Jump to content

Photo

Varanje

• Please log in to reply
246 replies to this topic

#161 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 28 June 2009 - 12:11 PM

Ok noo, a sm komu kej nardila kle gor? Ane.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#162 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 June 2009 - 12:17 PM

Pa kaj zdej u luft skačeš, sej te noben ne križa. Pač nekateri so povedal svoje mnenje, sprejmi kritiko, kaj nej ti rečem. Al pa vsaj kaj konstruktivnega napiši. Sej ti je bilo verjetno že pri vsem pisarjenju postov lahko jasno, da ne bo vsem všeč.
  • 0

#163 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 June 2009 - 12:53 PM

QUOTE(Sally @ 28. 6. 2009 - 11:04) View Post

Pozabila si da je mladoletna stara 15 (al 16 let) in da zveza, ki jo ma sigurno ni zveza, v kateri bo ostala in imela otroke. Poleg tega ni nič resnega.

Tak da jaz mladoletni nimam kej za rečt. Sama sem bla ista v tistih letih, pamet jo bo srečala ko bo starejša, do zdej nej se pa zabava. Dovolj je da ve, da je to kar počne...narobe.

WORD.

Zato pa so te začetnme veze, da malo vidiš kaj to sploh je, kaj ti ugaja in kaj ne, kako se počutiš v taki in drugačni vezi itd.

Zdej se bo itak 134 forumašic najdlo in napisalo, da one pa nikdar niso ble take, pa da je bla že prva veza čisto "perfektna" itd, sam še vedno ne odstopam od mnenja. Pač spoznavaš se s partnerstvi, spolnostjo in vmes kdaj pa kdaj pokiksaš.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#164 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 28 June 2009 - 12:56 PM

...pamet jo bo srečala ko bo starejša, do zdej nej se pa zabava

žalostno je, da je oblika zabave varanje smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#165 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 28 June 2009 - 12:57 PM

Lahko se zabavaš tudi, ne da se vežeš. laugh.gif Sicer pa ne vem kaj ve smatrate kot zvezo. Jaz npr. za zvezo ne smatram tega, da ga dva teden dni zaporedoma šmirata.
  • 0

#166 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 June 2009 - 01:23 PM

QUOTE(Nincha @ 28. 6. 2009 - 13:56) View Post

žalostno je, da je oblika zabave varanje smile.gif

Pod zabavo sem mislila njene zveze.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#167 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 June 2009 - 02:06 PM

let her be
men je čist všeč da dela tko kot dela, dokelr člouk stoji za tem je kul.

da ni to pol ala tist k sm učer v štacuni dožvela:
maaami men je pa ta majčka všeč pa SPLOH ne vem zakaj. kok si lah še bl glupa da ne veš zakaj, pač ti je všeč.
mladoletna pa tud ve zakaj je to nrdila in še tok bl supr
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#168 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 28 June 2009 - 02:16 PM

Pa sej nej ona dela kar hoče, mi je čist vseen, pač jst ne odobravam varanja, ne sam z njene strani ampak od nikogar. Sej bo to en enkrat njej naredu pa bo vidla kok je fajn. Pa to velja za USE k varajo, ne sam zanjo pa Mladoletna ne spet neki bit užaljena k noč nočm teb osebno ampak velja to nasplošno. rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#169 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 June 2009 - 04:16 PM

Meni se tut zdi malo bedno, da ste se zdaj na njo obregnile. Saj vem, da govorite nasplošno ampak omenle ste tudi njo. Napisala je spoved, nikogar ni vprašala za komentar in res nevem zakaj se čutite poklicane, da ji solite pamet. Pustite jo. Stara ja 16 let naj eksperimentira. Pa ja vem, jaz sem samo leto dni starejša in nič pametnejša in bolj izkušena. Tak kot je rea rekla : Let her be.
  • 0
Viens, reste ici!

