ... biggrin.gif si bom lohk še kakšno kozmetično bedarijo zdej privoščila! biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#166 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 06 January 2006 - 03:08 PM

packe biggrin.gif zdaj ste še mene okužile in sem kupila tega gliss kur-jevega silk wink.gif
  • 0

#167 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 06 January 2006 - 04:01 PM

QUOTE(Chandra)
packe biggrin.gif zdaj ste še mene okužile in sem kupila tega gliss kur-jevega silk wink.gif

še hvaležna boš IPB Image
  • 0
Posted Image

#168 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 06 January 2006 - 04:53 PM

saj v to ne dvomim wink.gif
  • 0

#169 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 January 2006 - 08:35 PM

ne vem,res ne zatsopim efekta očitno.Res ne.Kako lahkot ako opazno sprej ne deluje oz. nima efekta na kratkih laseh rolleyes.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#170 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 08 January 2006 - 02:17 AM

QUOTE(rea)
ne vem,res ne zatsopim efekta očitno.Res ne.Kako lahkot ako opazno sprej ne deluje oz. nima efekta na kratkih laseh rolleyes.gif

men je pa čist logičn, vsaj kar se tiče svetenja.... šele dolg las, tko ko gledaš eno površino, se ta sveti. Pri kratkem lasu pa ne rata ta "površina" da bi lahko ocenjeval lesk las.

Recimo jst imam čist fotrove lase. Pa njegovi zgledajo čist brez veze, jst k sem imela pa dolge, se je pa videl, da je tak las (podedovan po njem) lep in da se sveti.

• 0
Posted Image

#171 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 08 January 2006 - 10:23 AM

Jst tud nimam prov dolgih las pa sem opazla razliko. Na otip so bli lasje res ful bolj mehki in lepši na izgled pa še dišal so, tko da se v vsakem primeru splača. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#172 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 January 2006 - 05:21 PM

tanjci,bejbi,jz res ne vem o kaki površini ti to bluziš...ta razlaga je čist brez osnove....kaka površina obstaja na dolgih,ki ne obtsja na kratkih....get real,no biggrin.gif očitno ena fora je,sam ne u tem biggrin.gif
  • 0

#173 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 January 2006 - 08:38 PM

Rea jst jo pa čist razumem in mi sploh ni jasno, kako da jo ti ne. Gre za to, da se na dolgih laseh, ki valovijo v vetru recimo, se premikajo ko hodiš veliko bolj vidi tisto lesketanje, ki pride do izraza pri premikanju površine, ko sonce posije nanjo iz različnih kotov in podobno, kot pa se to vidi pri enih kratkih laskih. Jst sm mela nekoč kar dolgo časa zelo kratke lase in jo popolnoma razumem kaj hoče povedat. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#174 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 08 January 2006 - 10:17 PM

QUOTE(rea)
tanjci,bejbi,jz res ne vem o kaki površini ti to bluziš...ta razlaga je čist brez osnove....kaka površina obstaja na dolgih,ki ne obtsja na kratkih....get real,no biggrin.gif očitno ena fora je,sam ne u tem biggrin.gif

QUOTE(DiLeMa)
Rea jst jo pa čist razumem in mi sploh ni jasno, kako da jo ti ne. Gre za to, da se na dolgih laseh, ki valovijo v vetru recimo, se premikajo ko hodiš veliko bolj vidi tisto lesketanje, ki pride do izraza pri premikanju površine, ko sonce posije nanjo iz različnih kotov in podobno, kot pa se to vidi pri enih kratkih laskih. Jst sm mela nekoč kar dolgo časa zelo kratke lase in jo popolnoma razumem kaj hoče povedat. wink.gif

yes I'm stupid IPB Image
  • 0
Posted Image

#175 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 January 2006 - 10:18 PM

Zakaj pa to zdej? biggrin.gif
  • 0

#176 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 08 January 2006 - 11:10 PM

QUOTE(DiLeMa)
Zakaj pa to zdej? biggrin.gif

ja no, men rea, da: kr neki bluzim, pa get real, pa da je trditev brez osnove, kar se men ni zdel... in ti si potrdila, da res nisem kr neki prjavla

zato ironično... da sem res stupid (sam zato ker rea tega ni razumela)

• 0
Posted Image

#177 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 09 January 2006 - 12:28 AM

lej tanjci,dj nehi skoz poudarjat,da pa rea spet tega ne šteka,pa unga ne šteka...,no biggrin.gif
sj nismo govorile sam o lesku-ampak tud o mehkobi,jz pa pač ne razumem zakaj bi se ne izrazla mehkoba na kratkih laseh zarad ene površine-lejo,lejo,sj si ti kr zapičla v ta lesk,jz sm pravm,da mislm tud mehkobo.jz pač še vedno milsm kar mislm,no in prosm če lahko to spoštujeta laugh.gif moja mami ma kratke laske pa ji ta sprejčk čist lepe nardi,pa babici tud!!!tko,da pač očitno so eni lasje bl dovzteni za lesk eni pa manj al kva!

k na spejcku tut pise da kao poprav strokturo lasu tm kjer je potrebna, in ne obtezuje lasu tm kjer ne rab dodatne nege
  • 0

#178 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 09 January 2006 - 10:23 AM

Joj ste smešne s te mu sprejčkam biggrin.gif

Rea, sj Tanjci je govorila o lesku in ne o mehkobi. Da lesk pride bolj do izraza na dolgih laseh.

Itak pa da mehkoba pri dolžini las nima nobene veze. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#179 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 09 January 2006 - 12:24 PM

QUOTE(rea)
lej tanjci,dj nehi skoz poudarjat,da pa rea spet tega ne šteka,pa unga ne šteka...,no biggrin.gif
sj nismo govorile sam o lesku-ampak tud o mehkobi,jz pa pač ne razumem zakaj bi se ne izrazla mehkoba na kratkih laseh zarad ene površine-lejo,lejo,sj si ti kr zapičla v ta lesk,jz sm pravm,da mislm tud mehkobo.jz pač še vedno milsm kar mislm,no in prosm če lahko to spoštujeta laugh.gif moja mami ma kratke laske pa ji ta sprejčk čist lepe nardi,pa babici tud!!!tko,da pač očitno so eni lasje bl dovzteni za lesk eni pa manj al kva!

k na spejcku tut pise da kao poprav strokturo lasu tm kjer je potrebna, in ne obtezuje lasu tm kjer ne rab dodatne nege

ti vprašaš, jst odgovorim, ti praviš da je moj odgovor kr neki, drugi da razumejo...

oprosti če si se tko počutla IPB Image sam če en drug prav, da razume, kaj sem mislila povedat pol... sej nima veze, sam nočem te pa zdej kej prizadet.... pa brez zamere oops.gif biggrin.gif

• 0
Posted Image

#180 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 09 January 2006 - 03:49 PM

ma,sj kul,sam ne mislt,da,če pač en ne šteka tvojga posta,da je pač ,...khm...karkol že,no.Ker sjs e ne gre tok o tem 'štekanju' ampak o strinjanju,jz se pač kle ne strinjam in pika. smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users