Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#161 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 December 2005 - 10:09 AM

QUOTE(Princeska)
men se zdi da rabiš bolj vlažilno kremo. vsaj za na nosek wink.gif

Hm...jah...kero pa naprimer?
  • 0
Viens, reste ici!

#162 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 December 2005 - 10:17 AM

Garnier TF, Clinique Super Defence, morda celo Alverde jojoba (ampak samo na suhih predelih)...
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#163 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 December 2005 - 10:20 AM

Ampak te kreme so komedogene ne?
  • 0
Viens, reste ici!

#164 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 December 2005 - 10:22 AM

Garnier Total Fresh ni komedogena, Clinique SuperDefense ima pa komedogeno sestavino šele bolj pozno na seznamu in ni bojazni. Za Alverde jojoba pa ne vem ... pomoje je komedogena.

¤PunChkA¤ kaj pa zdej uporabljaš za obraz ... katero kremo?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#165 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 December 2005 - 10:23 AM

No TF jaz uporabljam sicer ne kreme ampak fluid. Je mogoče v tem problem?
  • 0
Viens, reste ici!

#166 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 December 2005 - 10:26 AM

Fluid vsebuje alkohol (sicer ne vem če čisto na prvih mestih) ... jaz bi na tvojem mestu raje poskusila s kremo, je boljša.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#167 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 December 2005 - 10:37 AM

Jojoba ni komedogena.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#168 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 December 2005 - 10:43 AM

Ups, se opravičujem. Ne poznam sestavin pa sem sklepala glede na to, da se mi zdi ful mastna. oops.gif
  • 0

#169 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 December 2005 - 09:45 PM

v milrju majo mal akcije za total fresh kremo, stane 999
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#170 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 06 December 2005 - 11:09 AM

A ima kaj antioksidantov krema od Cliniansa z jabolčno vodico?
  • 0

#171 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 December 2005 - 01:31 PM

Jap, ima.
  • 0

#172 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 07 December 2005 - 09:18 AM

punce, mene pa zanima, katere od teh krem so bolj mastne: Avon hydrofirming ali Garnier Total Comfort?
  • 0

#173 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 December 2005 - 07:19 PM

Ti dve sta podobni.
  • 0

#174 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 07 December 2005 - 11:31 PM

jst bi sam to povedala, da prej, ko je blo še bolj toplo, se mi je po Garnier Total Fresh (norm-meš) na T predelu kr hitr začel svetit, sam zdej ko je pa zima oz. je mrzlo pa vidim, da imam vseen bolj suho kožo oz. se komot namažem povsod in se nič ne svetim... koža mi z veseljem posrka vso kremo...

sicer pa, vsaka zase najbolj opazi, kdaj je kaj premalo in kdaj preveč biggrin.gif

• 0
Posted Image

#175 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23384 posts

Posted 17 December 2005 - 04:44 PM

Ful se mi lupi koža zdej, Garnier Total fresh in neka Muradova krema mi ne pomagata ravno kej dosti, pa se odločam za nakup Alverde-jojoba kreme, pa čeprav bo premastna za mojo kožo. Zakaj se nekaterim po tej kremi naredijo mozolji, čeprav ni komedogena?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#176 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 December 2005 - 04:53 PM

Ponavadi se mozolji delajo zaradi mineralnih olj (tekoči parafin), lanolina... maščob, skratka. Vendar ne vseh. Poleg tega pa lahko mozolje povzročajo UV blokatorji in absorberji. Spomnim se, da sem poleti imela največ mozoljev doslej in pogruntala, da je za to kriva krema z UV zaščito.
  • 0

#177 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23384 posts

Posted 17 December 2005 - 04:59 PM

Ma ja no, bom vseeno tvegala in probala s to Alverde kremo, k mi grejo že na živce te luske po obrazu evil.gif

Če mi ne bo pasala jo bom pa uporabljala za okoli oči al pa roke.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#178 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 18 December 2005 - 01:09 AM

garnier total fresh sm kupla pa mi je res vsec in pase moji kozi :thumright:
  • 0

#179 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 18 December 2005 - 11:46 AM

Imam normalno kožo brez kakršnih hudih problemov, le pozimi v zaprtih prostorih rabi več vlage, tako da sem si kupila kremo Total Fresh, ki mi je res super, saj da moji koži kar potrebuje. Problem je, da se mi kasneje zmasti T predel in me to ful moti. V petek sem si tako kupila SD za normalno do mastno kožo in T predel se je v popoldanskem času spet zmastil. A se da to, kako preprečiti? To je stvar, ki mi gre res na živce in bi jo rada odpravila. Prosim za pomoč!
  • 0

#180 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 December 2005 - 12:11 PM

Na tistem mestu uporabljaj samo tonik, če pa ti še to zmasti kožo, potem pa ne moreš storiti drugega, kot pa da maščobo popivnaš.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users