Jump to content

Photo

Spodnja frizura

• Please log in to reply
305 replies to this topic

#161 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 09 November 2006 - 06:02 PM

QUOTE(frcica @ 9. 11. 2006 - 17:16) View Post

Glede na to, Sončica, da je tema "spodnja frizura" vem o čem sem, pisala twisted.gif
Pa mnenje se tud lahko podaja, al moram mislit isto kot ti?

Ni potrebe, da bi mislila isto kot jaz, ni se ti treba počutit ogroženo..... twisted.gif

Še enkrat povdarjam, da si nisi natančno prebrala mojega posta, ki pravi:

''Da pa ne bom udrihala samo po Jetijih, naj povem, da so mi golice prav tako nagravžne Na črtico....delfina...golico...naj se brijejo...depilirajo...pulijo...voskajo...ali strgajo...LE ŽENSKE!!!''

Sem ga še enkkrat nalepla in citirala samo sebe, da ti bo ja jasno, kaj sm mislila, in da ni šlo za oseben napad!!! biggrin.gif

Torej: če bi dojela tako, kot je bilo že na začetku napisano, bi ugotovila, da imava kar se tiče moških, skupni lepotni ideal poraščenosti...in sicer...to, da...ne smejo biti pobriti na nulo! Hvala za razumevanje!!!! thumbup.gif

QUOTE(Jenna @ 9. 11. 2006 - 17:30) View Post

Se strinjam!
Kar me je spomnilo na tale rek: Če bi sodili po kosmatosti, bi bila ovca večji mačo od slona.

Faaaaaaaaak crkujem od smeha!!!!! woot.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#162 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 09 November 2006 - 06:06 PM

bi bila ovca večji mačo od slona.

thumbup.gif
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#163 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 November 2006 - 06:07 PM

No, hm zakaj pa bi odgovarjala samo na tvoj post? Ker nisem, govorila sem na splošno, če bi odgovarjala le tebi bi uporabila citiranje.
Zakaj bi se počutla ogroženo?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#164 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 09 November 2006 - 06:34 PM

QUOTE(_Sončica_ @ 9. 11. 2006 - 11:18) View Post

Me pa izredno preseneča, koliko žensk se dejansko ne 'pedena'....stvar si dnevno z veliko zgroženostjo ogledujem na fitnesu.... NO COMentO!!!! lart.gif

Meni je tudi gravžno gledat vso to kosmatijo.Pač različni okusi.
  • 0

#165 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 09 November 2006 - 06:48 PM

QUOTE(frcica @ 9. 11. 2006 - 18:07) View Post

No, hm zakaj pa bi odgovarjala samo na tvoj post? Ker nisem, govorila sem na splošno, če bi odgovarjala le tebi bi uporabila citiranje.
Zakaj bi se počutla ogroženo?

Uredu je.... twisted.gif
  • 0

#166 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 November 2006 - 06:50 PM

No, lepo da je. twisted.gif biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#167 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 09 November 2006 - 06:55 PM

QUOTE(frcica @ 9. 11. 2006 - 18:50) View Post

No, lepo da je. twisted.gif biggrin.gif

No fightin' . wink1.gif .... C' MON console.gif
  • 0

#168 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 November 2006 - 06:57 PM

QUOTE(_Sončica_ @ 9. 11. 2006 - 18:55) View Post

No fightin' . wink1.gif .... C' MON console.gif

kiss1.gif
  • 0

#169 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 09 November 2006 - 07:26 PM

QUOTE(_Sončica_ @ 9. 11. 2006 - 11:18) View Post
Da pa ne bom udrihala samo po Jetijih, naj povem, da so mi golice prav tako nagravžne twisted.gif Na črtico....delfina...golico...naj se brijejo...depilirajo...pulijo...voskajo...ali strgajo...LE ŽENSKE!!!
Pri ženskah pa kosmatulje v meni vzbujajo le asociacijo okusa in vonj po kislem....dugega si ne žaslužijo rtfm.gif
Me pa izredno preseneča, koliko žensk se dejansko ne 'pedena'....stvar si dnevno z veliko zgroženostjo ogledujem na fitnesu.... NO COMentO!!!! lart.gif

