Jump to content

Photo

Erotični pripomočki

• Please log in to reply
370 replies to this topic

#161 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 08 August 2007 - 11:44 AM

Hvala obema za informacije smile.gif
  • 0

#162 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 August 2007 - 11:50 AM

QUOTE(BlackPerla @ 8. 8. 2007 - 12:42) View Post

Če uporabljaš kondom pazi kateri lubrikant kupiš, najboljši so tisti na vodni osnovi.

ne smejo biti na osnovi olj, ker se lahko pretrga kondom. Na kakšni osnovi, poleg vode seveda, so še lahko, pa ne vem.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#163 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 05 September 2007 - 07:02 PM

S fantom se nameravava odpraviti v erotično trgovino. KAtere erotične pripomočke priporočate (poleg kroglic)?
  • 0

#164 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2007 - 07:11 PM

En kvaliteten vibrator za začetek.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#165 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 September 2007 - 07:13 PM

Vibrator zajček oz. delfin
http://tbn0.google.c...9ML._SL160_.jpg
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#166 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 September 2007 - 07:15 PM

sleep.gif
  • 0

#167 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 September 2007 - 08:09 PM

Funfactory ma dobre, ja!

Sama jih nimam (še), a mi je kolegica priporočala tudi analne kroglice. Baje te popelje v nedefinirane višave, če jih med orgazmom partner počasi ven vleče.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#168 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 September 2007 - 09:54 PM

Ja, tele kuglice bodo moj oz. fantov naslednji nakup!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#169 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 06 September 2007 - 07:38 AM

Kul.
  • 0

#170 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 September 2007 - 08:36 AM

Fun factory je ful drag, ampak meni tako zelo všečen. Kroglice so mi pa malo smotane, ker mi takoj padejo ven (isto Fun Factory), ne glede na to, koliko se trudim.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#171 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 06 September 2007 - 08:48 AM

sleep.gif
  • 0

#172 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 06 September 2007 - 04:05 PM

Kako pa se uniči take kuglice?
a to maš tele:
IPB Image
  • 0

#173 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 06 September 2007 - 06:44 PM

sleep.gif
  • 0

#174 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 September 2007 - 06:47 PM

ohmy.gif Občudujem te! Mene bi po moje začetno navdušenje kar hittro minilo. sad.gif
Zato si jih pa sploh ne kupim, ker točno vem, kako bo! lart.gif

Kak si pa pol to ven spravla? Ni bla potrebna kaka medicinska pomoč, kajne?

Jaz bi pa ravno take vzela. Ona žnura, mi deluje tako fsrano! Zdi se mi, da zna na njej nastat pravo leglo bakterij, ker se beli tok lahko vpije v njo...
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#175 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 06 September 2007 - 07:03 PM

sleep.gif
  • 0

#176 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 06 September 2007 - 10:28 PM

A ti si jh mela cel dan notri?
Ker meni uporaba ni ne vem kaj. Razen če jih ne znam uporabljat. Kaj pa delaš z njimi?
sori za butasta vprašanja oops.gif
  • 0

#177 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 06 September 2007 - 11:43 PM

sleep.gif
  • 0

#178 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 September 2007 - 12:16 AM

Ah ja, pol isto kot jaz, samo da pri mi ni ni učinkov oz. mi ni nič posebnega. Sem mislila da bodo mogoče le postale uporabne

• 0

#179 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 September 2007 - 06:27 AM

Neverjetno. Meni se je pa zdelo, da imam kar dobre mišice. Meni vedno padejo ven. Je pa sicer zanimiva reč, samo kaj ko mi ne rata kaj uporabnega z njimi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#180 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 September 2007 - 08:10 AM

sleep.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users