Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4608 replies to this topic

#161 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46027 posts

Posted 03 June 2011 - 12:43 PM

Kinky, se popolnoma strinjam z napisanim.

Ljudje se žal ne zavedajo, da so spremembe sistema nujne. Zakonov ne berejo, slepo verjamejo kar jim servirajo mediji. Z njimi pa vemo, da se da manipulirat množice. Že Hitler se je tega dobro zavedal...

• 0

#162 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 June 2011 - 12:45 PM

Saj se obetajo spremembe in novi obrazi, ste videli link, Katja Šoba je iz študentske politike prestopila v SDS. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

/sarkazem off/

Ja, Kalypso, se tudi jaz strinjam s tabo, in v takšnih časih splošne krize, tovrstnim 'diktatorjem' lahko tudi uspe.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#163 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 June 2011 - 12:55 PM

Morda malo nevmesna, a ker na nek način tangira ... Zame ima obnašanje tipov, ki konstanto polemizirajo o politiki, bentijo čez vse in jim je rumeni tisk glavni vir informacij, enako vrednost, kot če bi cele dneve gledali tretjerazredne telenovele in z njimi vlačili paralele svojega življenja. S tem, da oni od tega ne odnesejo nič. Le srž in negativizem širijo, medtem ko pa se med gledanjem lahko vsaj nekaj jezika naučiš.
Ne maram jih. x(

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#164 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46027 posts

Posted 03 June 2011 - 01:01 PM

Adriane, yes.gif

Če bodo sedanjo politično zasedbo zamenjali osebki a la Katja Šoba, potem se Sloveniji slabo piše...

• 0

• Guests

Posted 03 June 2011 - 01:05 PM

Kinky, daj ustanovi eno stranko, moj glas že maš na naslednjih volitvah. smile.gif Če stvari ostanejo, kot so, nimam koga volit. cry.gif

QUOTE(Frčica @ 3. 6. 2011 - 11:39) View Post

Jaz bom, če bom šla, volila za pokojninsko, ostalih dveh predlogov ne poznam dovolj, da bi se znala odločit.
Jaz bom na naslednjih volitvah volila kakšno stranko, ki je ni in je tudi še ni bilo v DZ. Da ne bo kdo mislil da bom volila novo slovenijo slučajno laugh.gif če me noben ne bo prepričal pa na volitve ne bom šla.

Saj vem, da moram najprej pred svojim pragom popucat, samo tako mi je padlo v oči, da sem mogla. Vejic ti pa nisem dodajala. smile.gif

• 0

#166 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2011 - 01:08 PM

Katja Šoba v SDS, ah, kako ... primerno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 03 June 2011 - 01:12 PM

Realno pogledano, koga se sploh da volit na parlamentarnih volitvah, če si pretežno levo usmerjen? LDS ne hvala, SD ne hvala, SLS neeeeee. Mogoče bo Lahovnik kaj skupaj spravil, samo on mi tudi ni več kaj preveč všeč. Golobiča videt nočem več, retorični hinavec, kdo še ostane? Dejansko bi se morali VSI zamenjat, tudi opozicija, ker ne vem, kako lahko sploh država funkcionira z opozicijo, kakršno mamo mi. Janšo pa na odstrel!
  • 0

#168 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2011 - 01:14 PM

Imaš kar prav. Tudi jaz se ne vidim kot simpatizer z nobeno trenutno parlamentarno levo stranko ...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#169 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 June 2011 - 01:17 PM

Haha, izabela - kaj pa? Čudovite Slovenije, ali heavy metalska stranka mladih. laugh.gif Drugače pa niti pod razno nisem tip človeka za v politiko. smile.gif

Ja, dobro vprašanje - koga? Janše ne prebavljam in ljudi, ki njega volijo, se bojim. Golobič je najbolj dolgočasen in hinavski politik v naši politični sferi, kdo ostane??

Problem je, ker nimam neke strogo levičarske stranke, samo neko sranje vmes.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 3. 6. 2011 - 14:08) View Post

Katja Šoba v SDS, ah, kako ... primerno.