Sj uredu, samo jst se pa ne bi ravno strinjala s tabo, Sončica. Nikakor ne podpiram neke hude poraščenosti, ker to zgleda, roko na srce nagnusno, ampak ti si zgornje povedala na način, kot da je britje za žensko skoraj tako pomembno kot dihanje, brez tega pa ne gre. In a zdaj je pa vsaka ženska, ki se SLUČAJNO ni pobrila, se brije redko ali pa se sploh ne brije, že umazanka, packa in podobno?
Ok, brit se je treba, oziroma bolje rečeno je lepo in higienično, če se, ampak nikjer pa ne piše, da je to brez pardona nujno. Če se ženska ne brije, se pač ne brije, who cares. Če je sama zadovoljna s sabo in če tipa ne moti, zakaj pa ne. Itak je to stvar vsakega posameznika. Res ni lepo gledat na cesti, kako kateri kocine štrlijo izpod pazduhe, ampak če nje ne moti, ovkej. In če ni pobrita, še ne pomeni, da pa za ostalo higieno slabo skrbi. Britje je v današnjem svetu nujno, če si precej poraščena, ampak če pa kdaj slučajno nisi pobrita, te ma folk že lahko za packo...
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#170 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 10 November 2006 - 09:18 AM

QUOTE(MateYa @ 9. 11. 2006 - 19:26) View Post

In če ni pobrita, še ne pomeni, da pa za ostalo higieno slabo skrbi. Britje je v današnjem svetu nujno, če si precej poraščena, ampak če pa kdaj slučajno nisi pobrita, te ma folk že lahko za packo...

Hahaha točno moj point! Meni je britje stvar osebne higijene in od tega ne odstopam! twisted.gif

Meni so nepobrite ženske po večini packe....zakaj? Evo ti argument....ker jih pol na daleč voham po trolah k majo mestruacijo, pa se jim vse v vložkih paca!!! Fuj in fej.....!!! yucky.gif Če maš ti pač rada FULL BUSH...ok mej ga....sam men se pa tud obrne naprimer, ko grem na kak wc v fitnessu recimo, pa na školjki vidim al pa v njej 3 cm dlako!!!! Maaaaa ogabnoooo!!!!
Pa nisem rekla, da mora bit stroga golica, lahko je tud črtica, puščica, zvezdica al pa kjukast križ zarad mene....
Un stavek, ki govori o tem, da če tipu pač tko paše pa naj.....ok...pa naj sa pajsata in žmohtata skupi twisted.gif

Moj fant bi me lastnoročno podepiliral, če bi zarašena hodila po svetu, pa sm prepričana, da še kakšno tuki gor!!!!

Tud fantje športniki bi se strinjali z mano, da so pristrižene dlake ali pobrite bolj praktične, ker kasneje začneš bazdit....dlaka je prekrita z voskom podobni maščobi, ki olji dlako...IN TO SMRDI....bolj kot če si brez!!!!
Tistim, ki se pa ne umivajo pa itak ni pomoči...ampak tukaj o njih ni blo govora!!!!
  • 0

#171 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 10 November 2006 - 03:05 PM

QUOTE(_Sončica_ @ 10. 11. 2006 - 9:18) View Post
Meni so nepobrite ženske po večini packe....zakaj? Evo ti argument....ker jih pol na daleč voham po trolah k majo mestruacijo, pa se jim vse v vložkih paca!!! Fuj in fej.....!!! yucky.gif Če maš ti pač rada FULL BUSH...ok mej ga....sam men se pa tud obrne naprimer, ko grem na kak wc v fitnessu recimo, pa na školjki vidim al pa v njej 3 cm dlako!!!! Maaaaa ogabnoooo!!!!

Nisem rekla, da mi je všeč, če je ženska nepobrita, pravzaprav je tudi zame to bolj ali manj nagnusno, ampak če pa ni pobrita ali pa se sploh ne brije, se pa ne bom ubadala s tem. Zakaj bi se pa? Če jih vohaš, pač greš stran. Moj post je bil bolj mišljen v smislu, brezveze se je ubadat s tem, ali je nekdo v tvoji bližini pobrit ali ne, tako ali tako je to njegova osebna stvar. In zakaj bi se potem nad takim človekom zgražala? Pač grem stran in se raje ukvarjam s svojimi problemi.
In ne, nikakor ne podpiram kosmatulj.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#172 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts
  • Interests:svasta!

