Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

• Guests

Posted 22 February 2010 - 08:38 PM

Pravkar dobila jezen mail na fejsu od ene pičke, naj neham pri njenem tipu komentirat looool.
Pa pri njemu res zelo malo pišem, pa ne zezam se, ker ga itak ne poznam tok.
Mislem....eni pa so pacienti...naj si ga v kletko zapre, pa mu net odklop.

Valda da ji niti odpisala nism...ker mi tip niti mal ni všeč, niti me ne zanima....niti mu nič takega nism pisala....tko da mi je blo škoda energije. rolleyes.gif
  • 0

#162 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 February 2010 - 09:42 PM

Maš tud take paciente ja.. :S

Men gre ful na jetra, da te eni folki kr dodajajo, pa sploh jih ne poznaš oz. oni tebe. Js take prošnje za prijatelstvo kar prezrem. Sem samo enkrat enga tako dodala, ker sem misla, da se poznamo, a ko je povedal, da me je dodal smao zato, ker me je pri eni kolegici na seznamu vidu, sem ga gladko zbrisala.
Ta scena dodajanja prijateljev, mi je na FB tud mimo.

• 0

#163 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 22 February 2010 - 09:51 PM

^^ Ajoj kriza.Tole pa je bolno.Pa saj je ja javno. huh.gif

Js sem se faceboka najprej branila, ko pa sem si ga naredila sm pa ugotovila da ni tko napačno. Sploh je super glede tega da sem lahko bolj na tekočem kaj se kej dogaja v okolici. Ne uporabljam nobenih aplikacij , nobenih igric in podobnega in mi grejo vse te stvari na živce.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#164 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 24 February 2010 - 04:50 PM

Vzemite to znanstvena test in odkrijte svoj IQ online!

butl.gif Google trenslejtr anyone?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#165 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 24 February 2010 - 07:48 PM

Sem ravno hotla kopirat, ful je ironično biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#166 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 24 February 2010 - 11:15 PM

Imam malenkost čez 300 prijateljev, vmes tudi take, ki smo se videli in pogovarjali samo enkrat oops.gif
Bom enkrat, ko bo preveč časa, to število zreducirala in si nastavila več zasebnosti.
Aplikacij ne uporabljam, jih nikoli nisem, vabila zanje so mi vedno šla hudo na živce. Prve pol leta po včlanitvi na fb sem pa evforično reševala kvize (ki so večinoma bili debilni, ja :>), s tem sem že precej dolgo nazaj dala mir. Stanje spremenim enkrat do največ dvakrat na dan, se je pa večkrat zgodilo, da po 1 ali 2 tedna nisem napisala nič, in mi ni nič manjkalo. :> Pazim, da le-ta niso preveč osebna.
Se pa množično včlanjujem v razne skupine biggrin.gif , a v take tipa zberimo x folka, da x oseba naredi x stvar se ne včlanim nikoli, ker so mi debilne. Prav tako nikoli ne pošiljam vabil naprej, razen morda 2-3 osebam.
Albume imam 3, vmes ni nobenih prijateljev/ic, ki niso na FB, slik sebe imam pa tudi zelo malo (kolikor jih je pač pod prikazno).
Na živce mi gre folk, ki ima 400+ prijateljev; to da so navadni, v nekaterih primerih podpovprečni smrtniki, ni treba posebej omenjat.
Najhuje pa je, da nekateri ljudje dobesedno razdajajo svoj lajf na FB. Sem že marsikoga skrila, ali pa vrgla ven. sleep.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#167 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 February 2010 - 08:11 AM

Ja, res - FB je gnil glede tega, da mimogrede izveš stvari, ki se te in ne tičejo, niti ne te zanimajo - pod razno.

Res pomembne podatek, da ima Jožica, ki si ji enkrat spoznala na vaški veselici hemoroide. <--- ok, karikiram, čeprav se ne bi čudila, če bi kdo to napisal

Eno zdravo mero pameti je potrebno obdržati, pa je ok.

Pa še glede kvizov - ok, tvoja stvar, saj lahko rešuješ, ampak ni potrebno potem dati PUBLISH, da ves svet vidi, da si rešil 300 kvizov, to me moti. mellow.gif (in mi osvinja home page)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#168 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 25 February 2010 - 10:20 AM

QUOTE(Kinky @ 25. 2. 2010 - 8:11) View Post

Pa še glede kvizov - ok, tvoja stvar, saj lahko rešuješ, ampak ni potrebno potem dati PUBLISH, da ves svet vidi, da si rešil 300 kvizov, to me moti. mellow.gif (in mi osvinja home page)

Ja no! Kaj me briga, kaj je bil nekdo v prejšnjem življenju al pa kera vrsta juhe najbolj pristaja njegovi osebnosti.. evil.gif
  • 0

• Guests

Posted 25 February 2010 - 02:53 PM

Jaz, ko sem prišla na FB, sem resno mislila, da so ti kvizi bolj...kako bi rekla...bolje narejeni. Da niso kar en blef.
Itak sem potem hmal odkrila, da je kr neki...če mi je dolgčas, rešim kakega....objavim ga, ko vem, da bo nekdo al pa več prijateljev dojelo ironijo, sarkazem, resnico...karkoli.....večino pa kr preskočim.
Nikoli ne predlagam prijateljev, da rešijo kviz, ker mi je mimo to.
Ne tagam, ne igram se s farmo....SPLOH pa ne pošiljam raznih srčkov (ki jih je 64538 vrst), ali pa kakih drugih stvari. (opazila sem, da se že vrhi ganđe pošiljajo rolleyes.gif ).
Pa nočem imet par tisoč "prijateljev"...itak, da ne. Že zdej mi je za kakega žal, da sem ga dodala.
  • 0

