Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#161 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 August 2006 - 12:07 PM

QUOTE(pinga)
js sm si včer diferin naflosala na obraz, dans zjutri sm bla lišajasta ermm.gif  
js sm obupala.

Ravno tega ne smeš z Differinom !

Namazat ga moreš čiiisto ampak res čiiiisto na tanko. Vrjetno boš mela prvi tedn kr probleme glede izsušenosti kože itd .. ampak ne smeh obupat .. ti kr maži maži maži .. pa bo boljše boš vidla.

Jaz sem bla tut čisto lišajasta. Koža se mi je tak lupla da sem mela že rane. Ampak nisem obupala in potem je šlo vse skupaj ful na boljše in sem mela pol fuul lepo kožo .. smile.gif Tak da ne obupat. 8)
  • 0
Viens, reste ici!

#162 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 08 August 2006 - 01:27 PM

v bistvu sm si ga za probo sposodla pr tipovi sestri oops.gif
bom še mal pustila, da se samo reš biggrin.gif
  • 0

#163 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 August 2006 - 12:21 PM

QUOTE(isabela)
Jst bi tud rada ful mela tale Differin, sm se bojim da mi bo še bolj izušil kožo, ker zdele mam grozno suho. Mozoljev je pa polno, zgleda prav grdo. ermm.gif ermm.gif sad.gif sad.gif sad.gif Ka mi svetujete?

Obstaja tudi Differin krema, ki je poleg tega še vlažilna in baje ne izsušuje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#164 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 14 August 2006 - 06:09 AM

Ja Dilema vem da obstaja krema smile.gif .Sm tud zdravniku rekla da bi rajš kremo mela ampak moj predragi zdravnik je prebutast da bi mi jo prepisu...pa je rekel da je gel tudi vredu evil.gif evil.gif mad.gif . In sedaj uporabljam gel. Po približno 2 tedni uporabe so mičkene spremembe. Ampak opazam da sm dobla ful suho kožo, veke, ustnice mam čist suhe. Opazla sm tud da so se mi mozolji povečali predvsem na vratu(nikol jih nism mela sedaj jih je pa zlo zlo veliko) na čelu pa na srečo izginjajo biggrin.gif biggrin.gif Zdej me sm zanima če se mi mozolji delajo zaradi kreme?? Ker nikol nism mela res enih ful mozoljev, zdaj pa kr bum...cel izbruh. Predvsem pa po vratu, kar ni najbolj lepo, ker se vse vidi.
  • 0
Ti si iskra v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, moje najlepše misli, utrip mojega srca in ljubezen mojega življenja!

Cvet sem ki živi le zate, lutka ki verjame vate, bitje ki misli nate in punca ki umira zate!

#165 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 August 2006 - 06:55 AM

To se dogaja, ker se koža čisti. Prav tako je normalno, da je ekstremno suha. Na te dele si maži Alverde jojobo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#166 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 August 2006 - 09:28 AM

Isabela, vztrajaj! Koža se zdej čisti in ven udarjajo zadeve, ki bi drugače prišle ven postopoma ... zdej se ti bo pa naenkrat vse sčistilo. Se splača potrpet, ker boš imela potem mir. Tusi izsušena koža je pri Differinu pričakovan in normalen pojav, pač uporabljaj primerne kreme in bo vse OK.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#167 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 14 August 2006 - 06:17 PM

Ok dilema bom vztrajala. Hvala za spodbudne besede... pa hvala tud teb sonchika. Upam da bo res s kožo vse oky biggrin.gif biggrin.gif Bi rada bla brez mozoljčkov ko grem v srednjo biggrin.gif biggrin.gif ...aja pa še neki...men gre gel že proti koncu...a zdej morm it k zdravniku še po en gel????. Ker men gre tega gela zlo hitr kr mam kr precej mozoljev po čelu, prsnem delu, vratu pa po hrbtu.

lp
  • 0
Ti si iskra v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, moje najlepše misli, utrip mojega srca in ljubezen mojega življenja!

Cvet sem ki živi le zate, lutka ki verjame vate, bitje ki misli nate in punca ki umira zate!