Posted 10 November 2006 - 04:58 PM

Če se ženska ne brije, se pač ne brije, who cares. Če je sama zadovoljna s sabo in če tipa ne moti, zakaj pa ne. Itak je to stvar vsakega posameznika. Res ni lepo gledat na cesti, kako kateri kocine štrlijo izpod pazduhe, ampak če nje ne moti, ovkej. In če ni pobrita, še ne pomeni, da pa za ostalo higieno slabo skrbi. Britje je v današnjem svetu nujno, če si precej poraščena, ampak če pa kdaj slučajno nisi pobrita, te ma folk že lahko za packo...

Ja, do neke meje razumem tvoj point!
Me je pa tvoje razmisljenje spomnilo na primer, ko se npr. na avtobusu poleti neka zenska prime pac za stango, ti pa si lahko lepo ogledas vse njene strlece dlake pod pazduho blink.gif (in poleti zasvicamo vsi)! Ona si sicer pravi: "Ah, saj mene ne moti!" ... Ja, moti pa lahko okolico!!! Ljudje smo druzbena bitja in zato smo si ustvarili nek bonton bivanja. Meni se zdi da neobritost take vrste (to je veeecdnevna neobritost) ne spada v meje bontona!
  • 0
Vse se da, samo hoct je treba!

#173 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 November 2006 - 06:06 PM

QUOTE(Pille @ 10. 11. 2006 - 16:58) View Post

Me je pa tvoje razmisljenje spomnilo na primer, ko se npr. na avtobusu poleti neka zenska prime pac za stango, ti pa si lahko lepo ogledas vse njene strlece dlake pod pazduho blink.gif (in poleti zasvicamo vsi)! Ona si sicer pravi: "Ah, saj mene ne moti!" ... Ja, moti pa lahko okolico!!! Ljudje smo druzbena bitja in zato smo si ustvarili nek bonton bivanja. Meni se zdi da neobritost take vrste (to je veeecdnevna neobritost) ne spada v meje bontona!

potemtakem naj se pod pajsko brijejo tut vsi tipi - pa jim to dopovej. in s tem, ko one nam 'kratijo svobodo dihat normalnen luft' (še sploh s(m)o ogroženi tisti, ki imamo nagnjenja k hitri omedlevici), mi njim 'kratimo pravico do tega, da so pač neobrite'. mislim, jaz po švicu smrdim tudi, če se brijem in umivam, jebiga, je pač 30+ stopinj in vročina na busu in ne nosim s sabo 3eh pakung deota. twisted.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#174 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 November 2006 - 06:08 PM

jaz mislim, da ni neka stvar ustvarjena kar tako za brezveze in da ima vse svoj namem. tudi dlake nečemu služijo. pri nas se ljudje brijemo ok. dvajset let, dlake pa spremljajo človeka že od njegovega nastanka. bo že finta v nečem, ne? smile.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#175 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 10 November 2006 - 07:56 PM

QUOTE(Pille @ 10. 11. 2006 - 16:58) View Post

Itak, sej se zastopimo, jst sem hotla samo povedat, da se pač ne obremenjujem s tem, če srečam neko žensko nepobrito, pač jo odmislim, naj se briga zase, jst se bom zase in se zato ne bom neki zgražala, kaka svinja je. Preprosto ne razmišljam o njej, ane.
Sama se seveda nikoli ne bi pojavila v javnosti z nepobritimi pazduhami, sploh če bi imela majco brez rokavov. In seveda ni nobenih kosmatih pajsk lepo gledat, ampak saj pravim, vsak se bo bril, kakor se bo hotel. Zame je pomembno samo to, kako bom sama za to skrbela.

