Česa ne bi nikoli oblekle/obule?
Posted 26 March 2011 - 12:41 PM

After all this time?
Always.
Posted 26 March 2011 - 01:06 PM

Posted 26 March 2011 - 05:19 PM

Proti usnjenim nimam nič (gumjaste so kamen spotike, na sliki bingljajo samo plastične.). Imam sama doma 2 para. Ju pa bolj poredko nataknem za prste, za kakšne piknike kvečjemu. (:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 March 2011 - 03:07 PM
sploh zaradi Braunkopf zdej še sam boljim folk v prste na nogah in kako so neurejena stopala.

A NE?

Če se vrnem nazaj na temo - "flapper" moda mi je nekaj najgršega ever; od frizur, make upa, krojev, vsega no, se mi zdi, da prav nič ne laska ženski postavi :

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 March 2011 - 01:42 PM
^ Podpis, pa poleg 20-ih še 70-a. :S
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 March 2011 - 01:49 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 March 2011 - 01:51 PM
Ja, to je res, ampak meni vseeno ni všeč, pokvari proporce.
― V. Van Gogh
Posted 29 March 2011 - 02:52 PM
vuelvo a vos,
Posted 29 March 2011 - 04:58 PM
Mislim ja je sovobodila telo, hkrati pa ga pahnila v eno novo suženjstvo - tone ličil, ekstremno suha telesa (prav s to modo se je začel trend suhosti, kateremu smo priča tudi sedaj), dekleta so si povezovala prsi, da bi dosegle nek androgeni videz, kar spet pomeni, da ženska ni bila zadovoljna v svojem telesu.
lahko da bom zgrešila, ampak se mi zdi da je tu catch drugje.
Meni se zdi da so 20. leta vseeno prinesla večjo moč žensk, da so se lahko same odločale(nenavsezadnje so si same že začele služit kruh, seveda ne vse, pa vseeno). Hočem reči, da se mi zdi da je nezadovoljstvo izhajalo oz njih samih, medtem ko je bila moda prej s stezniki, krinolinami, mnogo pretesnimi čevlji ipd. vsiljena od zunaj, kjer je bilo odstopanje popolnoma nedopustno.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 March 2011 - 05:33 PM
vuelvo a vos,
Posted 10 April 2011 - 09:34 AM
Nikoli ne bi obula balerink na gole noge in balerink, spodaj pa tistih zokenčkov, ki so čisto tanki in se kao ne vidijo, v resnici pa pri robu balerink čisto malo gledajo ven.

Posted 10 April 2011 - 09:56 AM
Unih mini pa tudi jaz ne, dokolenke. Ali pa sandale.
Posted 10 April 2011 - 11:43 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 April 2011 - 12:24 PM
Jaz tudi!
Nikoli ne bi obula balerink na golo nogo res, fuj. Jaz nosim tiste 20 DEN zokenčke, pa so mi super. Pač zgleda kot, da je na golo nogo, ampak ni.
Posted 12 April 2011 - 06:34 PM

After all this time?
Always.
Posted 12 April 2011 - 06:36 PM
Poleti se itak noga skuha v balerinkah. >.<
― V. Van Gogh
Posted 12 April 2011 - 06:49 PM
Poleti ne nosim balerink.

Posted 12 April 2011 - 07:11 PM

After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users