Imam malenkost čez 300 prijateljev, vmes tudi take, ki smo se videli in pogovarjali samo enkrat
Bom enkrat, ko bo preveč časa, to število zreducirala in si nastavila več zasebnosti.
Aplikacij ne uporabljam, jih nikoli nisem, vabila zanje so mi vedno šla hudo na živce. Prve pol leta po včlanitvi na fb sem pa evforično reševala kvize (ki so večinoma bili debilni, ja :>), s tem sem že precej dolgo nazaj dala mir. Stanje spremenim enkrat do največ dvakrat na dan, se je pa večkrat zgodilo, da po 1 ali 2 tedna nisem napisala nič, in mi ni nič manjkalo. :> Pazim, da le-ta niso preveč osebna.
Se pa množično včlanjujem v razne skupine

, a v take tipa
zberimo x folka, da x oseba naredi x stvar se ne včlanim nikoli, ker so mi debilne. Prav tako nikoli ne pošiljam vabil naprej, razen morda 2-3 osebam.
Albume imam 3, vmes ni nobenih prijateljev/ic, ki niso na FB, slik sebe imam pa tudi zelo malo (kolikor jih je pač pod prikazno).
Na živce mi gre folk, ki ima 400+ prijateljev; to da so navadni, v nekaterih primerih podpovprečni smrtniki, ni treba posebej omenjat.
Najhuje pa je, da nekateri ljudje dobesedno razdajajo svoj lajf na FB. Sem že marsikoga skrila, ali pa vrgla ven.