Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#161 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 25 January 2007 - 08:14 PM

Claudija, meni osebno si bolj všeč blond ...pa tudi temna si lušna smile.gif

sicer pa se od likanja res zelo hitro uničijo, jaz sem si kakšne tri tedne likala, in od takrat mam cepke na koncih ermm.gif

tudi meni se je tista zeloo temna rjava že skoraj čist sprala, pa sem v dilemi, če bi se prefarbala lia ne hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#162 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 January 2007 - 08:23 PM

Claudija, na blond lahko prides postopoma s pramencki, tako nebos ful unicla las, pa se fajn se bojo prelival. je pa res, da traja malo dlje, da pride lepa barva ven. al se pa s peroksidom postrihras pa barvo cez
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#163 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 25 January 2007 - 08:32 PM

Samo s peroksidom ful uničim ne ? Tako da raje s pramenčki pa prelivi.. pa se ti zdi da mi bo pasalo ?

mLadoLeTna če si boš zdaj likala se mi zdi da si nebi rabla barvat las za brezveze ker imaš fuul lepo naravno barvo.. da si neboš las uničla tako kot jas.. ful ti bo žal ! =/
  • 0
Memento mori.

• Guests

Posted 25 January 2007 - 08:33 PM

QUOTE(Kalypso @ 22. 11. 2006 - 16:39) View Post

ali pa podobno v daljši izvedbi:
IPB Image

Ej, a mislite, da ma Sandra Bullock umetne zobe?? hmm.gif ermm.gif

Saj vem da je strasen OT, ampak tk mi je oci zdaj padlo, da ne morm ne vprasat smile.gif
  • 0

#165 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 January 2007 - 08:38 PM

jah, kaj pa vem. js sm se kake 2 tedna nazaj iz temno rjave pofarbala na blond. prvo sm mela peroksid gor 2 uri, pol mi je pa dou gor se "zlato" farbo. las niti nimam tok unicenih, opazam da so mal bolj suhi, dam pac vec silikona pa kremic gor. zdej ce mas mocne, goste lase pa jih ne likas, ti priporocam da kr s peroksidom poskusis. ce se ti pa zdi, da tvoji lasje tega ne bi prenesli, pol pa prameni. men se zdi, da bi ti se najbl pasala kaka svetlo rjava oz temno blond barva, neki tazga kokr ma beyonce
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#166 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 25 January 2007 - 08:50 PM

QUOTE(Claudija @ 25. 1. 2007 - 20:32) View Post

Samo s peroksidom ful uničim ne ? Tako da raje s pramenčki pa prelivi.. pa se ti zdi da mi bo pasalo ?

mLadoLeTna če si boš zdaj likala se mi zdi da si nebi rabla barvat las za brezveze ker imaš fuul lepo naravno barvo.. da si neboš las uničla tako kot jas.. ful ti bo žal ! =/

a naj ne bi blo tko, da GaMa zelo mal uniči ? laugh.gif
  • 0

#167 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 January 2007 - 09:02 PM

Ja,baje.No sj jz niti nimam uničenih,prej mam od tega k že 1 let nism bla pr frizerju,omg-,no ja...ne,ne uniči,še svetjo se,pa celo ioni fajn vplivajo tko piše.Sam pač morš met kremco za lase valda prej gor predn likaš
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#168 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46017 posts

Posted 25 January 2007 - 11:39 PM

Claudia, meni se pa ta sprana črna zdi čist ok barva. Meni si bila veliko bolj všeč kot črnolaska. wink.gif
  • 0

#169 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 January 2007 - 12:54 PM

QUOTE(rea @ 25. 1. 2007 - 21:02) View Post

Ja,baje.No sj jz niti nimam uničenih,prej mam od tega k že 1 let nism bla pr frizerju,omg-,no ja...ne,ne uniči,še svetjo se,pa celo ioni fajn vplivajo tko piše.Sam pač morš met kremco za lase valda prej gor predn likaš

katero zaščito ti uporabljaš ?
  • 0

#170 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 January 2007 - 01:29 PM

meni je ta sprana črna najlepša. črna mi pa ni ok. se mi zdiš prenežna za tako močno barvo.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#171 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 January 2007 - 01:36 PM