Maske padajo.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#170 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 June 2011 - 01:17 PM

Izabela, hvala biggrin.gif

Predlagam stranko čudovitih w00t2.gif

edit: kinky me je prehitela
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#171 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46027 posts

Posted 03 June 2011 - 01:19 PM

Izjava Tržnega inšpektorata RS glede oglaševanja in izvajanja prevozov preko spletnega portala prevozi.org
http://www.ti.gov.si...407/1b7054cefd/
  • 0

#172 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2011 - 01:20 PM

QUOTE(Kinky @ 3. 6. 2011 - 14:17) View Post
Janše ne prebavljam in ljudi, ki njega volijo, se bojim.

laugh.gif Enako. Edino bolj se še bojim tistih, ki volijo NSi.
  • 0

• Guests

Posted 03 June 2011 - 01:25 PM

QUOTE(Kinky @ 3. 6. 2011 - 12:17) View Post

Drugače pa niti pod razno nisem tip človeka za v politiko. smile.gif

Sokrat (oz. Platon, no)je imel teorijo, da tisti ljudje, ki so za neko delo najboljši, ponavadi tistega dela ne želijo opravljati, ampak bi ga morali, ker je to njihova državljanska dolžnost za dobrobit in ohranjanje države. In če pogledaš, res, kdo od teh, ki se ŽELIJO ukvarjati s politiko, je pa sposoben za to delo ali ga zares dobro opravlja? Nihče. Če že pride na funkcijo kdo, ki bi bil dober, ga pa tako ali tako hitro onesposobijo in se ga znebijo. smile.gif

• 0

#174 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 June 2011 - 06:54 PM

Wow, zanimivo. smile.gif

Drugače pa: Oglobljen ni bil nihče, stran za prevoze spet deluje

KLIK
  • 0

#175 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2011 - 07:15 PM

Hm, le kdo je za vsem tem ... ves folk pa takoj spet tolče po trenutni vladi. Lepa ideja.

Pa tole s Šobo. Če seštejem malo 1 + 1 in pomislim na izgrede ob demonstracijah ...

• 0

#176 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 June 2011 - 07:03 PM

O maj gaaaad

Kakšni delni rezultati referenduma.

Če bi bila jaz pahor, niti uradne izjave ne upam dat in spokam kufre za v timboktu ninja.gif ninja.gif

Vidim da nisem nč nardila narobe, ker nisem šla, ker so ljudje SPET glasovali proti vladi.
Problem je to, da imamo budale zdaj na oblasti, opozicija so pa tudi same budale - so we are fucked either way.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#177 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 June 2011 - 07:06 PM

Uradni ne bodo nič drugačni.

Niti malo nisem presenečena. Narod si bo itak pisal (in si jo že) sodbo sam, ker pač . . . glasuje proti vladi in ne za spremembe.

Komaj čakam na naslednjo vlado. Takrat lahko samo še vrnem državljanstvo.
  • 0

#178 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 June 2011 - 07:11 PM

Kinky, plus 1.
Ta država gre v k*rac in to s svetlobno hitrostjo...Neverjetno.Na sceni pa nikogar, ki bi ga blo vredno volit.
Ko bi se vsaj kak mesija iz nebes spustil ej, kakršenkoli svež veter, volim ga takoj...
tko je pa skoz ta bedn SDS pa LDS. Ma dj bejž no...
Vsi k so bli okej so pa šli iz politike preden so jih nategnil do daske (Lahovnik).
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#179 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 June 2011 - 07:15 PM

QUOTE(Sally @ 5. 6. 2011 - 20:11) View Post

Na sceni pa nikogar, ki bi ga blo vredno volit.

Evo, tukaj je problem, s tem se pa tudi jaz ZELO strinjam. Na prejšnjih volitvah sem volila sedanjo vlado (to priznam, sicer se pa ve, kako sem politično usmerjena, ni neka skrivnost), in je ne bom ponovno. Takrat se mi je pač to zdela najboljša alternativa, in stojim za svojo odločitvijo.

Sedaj pa po treh letih lahko rečem, da sem razočarana, nad vlado, in tudi nad ljudmi. Da niti ne omenjam, kako se mi gravža opozicija, ki samo bruha po vsem, da bi predlagala alternativo, to pa ne, lažje je samo pljuvat po vsem in se sedaj naslajat na porazom (ki je res grozljiv). Odvratno.
  • 0

#180 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 05 June 2011 - 07:15 PM

QUOTE(Kinky @ 5. 6. 2011 - 20:06) View Post

Komaj čakam na naslednjo vlado. Takrat lahko samo še vrnem državljanstvo.

laugh.gif cry.gif Tragikomično, ampak je resnično.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users