#170 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 28 June 2009 - 04:23 PM

Jao ste nardile cel halo zarad tega...
Definitivno ne odobravam takšnega početja. Sama sem mnenja, da je karma itak karma in kar skuhaš tudi poješ. Alkohol ni bil še nikoli izgovor, da bi se lahko kušvala z drugim.
Če bi si že zaželela drugega, bi raje fanta pustila pa "probala" z unim. Ker pa se zavedam, kaj imam, tega ne bom naredila...
  • 0

#171 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 June 2009 - 09:11 AM

meni so pa izjave tipa 'boš ti že vidla, k bo to en tebi naredu' tok mimo, da sploh povedat ne morm. kot da bi se v njih skrivala neka tiha tiha privoščljivost, češ, naj se to naredi še komu drugemu, ker je mene bogo revo tok zabediralo. rolleyes.gif osebno mam manjšo mero tolerance do onih, ki varanje odpustijo in furajo naprej kot do tistih, ki varajo.

apriori človeku ne postavljam pogojev, češ, da me ne sme varat, ker ga čaka to in to - pričakujem, da mu je to že jasno, če se mava namen spuščat v neke resne zveze. če se pa pač zgodi, se pa zgodi, sej smo ljudje. men ni sam pi*zda, ki se ne zna/noče kontrolirat, pač želja in sla momentalno zamglita um in zdravo presojo laugh.gif, drugo pa je, da se vara načrtno in hote. ne rečem, da bi katerokoli varianto odpustila, ne vem, ni se mi še zgodil. ampak se zdej tresem v kotu in čakam, da se mi bo. laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#172 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 June 2009 - 03:33 PM

QUOTE(rea @ 28. 6. 2009 - 15:06) View Post

let her be
men je čist všeč da dela tko kot dela, dokelr člouk stoji za tem je kul.

Sori, sam to pa mi je tak bedast stavek, da groza.

Kot da hočeš rečt, da lahko človek dela karkoli in je vse kul, samo da stoji za tem.
Fentaj koga, no biggy, samo glej da veš kaj delaš in zakaj to delaš ter stojiš za tem.

Pa jaz se sploh s tem nočem obregnt ob Mladoletno, zarad mene lahko ofne bordel če ji paše, tud nimam nič proti njej.
Samo stavki kot 'stara je 16, naj eksperimentira' mi grejo pa na živce. Res je, naj eksperimentira, samo ne na račun drugih oz. za hrbtom svojega fanta.
Meni leta sploh niso važna, če sta se zmenla, da fiksno hodita, naj se potem to nekak upošteva - je pa še ful mlada punca in če vidi, da nekak ni za resno zvezo, ni s tem tud nič narobe.
Pač se nekateri vaši komentarji slišijo tko, kot da lahko do določenega leta delaš vse kar hočeš in se požvižgaš na posledice samo zato, ker si PAČ mlad in eksperimentiraš.

Pa še enkrat poudarjam - Mladoletna, nimam nič proti tebi, se mi zdiš čist fajn punca.
Tudi mislim, da ne smeš človeka sodit samo po enem dejanju in konec koncev res nisi na zatožni klopi.
Samo nekateri stavki v zvezi s to polemiko so me malo pogreli in sem enostavno morala nekaj napisat.

QUOTE(Špela @ 29. 6. 2009 - 10:11) View Post

meni so pa izjave tipa 'boš ti že vidla, k bo to en tebi naredu' tok mimo, da sploh povedat ne morm. kot da bi se v njih skrivala neka tiha tiha privoščljivost, češ, naj se to naredi še komu drugemu, ker je mene bogo revo tok zabediralo. rolleyes.gif

Špela, jaz priznam da sem do določene mere privoščljiva (kot tudi ne verjamem, da obstaja človek, ki nikoli ni). Nekomu, ki dosti vara in se požvižga na čustva partnerja oz. si brez večjih zadržkov dovoli, da se mu večkrat 'zamegli razum', privoščim da se mu vse vrne. Privoščim mu, da se enkrat noro zaljubi in je potem sam tako prizadet, ker se mi zdi, da nekatere edino to res izuči. To seveda govorim za tiste, ki res večkrat prevarajo in jim niti ni hudo žal oz. se mogoče celo sklicujejo na stavek 'kar ne veš, to ne boli'.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#173 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 29 June 2009 - 03:39 PM