#170 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 25 February 2010 - 06:25 PM

Sovražim folk, ki se včlanjuje v vse mogoče skupine, po možnosti take, ki imajo kilometska imena rolleyes.gif Ponavadi so te skupine res bedne in opisujejo en trenutek tvojega življenja, npr. "i hate it when i see someone took my teacup and did not put it back." Res waw no, naj vsak naredi svojo skupino za VSE kar se mu dogaja v življenju.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#171 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 26 February 2010 - 01:40 PM

QUOTE(Matilda @ 24. 2. 2010 - 23:15) View Post

Na živce mi gre folk, ki ima 400+ prijateljev; to da so navadni, v nekaterih primerih podpovprečni smrtniki, ni treba posebej omenjat.

A res, zakaj pa? A obstaja kako nepisano pravilo, da imamo ljudje okoli 300 znancev, kar je več, je pa že preserancija? Ker jaz sem v časih, ko sem na FB sprejela sam tiste, ki jih poznam, imela gor 800 prijatlov, zdaj jih mam še 1x tolko, ampak to zaradi promocije (pa ne same sebe, da ne bi kdo pomislil).

• 0

#172 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 February 2010 - 01:56 PM

QUOTE(Parvinder @ 25. 2. 2010 - 18:25) View Post

Sovražim folk, ki se včlanjuje v vse mogoče skupine, po možnosti take, ki imajo kilometska imena rolleyes.gif Ponavadi so te skupine res bedne in opisujejo en trenutek tvojega življenja, npr. "i hate it when i see someone took my teacup and did not put it back." Res waw no, naj vsak naredi svojo skupino za VSE kar se mu dogaja v življenju.

Meni so pa ravno te skupine ful zabavne, tko včasih za kako stvar misliš da si res edini ki jo počneš, ker je fuk nenavadna, potem pa vidiš da imaš par tisoč somišljenikov. Pa ene so res tako originalne, svaka čast tistim ki se jih spomnejo. biggrin.gif

Michelle, I agree. Jaz imam sicer okrog 500 prijateljev, imela sem jih tudi že čez 600, pa sem jih brisala. Naj omenim, da dodajam samo folk ki ga poznam (razen par forumašic), pa s tem ne mislim da jih poznam samo na videz. In ja, sem navaden smrtnik. smile.gif
  • 0

#173 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 February 2010 - 02:28 PM

^^ preseravate se. sleep.gif

laugh.gif Joke mmmkay.

Jaz imam točno 52 prijateljev, pa še jih mislim brisat... Bolj slaba promotorka bi bla.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#174 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 February 2010 - 06:44 PM

QUOTE(Braunkopf @ 26. 2. 2010 - 14:28) View Post
mmmkay.

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 27 February 2010 - 08:20 PM

Jst jih mam točno 130...od tega jih večino kar dobro poznam, ali iz tukaj ali pa tako.
Nekateri samo mene poznajo, pa baje jaz tudi njih, sam se jih ne spomnem (kar jim verjamem, ker mam grozno slab spomin za obraze).
Prej sem še dodajala druge tko, če mi je predlagalo, pa sem preverla skupne prijatelje, pa če so bli oni ok, pa sem dodala.
Ampak danes zjutraj me je pa en tip (dodan po zgoraj opisanem postopku) tako šokiral, da ne bom več dodajala, razen, če ne bom sigurna, kdo ta oseba je. Kar je pa spet zajebano, ker jih veliko poznam samo po vzdevku rolleyes.gif
  • 0

#176 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 27 February 2010 - 09:23 PM

Little Petey, Big Petey, Swining Tony, Johnny Sausage, Rusty, Fat Dominic, Good-looking Sal? tongue.gif tongue.gif
  • 0

#177 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 28 February 2010 - 11:43 AM

Jaz zmeraj bolj dobivam občutek, da so ene babe na FB sam zato in tudi živijo od tega, da lahko dajejo gor slike, na katerih so njihovi joški v useh možnih pozicijah. Ful vabljivo...... Ja, jih pač maš in nisi edina, get over it. rolleyes.gif Kar pritisk mi dvigne.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#178 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 28 February 2010 - 11:57 AM

^ Meni se po eni strani taka babšeta prav smilijo, pomanjkanje pozornosti, iskanje potrditve in to. Lahko pa gre preprosto za narcisoidnost, tega je tudi precej. x)

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#179 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 28 February 2010 - 12:26 PM

Joj, res. Grozno. A lahko katera prilepi dokaze, da bomo vsi delezni teh grozodejstev. Mislim, da je na vaših plečih, da odkrijete tančico tega početja. Saj veste, za boljši jutri!
  • 0

#180 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 28 February 2010 - 01:03 PM

Jst ponavadi kliknem na slike, da mi pokaže kdo ma kaj nove slikce in mal počekiram pač... in ne vem v čem je fora, da je zadnje čase polno nekih slik od Simsov... je to spet kakšna aplikacija in čim jo odpreš avtomatsko objavi te slike, ali so to pač Simsi na FB, ki jih folk igra in obsedeno objavlja slike tega? Ker tega je res ogromno in ne vidim smisla v tem...
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users