Jump to content

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

• Please log in to reply
1401 replies to this topic

#161 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 13 June 2010 - 10:10 PM

QUOTE(nika @ 13. 6. 2010 - 23:08) View Post

js sm bla ziher, da je bil to sarkazem na delu. prvič slišim huh.gif

Ti tudi? biggrin.gif Je sestra nehala s tem cirkusom? tongue.gif

• 0

#162 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 13 June 2010 - 10:22 PM

jaz sem v Nm igrala na tem kongresu (ene 2 meseca nazaj smo ga imeli). It was just for the money...I admit mellow.gif biggrin.gif
  • 0

#163 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2010 - 10:38 PM

QUOTE(Kinky @ 13. 6. 2010 - 23:01) View Post

Kje je kaka bomba, ko jo rabiš...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#164 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 13 June 2010 - 10:43 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 13. 6. 2010 - 23:38) View Post

Kje je kaka bomba, ko jo rabiš...

In kje je kaj pameti, ko jo človek rabi ...
  • 0

#165 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 June 2010 - 10:43 PM

I love the smell of napalm in the morning. ph34r.gif

En velik OT, bom pisala z malimi črkami: glede beatifikacije tega Alojzija Grozdeta, katerega so usmrtili partizani; cerkev pravi, da so ga mučili, ter da so ga usmrtili, ker so pri njem našli mašno knjižico. Spet partizani na drugi strani pravijo, da mučenja ni bilo, ampak da so ga usmrtili, ker so upravičeno sumili, da je domobranski vohun. Leta 1999 je bila opravljena obdukcija, na željo Rodeta, ki je pokazala, da so ga usmrtili s kratkocevnim orožjem, ampak nikjer ni bilo dokazov o mučenju.

Tako da zna biti, da je cerkev danes beatificirala sodelavca z okupatorjem. APLAVZ res. Ne pravim kaj je res in kaj ni, ampak obstaja dvom.

edit: Stroški za kongres v Celju bodo znašali okoli 300.000 evrov.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#166 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 13 June 2010 - 10:45 PM

IPB Image
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#167 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2010 - 10:56 PM

QUOTE(sajk @ 13. 6. 2010 - 23:43) View Post
In kje je kaj pameti, ko jo človek rabi ...

Enako vprašanje se je postavilo tudi meni, ko sem prebrala,
koliko udeležencev (beri: vernikov aka bolnikov) se je pojavilo na tej pedofilski smrdljivi ceremoniji...

QUOTE(Kinky @ 13. 6. 2010 - 23:43) View Post

Ja in? ˘-˘

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 14 June 2010 - 06:04 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 13. 6. 2010 - 22:54) View Post

Zdaj te bo to pošteno teplo, boš videla. ˘-˘ Velik grešnik si, Malek!!!

N pa njegov foter me sprašujeta, zakaj se na glas smejim pred kompom sama seb.. laugh.gif Zakaj le??? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(sajk @ 13. 6. 2010 - 23:01) View Post

Zakaj pa zame? Ker ne maram boljševikov sem pa kar cerkven človek ali kako? Sicer pa - kot rečeno, sem pogooglal in prišel do istega čtiva.

Lepo, da nisi napisu "komunistov" smile.gif

QUOTE(Kinky @ 13. 6. 2010 - 23:43) View Post

I love the smell of napalm in the morning. ph34r.gif

En velik OT, bom pisala z malimi črkami: glede beatifikacije tega Alojzija Grozdeta, katerega so usmrtili partizani; cerkev pravi, da so ga mučili, ter da so ga usmrtili, ker so pri njem našli mašno knjižico. Spet partizani na drugi strani pravijo, da mučenja ni bilo, ampak da so ga usmrtili, ker so upravičeno sumili, da je domobranski vohun. Leta 1999 je bila opravljena obdukcija, na željo Rodeta, ki je pokazala, da so ga usmrtili s kratkocevnim orožjem, ampak nikjer ni bilo dokazov o mučenju.

Tako da zna biti, da je cerkev danes beatificirala sodelavca z okupatorjem. APLAVZ res. Ne pravim kaj je res in kaj ni, ampak obstaja dvom.