QUOTE(Špela @ 29. 6. 2009 - 10:11) View Post

meni so pa izjave tipa 'boš ti že vidla, k bo to en tebi naredu' tok mimo, da sploh povedat ne morm. kot da bi se v njih skrivala neka tiha tiha privoščljivost, češ, naj se to naredi še komu drugemu, ker je mene bogo revo tok zabediralo. rolleyes.gif osebno mam manjšo mero tolerance do onih, ki varanje odpustijo in furajo naprej kot do tistih, ki varajo.

O fak rolleyes.gif Ni NOBENE privoščljivosti, gre sam za to da folk k vara ne misl na svojga partnerja, ker če bi ne bi naredu tega. Ne pomisl na to kako ga bo stem prizadel, pa ne glede na to a si skupi en tedn alpa eno leto to boli. In si ful sebičen in ne pomislš na nekoga, k naj ti bi velik pomenu (pa ti očitno ne, če ti je tok useen da ga przadaneš). In zato pravm da k ti varaš ti je itak nekak vseen. K pa teb en to nardi nazaj pa šele vidš kaj si tut ti nekomu delu, pa kok je nekdo zard tega trpeu. Krneki ej rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#174 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 13 August 2009 - 08:10 PM

waa js pa ne štekam kok lahk nekateri tipi tok lagano varajo punce k jih majo že več kt leto. in ti skrivajo to da jih majo + po treh dneh rečejo d te majo radi. ja to se mi je zgodilo najmanj 5x. in pol si najd resnga tipa. wtf zaka js vedno na take naletim? huh.gif verymad.gif
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#175 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 18 August 2009 - 08:25 AM

Za moje pojme varanje pomeni, da nekaj v zvezi ni vredu. Če te partner prevara potem te že nima dovolj rad. Mene bi pobralo od žalosti, da bi to svojmu fantu nardila.. Seveda pridejo skušnjave, pride fant k mi je že dolg po malem všeč in hoče zabluzit z mano, jst pijana pa vse - pa NE, nism tega nardila.. Preveč rada imam fanta, da bi ga razočarala in to še na tko grozen način.. Tudi on je takšnega mišljenja. Bil je že prevaran in mi je rekel že na začetku zveze, naj mu tega ne nardim še jst, če mi bo kdo drug všeč, bo zastopu če mu razložim in končava - samo naj ga ne prevaram, če ga mam vsaj mal rada. In če sam pomislm kako bi mu blo, če bi mu to nardila me je groza..
Ravno zaradi tega menim, da če je nekdo v zvezi varal, potem ta ne ljubi dovolj. Če je to na začetku zveze mogoče še obstaja rešitev - takrat namreč nisi še tko zlo navezan in je še čist osnovna stopnja zveze k se s partnerjem še ne poznaš dovolj.. takrat se še da rešiti zvezo. Če pa se to zgodi po dveh, treh letih.. Potem mislim da je to samo znak da je čas da se zveza konča.

Prebrala sem, da je mladoletna varala - ne vem koga ne nič.. Samo mladoletna, lej, če je to neka na pol zveza, kjer bi tvoj fant če bi to izvedel rekel samo - ah boli me, bom pa drugo našel.. potem je mogoče še malenkost razumljivo. Mlada si pa vse, pa če nista dolgo skupaj najbrž še ne veš kaj pomeni prava zveza in ljubezen in te meče sem ter tja.. Ampk če pa imata s fantom ki si ga prevarala resno zvezo potem se mi pa ne zdi to ravno pošteno od tebe. Razmišljaj o čustvih drugih, ko jim kaj takšnega narediš.. Pomisli, kako bi se ti počutila na njihovem mestu.. Če si za resno zvezo, bodi v njej... če nisi končaj in bluzi z drugimi.. Ne mešaj tega. Mogoče si sedaj res še malo mlada, da bi vse to tko resno vzela, ampk za vnaprej, razmisli o tem.. Pa brez zamere, lej nočem te napadati - samo lepo ti hočem razložit, da imamo vsi ljudje čustva in ni pošteno da se na to ne oziramo..
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#176 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 19 August 2009 - 01:58 AM