#168 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 August 2006 - 06:19 PM

To moraš mazati zelo zelo na tanko. Niti slučajno se ne packaj na debelo s tem.
A skrbiš za UV zaščito in se z D mažeš samo zvečer?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#169 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 August 2006 - 06:24 PM

Isabela, treba je dat 3-mesečno kuro z Differinom skozi in če ti ga je zmanjkalo, pojdi po novega in razloži, da se mažeš še po prsnem delu, vratu in po hrbtu ter, da ti ga zato hitreje zmanjka, pa ti naj zdaj napiše recept za dve ali tri tubice.

Jaz mažem fanta vsak večer po hrbtu in ramah in čeprav ga mažem ultra na tanko, se Differina ful veliko porabi, ker je veliko večja površina kot pa na obrazu ... že zdej v ene 10. dneh je šla skoraj polovica tube.
  • 0

#170 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 14 August 2006 - 10:13 PM

oi:D Z Differinom si mažem zvečer ko si obraz očistim. Pa si ga dam zlo mal gor. Glede tega z Uv zaščito mi še ni vse najbolj jasno?? Dilema, meni je kar malo nerodno it k zdravniku po novo tubico, kajti moj zdravnik je res en trotl da ni večjega ermm.gif ermm.gif Pa če mu rečem da mi prepiše 2 tubi bi najbrž reku da se mi je zmešal ermm.gif ermm.gif
  • 0

#171 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 August 2006 - 07:19 AM

Kaj ti z UV zaščito ni jasno?? Joj, pa ne mi prosim reči, da zdaj poleti čez dan nisi uporabljala kreme z UVA zaščito? Katastrofa. A res nihče ne bere tistega, kar napišem 1000x, ker je najbolj pomembno.

Uporabljaj UV zaščito. Nujno.
  • 0

#172 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 15 August 2006 - 02:46 PM

Sonchika itaq da uporabljam kremo z uv zaščito. Zdej mi je jasno. Oprosti jst še nimam tko velik pojma od kremc ker me nkol prej kozmetika ni tko zanimala kot pa sedaj. oops.gif oops.gif
  • 0

#173 mishka

mishka

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 16 August 2006 - 01:21 PM

A ti Differin lahko predpiše tvoj osebni zdravnik al samo dermatolog... Sm ga že mela ene 4 leta nazaj pa ga nism kej dost uporablala oops.gif
  • 0

#174 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 August 2006 - 01:26 PM

Lahko osebni zdravnik.
  • 0

#175 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 16 August 2006 - 05:05 PM

Meni je pa ta differin samo zaj... mad.gif kožo, sem ga dolgo uporabljala pa mi je žal...
  • 0

#176 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 August 2006 - 06:26 PM

Na kak način si imela slabe izkušnje z njim? Si lahko malo bolj natančna?
  • 0

#177 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 17 August 2006 - 09:40 AM

Jaz tud že počas obupujem nad kožo. Sploh ne vem, kaj se dogaja. Differin uporabljam zdej tri tedne in še vedno ni nič boljše. Nimam veliko mozoljev, čeprav so se mi naredili zdaj pred menstruacijo (ampak tko ene par) in hvalabogu niso podkožni. Jaz mam od ušesa do brade na spodnji strani posejano s FLEKI. Čelo, sence, nos in del lic so okej. Par ogrcov, ampak nič takega.
jojjj sad.gif
  • 0

#178 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 August 2006 - 09:44 AM

Frida, jaz ti vseeno priporočam, da vztrajaš. Kura z Differinom traja 3 mesece in dobro je, če daš to skozi. Mislim, da na priloženih navodilih Differina celo piše, da so prva večja izboljšanja šele po dveh mesecih, če se prav spomnim.
  • 0

#179 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 17 August 2006 - 09:53 AM

Ma ja, sej vem. Sej se bom mazala 3 mesce. Sam, k je šlo vmes že na boljš in sm bla že ful optimistična, zdej je pa spet bad.
  • 0

#180 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 17 August 2006 - 10:16 AM

Uporabljala sem ga nekje pol leta potem sem pa obupala ker sem samo nove akne dobivala poboljšanja pa od nikoder, mozolje sem dobila še tam kjer jih nikoli v življenju nisem mela in tudi po uporabi niso izginili. twisted.gif sad.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users