Me pa ful zanima kaj bo Bill naredil, ko bo prispel v Sookijino hišo.
True blood & ostale "vampirske serije"
Posted 26 July 2011 - 04:29 PM
Me pa ful zanima kaj bo Bill naredil, ko bo prispel v Sookijino hišo.
Posted 27 July 2011 - 09:14 AM
Sem sredi druge sezone in mi je čez noč postal zelo zelo "pri srcu".
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 30 July 2011 - 08:28 PM
On je dober lik, ja. Ga lahko gledam tudi malo spremenjenega zdaj v 4. sezoni, čeprav mu to ne pristaja glih. Pravzaprav jo je še dobro odnesel, uboga Pam
Pridno čakam na naslednji del, konflikt je neizogiben
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 August 2011 - 03:10 PM
Sam Pam pa je boga, joj, meni je bla ona tak edinstven in seksi lik, taka hladnokrvna baba, zdej pa razpada:D
Erik pa mi je kul tudi zdej, ko nosi trenirko, zanimiva sprememba vsekakor
Posted 09 August 2011 - 08:23 AM
Posted 09 August 2011 - 12:11 PM
On se mi je tekom spremljanja VD ful priljubil, na začetku mi ni bil všeč.
4. sezona True Blood je res zakon, skos boljše postaja. Poglejte 7. del!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 August 2011 - 03:25 PM
obstajajo vampriji
in volkodlaki (pač nekako mi pašejo v komplet z vampiriji)
Potem pridejo shapeshiftersi
pa še pume
- pa vile
- pa čarovnice ...
Samo še čakam, kaj bodo naslednjega privlekli. Počasi bodo še palčke uporabili, potem pa se spravili še na kakšno bolj odbito mitologijo.
Končala tretjo sezono in se spravljam gledat četrto.
Put A Kilt On It!
Posted 09 August 2011 - 04:19 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 August 2011 - 07:13 PM
Bill Bullard
Posted 10 August 2011 - 08:26 AM
Put A Kilt On It!
Posted 10 August 2011 - 09:57 AM
Dolgočasen mi je tale Eric. Komaj čakam, da se spomni. Toliko kemije je med njima s Sookie, tak strasten lik je, potem mu pa zbrišejo spomine in spremeni karakter. Mah...
Posted 10 August 2011 - 10:00 AM
Kalypso: po mojem bo OK. She's got a new guy coming her way.
Dolgočasen mi je tale Eric. Komaj čakam, da se spomni. Toliko kemije je med njima s Sookie, tak strasten lik je, potem mu pa zbrišejo spomine in spremeni karakter. Mah...
Glede Jessice pa tud jaz mislim enako.
Posted 10 August 2011 - 02:07 PM
Put A Kilt On It!
Posted 12 August 2011 - 11:37 PM
Jaz se strinjam s Kami, ko se pritožuje čez razne vile, pume, itd.
Počasi več noben ne bo človek.
Kar se pa tiče Suki - ona je meni en tak prazen lik, da povedat ne morem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 August 2011 - 11:07 AM
Put A Kilt On It!
Posted 24 August 2011 - 01:28 PM
Moram rečti, da so mi v tej sezoni grozljivo bedni. Naj malo bolj delajo na zgodbi in manj na paradiranju
v spodnjem perilu in joškarjenju. Saj me to ne moti, ampak če je očitno na račun tega vse ostalo v k., potem
pa me.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 August 2011 - 02:21 PM
Posted 24 August 2011 - 02:27 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users