1 : 0 za partizane smile.gif

offtopic.gif offtopic.gif

• 0

• Guests

Posted 14 June 2010 - 07:13 AM

QUOTE(Kinky @ 13. 6. 2010 - 20:52) View Post

Sori, sicer sem oklevala ali naj grem danes na OLIMPIJADO LJUBEZNI DO JEZUSA v Celje, ali gledam tekmo, pa je slednje prevagalo na tehtnici. rolleyes.gif

V nedeljo zjutraj pr nas ni blo mase, ker so verniki z zupnikom na celu sli v Celje. biggrin.gif Ponosna sm na bico, da je ostala doma. tongue.gif

• 0

#170 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 14 June 2010 - 07:36 AM

IPB Image
  • 0

#171 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 14 June 2010 - 08:22 AM

Današnje tekme:
Nizozemska - Danska 13:30
Japonska - Kamerun 16:00
Italija - Paragvaj 20:30

• 0

#172 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 14 June 2010 - 08:52 AM

Lol, to o kengresu bi tud jst vzela za en grande sarkazem, pa sem nažalost del tega ujela na poročilih.

Ne morem verjet da je v SLo še vedno tolko zabačenega folka, lol. smejala sem se cel čas prispevka.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#173 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 14 June 2010 - 09:04 AM

glih se je sodelavka pogovarjala z enim iz sosednjega oddelka, če je šel...potem je on razlagal, kako je blo fantastično...pol sta skup udarjala čez "tardeče", jst sem se pa sam smejala pa si mislila svoje.
  • 0

#174 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 June 2010 - 09:14 AM

World Cup considers horn ban

World Cup organizing committee head Danny Jordaan on Sunday did not rule out banning vuvuzelas, the noisy plastic trumpets that have proved a hit with fans in South Africa but threaten to deafen players and viewers alike.

klik

IPB Image

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#175 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 14 June 2010 - 09:44 AM

Upam da jih bodo res prepovedal, ker jst ta fuzbal komi gledam, vs cajt mam feeling da mi roj os leta okol glave....
sploh nočem vedt kako je igrat 90 minut ob tem bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#176 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 June 2010 - 09:52 AM

A res, mene pa sploh ne mot, v bistvu jih niti ne slišim. biggrin.gif
  • 0

#177 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 14 June 2010 - 09:54 AM

Podpis pod Sally. Mene tudi ful živcirajo.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#178 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 14 June 2010 - 10:09 AM

mene tud rolleyes.gif

kolega je reku, da si bo za zihr kr en klofar nabavu laugh.gif
  • 0

#179 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 June 2010 - 11:07 AM

Meni je všeč naš golman. w00t2.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#180 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 June 2010 - 11:13 AM

QUOTE(Ekaterina @ 13. 6. 2010 - 14:44) View Post

Hehehehe....v Sloveniji je patriotizem mal izumrl IMHO smile.gif

QUOTE(Kalypso @ 13. 6. 2010 - 14:46) View Post

Ja, ob takih izjavah dobiš res taki občutek. down.gif

QUOTE(Kalypso @ 13. 6. 2010 - 14:50) View Post

Ja, navijaš pač za slabše/boljše/tiste, ki imajo lepše drese/lepše igralce/ali kakršenkoli drug razlog že imaš, ko igrata dve tuji reprezentanci. Ko pa igra slovenska reprezentanca navijaš zanjo. sleep.gif Če ne nisi vreden, da se imaš za Slovenca, IMO. sleep.gif
Pa brez zamere vsi, ki se ne strinjate z menoj. sleep.gif

Špela, saj ne pomaga, da se doma dereš SLOVENIJA! ampak preprosto ne morm razumet, da nek Slovenec navija za nasprotno ekipo. Ne rečem, če igrajo klubi, ampak reprezentance.... sori, naj še tako poskušam, preprosto ne morm razumet. Zgleda, da drugače dojemam vse skupaj kot marsikdo drug...

LOL, meni je pa lih tak "patriotizem" brca v temo. Razumem, ko gre za neka politične odločitve, ki dejansko vplivajo na naša življenja, ampak ko se pa gre za nek ŠPORT? Igro, ki nima veze z nami, ne igra nikakršne vloge v naših življenjih, je zgolj ena obstranska zabava (za nekatere, za druge še to ne)? Chill.

Jaz sem ob učenju malo spremljala temo naših proti Alžiriji in lahko rečem, da ja so bli en čas boljši in pa, da se jim je malce tudi posrečilo dat en (precej beden) gol, pa da bi z isto količino sreče Alžirci nasuli vsaj ene dva, tri gole, ker so imeli ipak več prilik in so bli v prvem polčasu boljši. Tolko malo objektivizma, preden se ves folk spet napihne, kako je slovenska reprezentanca strah in trepet. sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users