Jump to content

Photo

Kateri proizvodi so naj, naj in vas niso razočarali??

• Please log in to reply
327 replies to this topic

#161 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 17 June 2006 - 08:38 PM

QUOTE(sonchika)
Deo Neutro Roberts. Edini, ki je res odličen in učinkovit.

Si že probala novega od Nivee- Pearl and Beauty? Meni je ta res the best. tongue.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#162 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 17 June 2006 - 08:54 PM

QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(sonchika)
Deo Neutro Roberts. Edini, ki je res odličen in učinkovit.

Si že probala novega od Nivee- Pearl and Beauty? Meni je ta res the best. tongue.gif

je men tut... wink.gif .... drugač pa me tut nikol niso razočarali izdelki o Labelle
  • 0
Memento mori.

#163 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 June 2006 - 09:14 PM

lushev almond butter
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#164 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2006 - 09:19 PM

[quote=Špela]lushev almond butter
Kaj je pa to za reč? IPB Image

biggrin.gif:D
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#165 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 28 June 2006 - 09:29 PM

[quote=Jenna][quote=Špela]lushev almond butter
Kaj je pa to za reč? IPB Image

biggrin.gif:D[/quote]

[quote]potrdile so se govorice, da se gumback express smoothieja ne dobi več. nadomestilo zanj je almond butter, ki mi ga je seveda zreklamirala kot boljšega, ipd ... stvar ne zgleda preveč lepo, kot kakšna klada šote. Very Happy zapakirano v totalno odurno pakungo iz plastike (kot če grem na delikateso po pol kile francoske solate). diši božansko, mene spominja na vonj čokoladnega biskvita z rumom. najprej sem bila skeptična, ker zgleda tko kot ena trda žajfa, potem sem si pa milostno pustila zmočit roko in ko ga je zajemala iz testerja, sem vidla, da je dejansko full kremna reč. včeraj sem ga že sprobala pod tušem in je res krasen, premaga gumbacka. nanaša se preprosto (je pa res, da zna bit mal packarije, ampak se lepo spere tako s kože kot s tuša), ni pregrob, kožo dejansko nahrani (kakavovo, kokosovo, karitejevo maslo, olje mandlja). meni je krasna stvar, priporočam. edino embalaža bi bla resnično lahko malo uglednejša - jaz ga bom probala stlačit kar v dobro pomit lonček od gumbacka. cena za kilo je 12k, najmanjši narezan kos je bil 210 g (2k in pol). wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#166 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2006 - 09:47 PM

IPB Image

A to je to..... tnx za tale opis. Ma groza no, zdaj me je že Lush čisto obsedel. biggrin.gif Zanima me, če se tale reč hitro pokvari, mi deluje nekako hitro pokvarljivo oz. za met v hladilniku ali se nemara motim..... biggrin.gif Pa nekako drag se mi zdi. ermm.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#167 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 28 June 2006 - 09:54 PM

sicer js nisem nobene pomaranče gor dobila .... jaz ga mam v lončku v omarici v kopalnici že kar nekaj časa in ni nič narobe. mislim pa, da ne bi blo napak, ako se ga hrani v hladilniku. jaz ga bom vsekakor še kupila, mi gre prejšnji kos že h koncu.
  • 0

#168 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2006 - 10:07 PM

.
A to si kupila kao najmanjšo količino? Se fajn peni? Meni je zadnjič ponujala v res zelo neuglednih posodicah (njihova ideja o embalažah mi nikakor ni všeč, imam rada lepo zapakirane reči) tele kremne zadeve, ful so dišale, samo nisem kaj preveč spraševala, ker potem ne bi šla ven iz trgovine cel dan po moje. Bi fant še res začel zavijat z očmi. biggrin.gif

.
  • 0

#169 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 29 June 2006 - 07:50 AM

QUOTE(Jenna)

A to si kupila kao najmanjšo količino? Se fajn peni? Meni je zadnjič ponujala v res zelo neuglednih posodicah (njihova ideja o embalažah mi nikakor ni všeč, imam rada lepo zapakirane reči) tele kremne zadeve, ful so dišale, samo nisem kaj preveč spraševala, ker potem ne bi šla ven iz trgovine cel dan po moje. Bi fant še res začel zavijat z očmi. biggrin.gif

ja, izbrala sem pač najmanjši kos, ki je bil na razpolago, samo so vsi kar precej zajetni - da bi pač več prodali, a ne. teli butterji so res v idiotskih embalažah, ki so meni tut prav odurne, ampak sem si lepo lonček od gumbacka oprala in osušila in mam zdaj notri almond butter. to se praktično nič ne peni, ni nobene puhaste/kremaste pene (kot pri gelih/kopelih), minimalno se zapeni, ko mažeš po koži (kot kakšno olje za tušitanje mogoče). mene sicer še mika almond&coconut smoothie, samo bo treba najprej zaloge ponucat. biggrin.gif
  • 0