wink.gif wink.gif thumbup.gif

• 0

Bill Bullard

#176 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 10 November 2006 - 09:06 PM

jaz pa tudi ne razumem kak to da si nekdo ne pobrije pazduh ali tam spodaj,sicer je njihova stvar ampak vseeno mi ni jasno, sem velik pristaš britja/depiliranja/voskanja, karkoli samo da ne vidim dlak, moj tip bo in je pobrit ,hvalabogu tudi pod pazduho si pobrije
Je pa res da vem za dva primera znank ,ko sta enkrat omenile da si sploh ne brijeta lule, ne morem si pomagat ampak vedno ko ju srečam se spomnim na to slap.gif
  • 0

#177 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2006 - 09:14 PM

QUOTE(TiTa @ 10. 11. 2006 - 21:06) View Post
Je pa res da vem za dva primera znank ,ko sta enkrat omenile da si sploh ne brijeta lule, ne morem si pomagat ampak vedno ko ju srečam se spomnim na to slap.gif

Te ful razumem. laugh.gif

Je pa res, da je tole že privzgojeno (pozabimo zdaj, da se vse več ljudi odloča za odkocinjavanje zaradi higienskih razlogov)... da ženske morajo biti obrite/depilirane/epilirane (pazduhi, fufla, noge), če ne so nesnage, nemarnice, zanemarjenke, preprosto umazanke (takoj dobimo tole asociacijo, tudi jaz, priznam). Da pač kosmata ženska je nujno smrdljiva in umazana, odkocinjena pa nujno ultra skrbi za higieno in je vsa dišeča.
Pri moških pač ni tako... sicer se čedalje bolj tole mišljenje uveljavlja tudi pri moških, ampak načeloma se od njih ne pričakuje, da bodo pobriti. Od žensk pač. Vsekakor so tule dvojna merila. Ker ženska noga pač ne izgleda lepa (tudi v mojih očeh ne, seveda), če je kosmata - ampak to imamo privzgojeno, da je to pač grdo in ne lepo... če me kdo sploh šteka, kaj mislim povedat. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#178 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 November 2006 - 09:35 PM

jenna, jaz štekam, kaj češ povedat (pa mislim, da bodo drugi tudi, saj je čeisto razumljivo napisano). meni to ni privzgojeno, ker si moja mati ni nikoli brila nobene kocine in pač nisem s tem gor zrasla in sem si začela odstranjevat kocine tam nekje po puberteti (17, 18). in res lahko rečem, da sam zaradi mojega interesa, nisem mela tega že a priori od doma vcepljenega pa tut vmes sem mela že kakšno razmerje, pa sem pač bla kosmata in ni blo s tem problemov. meni dlakavost sama po sebi ni ne grda ne umazana ne nehigienska - mislim, ne morem na podlagi tega sodit človeka, da je zanemarjenec. nisem baš obsedena z razdlačenostjo, jo pa preferiram.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#179 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2006 - 09:51 PM

Marsikdaj je kaj razumljivo napisano, pa noben ne razume oz. noče razumet. ;p
No, jaz sem mislila, da to imamo privzgojeno oz. vcepljeno v glavo tudi s strani svakojakih medijev, ipd. Od doma tudi jaz nimam tlko, čeprav se spomnim iz ranega otroštva, da je takrat že mama letala z depilacijsko kremo na nogah naokoli. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#180 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 10 November 2006 - 10:22 PM

... In a zdaj je pa vsaka ženska, ki se SLUČAJNO ni pobrila, se brije redko ali pa se sploh ne brije, že umazanka, packa in podobno?
Ok, brit se je treba, oziroma bolje rečeno je lepo in higienično, če se, ampak nikjer pa ne piše, da je to brez pardona nujno. Če se ženska ne brije, se pač ne brije, who cares.

Oprosti, ampak higiena in britje sta različna pojma. Dejansko zaradi se zaradi britja še povečajo možnosti infekcij in sploh tiste občutljivejše bolje, da se ne brijejo. je mela moja sošolka zarad teh pen in podobnega, ki jih pri britju uporabiš non stop vnetja.Pa se je nehala brit in glej vraga-zdaj ma mir. wink.gif

Dosti ginekologov ne podpira britja, ravno iz higienskih razlogov.
  • 0
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users