QUOTE(Kalypso @ 27. 6. 2009 - 19:40) View Post

Če si v nekom v zvezi in če imaš tega nekoga res rad, mislim, da lahko najdeš nekje dovolj volje, da premagaš skušnjavo po drugem/drugi. Seveda, tudi ko si v zvezi, nisi imun, se ti hitro lahko zgodi, da te kateri/katera zmeša. To se dogaja večini ljudi. Se je tudi meni že zgodilo, čeprav svojega fanta ljubim in sem v zvezi zadovoljna. Priznam. Ampak ko pomislim na to, kaj mi pomeni najin odnos, vem, da ne bom tega skupaj uničila samo zato, da bi potešila svojo trenutno zatreskanost, privlačnost ali kakorkoli bi že to poimenovala. Ni vredno, ker bi trpela oba. Navadno takšne pa vsaj pri meni take zatreskanosti pridejo in grejo. Če bi slučajno bila kakšna močnejša, mislim, da ne bi varala. Bi raje prej končala zvezo. Se mi ne bi zdelo fer do fanta. Z varanjem mislim, da bi porušla vse kar imava, uničila vse lepe stvari, ki sva jih skupaj doživela.

To mi je pa tak noro dobro napisano. Res vau Kalypso worship.gif strinjam se z vsem. Ful si realna.
  • 0
Memento mori.

#177 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 August 2009 - 06:43 AM

Jaz ne bom rekla da ne bi prevarala.
Ker to enostavno ni res.
Do zdaj so me moji "nikoli ne bom" še vedno udarili po glavi, in bogsivedi kaj ima Božanstvo še v načrtih zame.
Zato bom rekla samo: Trenutno ne vidim priložnost/želje/osebe, ki bi me tako prepričala da bi šla varat.
Če se najde.... jebiga.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#178 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 August 2009 - 07:42 AM

Joj ne ne simonchy, nč nimam s tistim, joj. Me je kr šokiral smile.gif. Sam še enkrat sem ga vidla in se sploh nisem pogovarjala z njim, haha, čist namrdnjena laugh.gif . Če bi pa še kj blo, potem pa ne bi bla več s Pjem. Samo tist fant je itak svinja od njih, izredno priložnostno vse vzame. No vglavnem, do njega ne čutim like 0 smile.gif . Včeraj sem se hotla priimka spomnit, pa je po določenem času samo do imena pršlo laugh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#179 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 May 2012 - 10:18 PM

Članek o zvestobi in varanju

Zvestoba je preizkus odraslosti in zrelosti

http://www.viva.si/M...sti-in-zrelosti
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#180 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 May 2012 - 11:17 PM

Drugo skupino sestavljajo funkcionalno neodrasli posamezniki, katerih značilna značilnost je, da pri izbiranju med "fajn" in "prav" vedno izberejo "fajn". In ker je varanje praviloma bolj "fajn" kot zvestoba, seveda izberejo varanje, tovrstno prakso pa opravičujejo z obravnavanjem zahteve po zvestobi kot nesmiselnega mita.

Podpis!
S takim človek nimam jaz kaj za počet. Meni je varanje na nek način tudi bežanje pred odgovornostjo.

Če je namreč oseba funkcionalno odrasla, bo, kot smo že omenili, pri izbiranju med "fajn" in "prav" izbrala "prav".Povedano drugače: pri izbiranju med dolžnostjo in ugodjem bo izbrala dolžnost. V tej optiki pa izbor "fajn" ne pomeni kar nečesa, pač pa dokaz o nezmožnosti osebe, da bi ravnala tako, kot je prav.

Bi pa rada še dodala to, da sem jaz nasploh v življenju vedno bolj usmerjena v to kar je "prav" in ne v to kar je "fajn". Tudi pri drugih stvareh. Nekateri posamezniki pa res niso in to se najbrž dejansko povezuje.

• 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users