Posted 13 May 2012 - 10:13 PM
Ful so dobr zrihtal Matijo, medtem ko mi preobrazba Gašperja ni tako všeč, je prej bolje izgledal - priredba mi tudi ni bila preveč všeč, je originalna verzija mnogo boljša. Vseeno sem vesela, da je šel naprej, ker je njegov glas res top of the top.
Gal se mi je zasmilil, ker mi je res en tak vredu dečko, dobra dušica in bi mu privoščila, da gre naprej - njihov prvi nastop mi je bil res ful všeč. Po drugi strani pa ne bi bilo toliko fer do Alme, da jo izločijo, ker res obvlada. Mi je že malce bolj všeč, ker se je nekoliko odprla danes, ni bila tako hladna. Plus njen zadnji nastop me je navdušil, več kot očitno je bilo, da ga je zapela z vsem srcem.
So pa očitno malce slabo organiziral vse skupaj, matrice pa to, ni bilo fer, sploh do Ajde.
In še nekaj kar se tiče Matije - ful mi je všeč njegov videz, kar se pa nastopanja tiče me je pa malo razočaral, prej mi je bil res všeč njegov stil, njegovo norenje po odru, interpretacija, odštekanost, pasalo mu je to in zdi se mi res narobe, da ga je Jadranka postavila v situacijo, ki mu "ne pristoji".
Je pa imela Jadranka na koncu res težko delo, ji ne privoščim.