#170 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 29 June 2006 - 08:22 AM

kko se pa pol tgo namaže..če zgleda ko en kamen? ermm.gif
  • 0

#171 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 29 June 2006 - 08:42 AM

Ob malo vlage na koži in toploti rok se takoj razpusti. S tem ni problema.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#172 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 29 June 2006 - 09:28 AM

QUOTE(*Tia*)
kko se pa pol tgo namaže..če zgleda ko en kamen? ermm.gif

čitaj, dete, čitaj! biggrin.gif

[quote]najprej sem bila skeptična, ker zgleda tko kot ena trda žajfa, potem sem si pa milostno pustila zmočit roko in ko ga je zajemala iz testerja, sem vidla, da je dejansko full kremna reč. včeraj sem ga že sprobala pod tušem in je res krasen, premaga gumbacka. nanaša se preprosto (je pa res, da zna bit mal packarije, ampak se lepo spere tako s kože kot s tuša), ni pregrob, kožo dejansko nahrani (kakavovo, kokosovo, karitejevo maslo, olje mandlja). meni je krasna stvar, priporočam.
  • 0

#173 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32262 posts

Posted 01 July 2006 - 09:45 AM

Goshev svinčnik za oči, vodoodporen eyeliner v bistvu gor piše, da je..

Sm se včeri namazala pozno popoldne in ponoči, ko sem prišla domov, je bila barvica še vedno tam, kamor sem jo nanesla - tudi na spodnji veki, kjer se ponavadi hitro zbriše, ta pa je res ful obstojna. tongue.gif

Imam jo v ocean modri barvi, men je ful lepo.
  • 0

#174 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 July 2006 - 12:24 PM

Burjois in Rimmel laki. 1A. Pestra barvna paleta, obstojni, nohtom ne škodujejo (po nekaterih lakih so se mi nohti blazno pocepili, ali pa izsušili). Poceni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#175 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 01 July 2006 - 04:21 PM

Crna, kje se še dobi Rimmel? ermm.gif blink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#176 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 July 2006 - 05:10 PM

Jina, jaz sem ga nazadnje kupila v Millerju na Čopovi. Mislim, da bi jih tam morali imet.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#177 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 01 July 2006 - 05:28 PM

QUOTE(_M_)
Goshev svinčnik za oči, vodoodporen eyeliner v bistvu gor piše, da je..

Sm se včeri namazala pozno popoldne in ponoči, ko sem prišla domov, je bila barvica še vedno tam, kamor sem jo nanesla - tudi na spodnji veki, kjer se ponavadi hitro zbriše, ta pa je res ful obstojna. tongue.gif

Imam jo v ocean modri barvi, men je ful lepo.

vodoodporen eyeliner bi tud jst rabla. Kje si ga pa kupila? Kje sploh prodajajo Gosh?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#178 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 July 2006 - 05:44 PM

Gosh se dobi v Millerju.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#179 bambi

bambi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 281 posts

Posted 01 July 2006 - 05:50 PM

QUOTE(Jinadaze)
Crna, kje se še dobi Rimmel? ermm.gif blink.gif

V leklerku na rudniku, se mi zdi.
  • 0

#180 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2006 - 06:01 PM

QUOTE(crna)
Gosh se dobi v Millerju.

A res? Se mi zdi, da ga v Muellerju nimajo. Pa tudi na njihovi spletni strani so navedena samo ta mesta:
Interna trgovina Lek Kozmetika, Verovškova 57, Ljubljana
Interna trgovina Lek Kozmetika, Lendava
Centromerkur Ljubljana,
Maximarket Ljubljana,
Nama, Ljubljana (dekorativno stojalo),
Gardenia ARS florae, Klinični center, Ljubljana,
Hotel Lek, Kranjska Gora,
Drogerija Terčelj, Ajdovščina
Vele, Domžale
Jelka parfumerija, Tamar
Blagovnica Soča, Izola (dekorativno stojalo)
Blagovnica Soča, Koper
Drogerija Lorix, Koper
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users