Jaz ti predlagam, da kupiš temno rjavo, pa boš v bistvu tudi črna, ampak bo izgledalo bolj naravno. Drugače pa - črna ti paše 100x bolj kot blond.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#172 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 26 January 2007 - 05:53 PM

QUOTE(piko*biko @ 25. 1. 2007 - 20:38) View Post

jah, kaj pa vem. js sm se kake 2 tedna nazaj iz temno rjave pofarbala na blond. prvo sm mela peroksid gor 2 uri, pol mi je pa dou gor se "zlato" farbo. las niti nimam tok unicenih, opazam da so mal bolj suhi, dam pac vec silikona pa kremic gor. zdej ce mas mocne, goste lase pa jih ne likas, ti priporocam da kr s peroksidom poskusis. ce se ti pa zdi, da tvoji lasje tega ne bi prenesli, pol pa prameni. men se zdi, da bi ti se najbl pasala kaka svetlo rjava oz temno blond barva, neki tazga kokr ma beyonce

Ja mam močne pa goste samo likam si jih tud. Pa meni se zdi da bi se mi fuul uničli če bi tak nardila sad.gif jaz sem v enem letu iz naravne svetlo rjave barve pobarvala na blond, mi je prišlo rumeno, sem si dala 2x blanž pramene gor potem sem se še 1x na blond pobarvala potem pa še na črno. In to vse v 4 mesecih down.gif Moji lasi nebi več prenesli biggrin.gif

• 0
Memento mori.

#173 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 January 2007 - 01:24 PM

Nevem sicer kam bi tole popnla.. Našla sem eno krasno stran, totalno namenjeno negi las, nasveti, oblikovanje, svašta. Je v angleščini, lepo pregledna.

http://beauty.ilovei...ir-secrets.html
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#174 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 January 2007 - 06:34 PM

Upam da tole pišem v pravo temo.=)
Ali se kateri kaj sanja kako bi oblikovala takšno pričesko? (slike spodaj) Predvidevam da navijalke?

IPB Image

IPB Image

Klik (slika je velika)

• 0

#175 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 28 January 2007 - 06:56 PM

jp baje de tak efekt nrdijo gumijaste navijalke. jst jih mam še namen sprobat (pomoje lohk sam upam na tak efekt ker s figarom mi ne rata skor nč ker mam goste pa ful težke lase mi je frizerka rekla)
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#176 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85896 posts

Posted 28 January 2007 - 08:29 PM

Ja, s penastimi bi se dalo. Bolj debelimi.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#177 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 January 2007 - 09:17 PM

Hvala, bom sprobala.=) Kje se jih pa da nabaviti? Müller? Ali katera ve približno ceno?
  • 0

#178 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 29 January 2007 - 12:25 AM

kakšni bi zgledali lasi če bi dala na blond gor črno peno-neke pramenčke ali en pramen al spodnji del čupe črno al nekak tak...

a bi pena prijela?
  • 0

#179 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 January 2007 - 01:45 PM

uuu, kokoš moja! A se nisi ti ostrigla na paž? Dej, ful bi rada vidla kak zgledaa, škljocn photo.gif se enkrat, biteee biitešon, for mi??
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#180 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 29 January 2007 - 01:48 PM

QUOTE(kokoška @ 29. 1. 2007 - 0:25) View Post

kakšni bi zgledali lasi če bi dala na blond gor črno peno-neke pramenčke ali en pramen al spodnji del čupe črno al nekak tak...

a bi pena prijela?

morala bi si res natančno, drugače bi izpadlo lisasto, glede na to da je velik barvni kontrast. poskusi za začetk samo en pramen nekje pod lasmi, da se ne bo videlo, če kaj zmučkaš.=) Če si boš pa celo glavo pa obvezno razčesuj in nanašaj z glavnikom in se drži navodil na peni.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users